היי לכולם
בני נולד במשקל נמוך מאוד (2.5 והשתחרר 2.3) לפני 9 ימים. בהתחלה רק הנקתי ולאחר 3 ימים שבאחרון לא היה קקי, נעזרתי גם בתמ"ל (העיקר שיגדל קצת בהתחלה). הוא הסכים לינוק בערך פעם ביום (וינק שעתיים יפה כשהזמנתי יועצת הנקה), לאחר מכן כנראה היה לו בלבול פטמות כי הוא לא הסכים לתפוס את הציצי, בכלל (חוץ מפעם אחת יום לאחר ביקור היועצת). שאבתי ושאבתי ופתאום אתמול ב-19:00 הוא הסכים לתפוס שוב
! בהתחלה קצת חלש, אבל לאט לאט הוא התרגל וינק גם יותר חזק. אז מה הבעיה? - מאז הוא לא מפסיק. הוא יונק כל פעם במשך יותר משעה, והוא מסוגל להיות שוב רעב לאחר מספר דקות (וזה גם אחרי מספר פעמים שהוא הפסיק וחזר לינוק לאחר מספר דקות). נתתי לו היום גם פעמיים תמ"ל (90 מ"ל). מה שמרגיע אותי, זה שכן יש לו יציאות, דוקא מאתמול עד היום בבוקר לא היה לו בכלל קקי והתחלנו לדאוג, ומאז כבר היה לו 4 פעמים
!! (הדברים המוזרים שהופכים אמא למאושרת
). האם יכול להיות שבגיל 8 ימים הוא החל את "קפיצת הגדילה" המפורסמת, או שאין לי מספיק חלב, או שכפי שהיועצת תיארה הוא גילה גן-עדן וגם יודע איך להגיע אליו - לעשות סימני רעב ולבכות? אחרי שהוא מסיים לינוק עדיין יש לי חלב - אני סוחטת קצת. (חלב בצבע לבן - זה כבר לא חלב מעבר?)
בני נולד במשקל נמוך מאוד (2.5 והשתחרר 2.3) לפני 9 ימים. בהתחלה רק הנקתי ולאחר 3 ימים שבאחרון לא היה קקי, נעזרתי גם בתמ"ל (העיקר שיגדל קצת בהתחלה). הוא הסכים לינוק בערך פעם ביום (וינק שעתיים יפה כשהזמנתי יועצת הנקה), לאחר מכן כנראה היה לו בלבול פטמות כי הוא לא הסכים לתפוס את הציצי, בכלל (חוץ מפעם אחת יום לאחר ביקור היועצת). שאבתי ושאבתי ופתאום אתמול ב-19:00 הוא הסכים לתפוס שוב