היי לכולם...

una chiqita

New member
היי לכולם...

היי אני סתם אוחרת בפורום ורציתי לדעת אם אתם יודעים למה הם לא שמים שחקנים רוסיים באף טנלובלה ישראלית לא ראיתי לא רוסים לא לא רוסיות לא אתיופים או כושים? אנחנו גרים במדינה שיש הרבה עולים לו דווקא אשכנזים ( אף פעם לא ראיתי בשום סידרה אפילו לא אורח שהוא לא ישראלי) אתם מוכנים להסביר לי למה??? אני בתור רוסיה נפגעת מזה שדוחים אותנו .. כי הרי לכל מקום שתלכו אתם תראו רוסים או עולים חדשים ואני לא מדברת רק על רוסים אלא גם על אתיופים או כושים.

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif צודקת...

אבל אני לא חושב שזה נובע מגזענות. חס וחלילה. כנראה שלא חשבו בכיוון הזה והלכו עם שחקנים ישראלים בלבד. קחי למשל את הסדרה "החבר'ה הטובים", שם משחקת שחקנית רוסיה.

DAN1EL

New member
קודם כל

את כבר לא רוסיה את ישראלית. ואני לא רוצה לפגוע או משהו, אבל זאת מדינה ישראל ולא רוסיה, אז מן הסתם בטלנובלות ישראליות יהיו ישראלים. חוץ מזה, שיש לי דוגמא לאיזה רוסי בטלנובלה. פולי רשף, ששיחק ב"סיטי טאוור". יש לו מבטא רוסי...

DAN1EL

New member
וגם

בסדרה בערוץ הילדים "בית משותף" היה פרק אחד על עולים מרוסיה, שהבת שלהם נהרגת בפיגוע בדולפניריום.

una chiqita

New member
אוקיי נכון

וזה דווקא היה יפה מצדם שהם הוסיפו שחקנים רוסים אבל אני מתכוונת ללגעת באושר ולחיי האהבה ולמשחק החיים אף פעם לא ראיתי! לפחות במשחק החיים היו שמים רופאים רוסיים הרי יש הרבה רופאים רוסיים בארץ וזה מה שהרגיז אותי שהם אפילו לא הזכירו כלום לא אתיופים וכושים זה ממש לא יפה כי הרי אני יכולה להבטיח לכם שהמון רוסים ואתיופים רואים את הסידרה הזו אז לפחות משהו..

MrJacKasS

New member
../images/Emo31.gif ממש לא מסכים! ../images/Emo31.gif

רוסים, אתיופים ועוד אנשים מעדות שונות הם חלק, וחלק ניכר, מתושבי מדינת ישראל. שאני הולך ברחוב אני כמעט תמיד רואה רוסים (וזה לטובה. אין לי שום בעיה עם גזענות. רוסים הם עם נהדר). אני מאד מסכים עם הכותבת של השרשור הזה ולדעתי צריך לשתף עוד שחקנים מעדות שונות. אחרי הכל, לא כולם כאן ישראלים וטלנובלות אמורות להתקשר למציאות, וזה שכל בית-החולים מלא בישראלים זה לא כ"כ קשור למציאות

למעלה