היי לכולם!

jessy19

New member
היי לכולם!

היי, מה נשמע? אתם בטח תוהים למה בת 19 כותבת בפורום של זוגיות במשבר אבל פשוט לא ידעתי לאן לפנות והחלטתי שכדאי לנסות בפורום הזה, אז הנה הבעיה: ההורים שלי נשואים כבר 30 שנה והם לא מפסיקים לריב, אני יודעת שזה טבעי שיהיו חיכוכים אבל זה ממש הופך להיות בלתי נסבל- בכמה שעות שאני בבית תמיד יש צעקות או להיפך יש שקט מותח כזה (וכידוע, השקט נשמע חזק מאוד...), בעבר דיברתי איתם על זה וגם היועצת בתיכון שלמדתי בו דיברה עם שניהם אבל זה לא עזר. יש לציין כי לאמי קול חזק מאוד וכשהיא עצבנית (99.9% מהזמן) היא מתחילה לצעוק ולהתעצבן, ומגינה ישר על עצמה בהתקפה. מה עושים לפני שמשתגעים???

שחף JL

New member
שירי

ל"חזקה מפלדה" שענתה לך יש כנראה איזה כעס על מנהל הפורום, אין לי מושג על מה, אז אל תיקחי אישית את תשובתה אליך. אני מבין שלך קשה, ובטח גם להוריך קשה. אפילו ניסית לדבר איתם, שזה בטח לא תפקיד של ילדה. אולי תוכלי להציע להם לחפש עזרה מבחוץ. ואם את לא מצליחה לשנות את המצב, אז תנסי להשלים עם זה, ולא לקחת אחריות עליהם. האם את יכולה לצאת מהבית ולבנות לך חיים שקטים משלך?
שחף

jessy19

New member
תודה על העזרה...

ניסיתי, דיברתי איתם ביחד ועם כל אחד לחוד, הצעתי להם בתור מתנה ליום נישואים שילכו לפחות לפגישה אחת של יועץ נישואים ומשם זאת ההחלטה שלהם אבל הם התחילו להאשים אחד את השני בזה שהם לא רצו ללכת. אני חיילת בסדיר אז אין מצב שאצא מהבית- אין כסף (וגם אם היה כולו התבזבז על מתנות לחג למשפחה- מסורת רבת שנים שלי).

למעלה