היי לכולם!!

היי לכולם!!

אני עוז, בן 18 מפ"ת.. אני מאוד שמח שיש פורום כזה עם נושא שכל כך נוגע לי.. אני דראג קווין במיקצועי.. אני מאפר את עצמי על בסיס קבוע ורציתי להראות לכם חלק קטן מהעבודות שלי..

והנה משהו משעשע..

התמונה הזאת היא מפורים.. חבר טוב שלי רצה להתחפש למדונה, ואני כמובן הייתי המאפר.. האיפור שלו כולל: בתחילה הדבקתי את השערות של הגבות המקוריות שלובדבק ספירט, משחתי שעווה שתתן מרקם חלק ונוח יותר לעבודה לאחר מכן לקחתי צבע אקווה בגוון חום כהה וציירתי לו גבה גבוהה יותר, ארוכה יותר ומורמת יותר מהטיבעית.. לקחתי צבע אקווה בגוון פנינה ומשחתי על כל האזור שמתחת לגבה המצויירת ואעפעף העליון.. לקחתי צללית אפורה וצללית חומה, יצרתי עפעף חדש ועישנתי אותו כלפי מעלה.. לקחתי איי ליינר והארכתי את העין בעזרתה.. הדגשתי קלות את עצם הלחי בסומק בגוון אדמה ושימר במצב נוזל מעל עצם הלחי.. בעזרת תוחם עיביתי את השפתיים שלו ועברתי עליהן בשפתון אדום.. וזהו..

אני בפורים

האיפור שלי הוא בעצם חצי פנים מאופרות באיפור דראג קינקי כהה ודרמתי.. וחצי השני נקי לגמרי מאיפור..

אוקיי

אז הנה אני כמו שאני בדרך כלל ביום יום.. וזהו.. אשמח לקבל תגובות..
עוז

bleeding rose

New member
אני ממש לא סובלת איפור דראג קווין..

אבל את\ה (תמיד תיתי באיזה מין לפנות לדראג קוין P:) אושה עבודה נחמדה למדי.

והנה תמונה של לפני ואחרי ../images/Emo13.gif

למרות שכבר פירסמתי אותם כאן.. אני אפרסם שוב בשבילך

../images/Emo41.gif מעלללף ../images/Emo41.gif

יש מצב שהיית בתאטרון בפורים? כי אני זוכרת שהיה מישהו מאופר חצי פנים... אולי זה אתה?:)

כן, הייתי בתיאטרון..../images/Emo13.gif

התמונות הן משם.. ותודה..
לא למדתי איפור..ומעולם לא אימנו אותי.. זה הכל מאינטואיציות יש מקום רב לשיפור והתפתחות.. ושוב תודה!!!!

ואני חייב לציין רעות, שהאיפור דראג

שעשית לעצמך הורס ברמות היסטריות.. נקי, חלק ומעושן מעלף.. הגבות הן זה קטע חזק ביותר.. אגב הסתרת את הגבה הטיבעית שלך?

מורני16

New member
עוז, פשוט מדהים!!!!!!../images/Emo124.gif

אבל בתור אחד שלא למד איפור אתה משתמש במושגים של מאפרים מקצועיים, כנראה שקראת המון על הנושא, אהבתי מאוד!!!

../images/Emo9.gif תודה תודה ושלך עוד יותר ../images/Emo13.gif

כן. את הגבות הטבעיות שלי הסתרתי, ועשיתי בדיוק את מה שאתה עשית
איזה צרוף מקרים

הדרומית

New member
יו איזה כיף../images/Emo80.gif

איזה כיף שיש פה גבר בפורום ועל אחת כמה וכמה דראג!!
עבודות מצויינות יש לך. איפה למדת?

למעלה