היי לכולם!

נטושית

New member
היי לכולם!

נכנסתי לפורום בפעם ה1 לפני איזה חודש, כי חשבתי שהאתר יהיה על נוער בחול במובן של-מסיבות,חנויות,מוזיאונים וכו', אך להפתעתי גיליתי פורום שונה אבל מגניב ומעניין (לכו תבינו למה, אבל זה די מעניין לקרוא על החיים בחול-בעיקר שהייתה תקו' שרציתי לעזוב את הארץ המסריחה ורודפת הפיגועים והראש הקטן......אבל זה כבר נושא אחר...) קיצר אני מאחלת לכולכם שהחיים שלכם בחול יהיו מדהימים, אבל שלעולם לא תשכחו את השורשים שלכם!!!!. ועכשיו לנושא שבגללו נכנסתי לפורום... אני וחברה טסות עוד חודשיים בערך לברצלונה וללונדון (שתינו היינו מס' פעמים בלונדון אבל לפני איזה שנתיים, בבצלונה לא היינו)- ורציתי לדעת על מקומות שאתם ממליצים לבקר בהם (ואני לא מתכוונת לכל המקומות התיירותיים-כי היינו שם, אלא במקומות יותר מיוחדים ופחות מוכרים...), ואם יש לכם מושג על דיסקוטקים טובים עם מוסיקה טובה (mtv, מוסיקה שחורה וכו')-זה ממש יעזור.... אז תודה , ועוד משהו-לדעתי אם תתיחסו לכל החיים שלכם בחול כאל חוויה וכדבר טוב (אפילו אם קשה לכם אם המעבר-אבל אין מה לעשות אתם שם וצריכים להתמודד עם זה...)ולא תשכחו שיש לכם הזדמנות לראות עולם-כל התקו' הזאת בחול תהייה יותר קלה! (ומצטערת אם אני נשמעת כמתיימרת להבין את המצב שלכם, זה ממש לא ככה-אני רק רוצה לעזור!) טוב, אז ביי-ומי שיודע על מה ששאלתי, זה יעזור לאללה!!!

Flying Camel

New member
המממ...

קודם כל תעשו חיים ותשמרו על עצמכן.. יש את Hampstead Heath וזה כאילו פארק סוף הדרך ממש יער... ובכלל ב Hampstead יש כזה בוטקה קטן של קרפ` וזה הקרפ` הכי טעים בעולם יווו כל פעם שאני שם אוכלים... יש את איזור Covent Gardens ו Leicester Square ובכלל לונדון מגניבה, ונהיה פה חמים ושווה לחלוטין!! 27 מעלות! כן כן... ובגדול לונדון זו עיר תיירותית בטירוף אז אין מקומות ספציפיים שלא תראו תיירים.. ומועדונים? יש המון אבל אני לא אוהב מועדונים... אחי עובד במועדון סוף הדרך ליד Charing Cross שנקרא Heaven... בגדול זה מועדון גייז אבל לא בימי חמישי
ומוזיקה שחורה? תבררו איפה זה שוק הבשר (נשמע דוחה אני יודע) אני לא הייתי שם אבל שמעתי שזה אחד מועדוני המוזיקה השחורה הכי טובים בלונדון.. יותר מזה? אני יודע!?! תנו לרגליים להוביל את הדרך! ותעשו חיים וגם בברצלונה שהיא לפי דעתי יותר מגניבה.. יאללה סעו לשלום!!

למעלה