היי לכולם...

היי לכולם...

אני מסיימת שנה שניה ברפלקסולוגיה, אוטוטו מסיימת את הסטאג'(עם חולת פרקינסון) קורס בפתולוגיה אעשה בשנה הבאה, מה שאומר שאני בסוף הדרך לקראת המוסמך. אני מודה שאני לא ממש מתרגלת משום שאני עסוקה -עובדת במשרה מלאה וכן עברתי שינוי אישי גדול בשנה האחרונה,כך שלא הייתי פנויה ממש. רציתי לשאול אחרי הקדמה ארוכה זו: כיצד יודעים ש"עבדתי נכון"? שאלת המיליון דולר. כיצד יודעים אם הפעולות שאני מבצעת הן נכונות? כיצד זוכרים את כל החומר התיאורטי? אני מוצאת את עצמי כן קוראת את החומר אולם החומר רב!

*g99

New member
היי

קודם כל שמחתי לקרא שעברת שינוי גדול לאחרונה,זה טוב מאוד. אני מסיימת עכשיו את שנתי הראשונה וכמו כן למדתי שנה אחת אנטומיה פיזיולוגיה ונשארה לי עוד שנה של אנטומיה ושנתיים רפלקסולוגיה (מעשי). גם לי יש בעיה עם החומר הרב הזה,אבל מה שעזר לי להבין את החומר יותר טוב ולזכור את חלקו הגדול יותר טוב זה להקשיב בשעור (לא לרשום) ולהקליט אותו.התמזל לי מזלי ומצאתי חברה ללימודים שהקלידה את החומר בבית ונתנה לי העתק על דיסק. אני לא בטוחה שניתן לזכור את הכל,אבל תנסי להבין בשעור עצמו,זה ממש מקל. בהצלחה.

*g99

New member
והכי חשוב שאלת המיליון דולר..

גם לי במשך השנה לא ממש יצא לתרגל,ולקראת סטא'ז חששתי מאוד,אך ברגע שהתחלתי בטיפולים עקבתי כל טיפול וראיתי שחל שיפור באזורים שהיו כאבים בטיפול שלפני.פרט לכך המטופל סיפר לי שמטיפול לטיפול הוא: ישן טוב יותר,חש אנרגיה מחודשת בגוף,זרימת דם טובה יותר וחשיבתו צלולה מטיפול לטיפול.לפי מה שמתאר המטופל אני מבינה שהטיפול עושה לו טוב,זה הכי חשוב בשבילי,זה גורם לי להבין שמה שאני עושה עוזר לו. כמו כן אני לא מפסיקה לבדוק את האזורים שבהם יש לו כאבים ואיך ניתן לעזור לו בטיפול עצמו.

היי ספירפיר..../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לעולם הרפלקסולוגיה.. א-אם תתחילי להתעסק בשאלת המיליון דולר,לא תעבדי כמו שצריך.. ב-הפעולות שאת עושה הן נכונות!! הכוונה עושה את העבודה כאן ג-איך זוכרים את החומר הנלמד?? פשוט רואים רגליים כל יום כל היום ד-העיקר... לטפל כמה שיותר בכל אדם שנקלע אל דרכך:)) ולדעתי הדברים הכי חשובים בטיפול עצמו.. א-חסימות!!חסימות!!חסימות!! שלא תעזי בלי!! ב-לשמוע להרגשת הבטן שלך,האינטואיציה תבוא לידי ביטוי מטיפול לטיפול באהבה גדולה והרבה הצלחה בעתיד בענף- מי כמוני יודע שקשה לחיות מזה:))

למעלה