אני ראיתי את ג'יפסי אתמול, ו...
הנה מה שיש לי לומר: נפתח בכך שאמרו לי שזה זוועה, איום ונוראי, בושה וחרפה למסורת מחזות-הזמר של בית צבי, אז הנה באה סתיו ואומרת: לא נכון. לא כזה סבל. נכון, זה לא גאוני - אבל סביר. אז בואו נתחיל: תפאורה - המממ... היה שם דבר כזה בכלל? לא שמתי לב. תלבושות - ססגוניות, גרנדיוזיות, מוגזמות כראוי למחזמר. מוזיקה - התזמורת הייתה נפלאה, והיה נורא יפה לראות אותה ככה על הבמה, אבל המוזיקה עצמה פשוט לא משהו. אם כי היה נאמבר אחד שהיה שווה את כל הערב - הנאמבר של החשפניות. כיף לא נורמלי. וכעת לשחקנים: הילה מערבי - ענקית. זמרת מדהימה, שחקנית טובה ואני בספק אם הייתה תלמידה בבית צבי שהייתה ראויה לתפקיד הזה יותר ממנה. עדי אשכנזי - אמרתי את זה עליה בדוד, ואני אגיד את זה שוב: היא חמודה מאוד, אבל פשוט לא מוכשרת. או שיש לך את זה או שאין לך. ולה אין את זה. חבל. עדי זורע - מדהימה, גונבת את ההצגה מהרגע הראשון ועד לאחרון. שרה יפיפה, ויש בה מעין חן שפשוט אי אפשר שלא לאהוב אותה. איתי לוי - כמו תמיד - שר בצורה שמרטיטה לי את הלב, אם כי לא התאפשר לו הרבה לשיר. בתור שחקן? המממ... "אובר אקטינג" יהיה התיאור המדויק ביותר שלו. בין שאר להקת השחקנים, אציין שתיים: עינת סגל כחשפנית והילדה ששיחקה את ג'ון הקטנה, שאיני יודעת מה שמה. עינת סגל הייתה מדהימה - מצחיקה עד דמעות וחיננית בצורה שלא תאמן. כבר אמרתי שהנאמבר של החשפניות היה שווה את הכל, לא? והילדה ששיחקה את ג'ון הייתה מתוקה מאוד, שרה יפה, שיחקה טוב והייתה קישוט יפה מאד למחזמר. לסיכום: סך-הכל מחזמר בסדר, אבל לא עובר את הבסדר, אם בגלל שחלק מהשחקנים הראשיים לא היו משהו ואם בגלל שהמחזמר עצמו כמחזמר פשוט רע. ואני חושבת שדווקא הסיבה השנייה היא הסיבה שהורידה את ערך המחזמר בעיניי. העלילה ארוכה ומייגעת, השירים לא מספיק טובים. וובר זה לא. זה היה בילוי נחמד לערב, אבל לא משהו שהייתה הולכת אליו יותר מפעם אחת או משלמת עליו. נקווה שבעתיד יהיו דברים טובים יותר, או לחילופין: נקווה שסתיו תהיה ביקורתית פחות
לילה טוב לכולם וחג שמח!