היי לכולם

עדי שגב

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם../images/Emo41.gif

שלום לכם!! בכיתה ג' הייתי מעריצה שרופה של בריטני ספירס אבל הפסקתי להעריץ אותה. אם למישהו יש את אחד הדיסק של
מייקל ג'קסון
ומוכן להחליף אותו בדיסק של בריטני שיצור איתי קשר דרך הפורום

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיש לי..

אבל אני אוהב לשמוע מייקל...אז אני לא יוכל להתחלף

K © B I

New member
Micheal RuLeZ!

יש לי את של מייקל, וחוצמזה יש לי גם את החדש של בריטני 5 פעמים!!! אז לא צריך....:)

היי לכולם

קוראים לי נטלי ואני גם מעוד מעריצה את בריטני ספירס [כדי שתקירו אותי יותר טוב-הייתי בהופעה של בריטני ומאז התחלתי להעריץ אותה] אל תשאלו למה הייתי בהופעה[סתם ראיתי אותה בטלוויזיה,היא מצאה-חן בעיני ונסעתי להופעה שלה!!!] מקווה שיהיה כיף בפורום ואני מחכה לת-ג-ו-ב-ו-ת

i4britney

New member
ברוכה הבאה...

לפורום מעריצים של מלכת הפופ בריטני ספירס, אני מקווה שתהני פה ותתפתחי בקהילה שלנו ושיגיעו עוד מעריצים כמו שכל יום מצטרפים חדשים :)...

omerdo

New member
איפה?

איפה היתה ההופעה שהיית בה? מתי היא היתה?

יאאאאאאאאאא ראיתם לפני....

כמה דקות בMTV אז בריטני הייתה שם חברה שלי שמעריצה שלה אמרה לי אני פעם הייתי מעריצה שלה עכשיו כבר לא אבל אני עדיין חושבת שהיא פצצה ושיש לה שירים פצצתים אז היא הייתה שם והיא הייתה כל כך מתוקה שם והראו כל מיני זכרונות שלה שהיא באה לשם היא כזאת מותק והנה תמונה במראה החדש והיפה גם כן...

היי עדי!

זה אני ה"מעריץ המוזר" מפורום מייקל ג'קסון! תגידי לי מה מספר האיי סי קיו שלך.... אני מוכן לשלוח לך בחינם דיסקים של מייקל(צרובים) אם את רוצה! אני תמיד אוהב לעזור למעריצים של האחד והיחיד! רק תני לי את מספר האיי סי קיו שלך ונידבר!

למעלה