היי לכולם...!

Miss CB

New member
היי לכולם...!

אני טלי, ואני חדשה בפורום. האמת היא שחוץ מהעובדה שאני אוהבת (מאוד. מאוד. מאוד!) את הביטלס, וכמובן ששמעתי על להקות גדולות כמו דה בירדס, הדלתות, אנימלס וכו' וכו', אני ממש לא מבינה באגדות רוק - והסיבה שהצטרפתי לפורום הוא בשביל לדעת יותר וללמוד... אני אספר קצת על עצמי כי נראה לי שכולם פה מכירים אחד השני די טוב - אני בת 14 וחצי (איזה גילאים אתם פה אגב?) וחוץ מהביטלס אני מאוד אוהבת גם את הפוליס (את קריירת הסולו של סטינג פחות, מה גם שאני לא מכירה יותר מדי דברים שלו לבד) ואת הדייר סטרייטס. טוב אז זהו... מקווה שאתקבל פה למרות חוסר הידע והגיל! -טלי

Miss CB

New member
אני באמת לא מבינה...

זה ששמעתי על כל האנשים האלה לא אומר ששמעתי אותם (זאת אומרת תקליטים שלהם)! ו- תודה! =)

noosh

New member
אני חושבת שתתקבלי בברכה ע"י גנוב

חח קנית את ליבו ע"י דייר סטרייטס
גם אני אוהבת אותם מאוד
ברוכה הבאה לפורום! הגילאים כאן נעים בין טינאייג'רס כמוך לבין מבוגרים קצת יותר
אמממ... זהו, אני מקווה שתהני פה! ואל תשכחי לשרשר ולא לכתוב שומדבר שקשור למוזיקה פיראטית!

מי יותר מבוגר??

יש פה מבוגרים?, איכס, עוד מעט תגידי שיש גם מורים וזהוא!. אה.., ברוכה הבאה טלי
, כל חבר של הביטלס והבירדס, הוא גם חבר שלי, אפילו שאת אוהבת את דייר סטריטס, לא נורא נתגבר

Wonder goat

New member
קנית אותי עם דייר

אבל פוליס? מה את חשבת? hase the world gone mad? טוב אז סבבה שאתה אומרת בירדס את מתכוונת ירד בירדס נכון? טוב גוא יש לי אלבומים שלהם מכולם משנות השישים תפסיק לרדוף אחרי כי נעלבתי טלי אני אוהב אותך ועל מגיע לך חיבוק

seafox

New member
נצל"ש.חזרתי לפורום אחרי זמן מה של

"חוסר ודאות"?
האמת miss,קנית את עולמך אצל הרבה מהאנשים כאן.במיוחד אצלי עם הביטלס.והגילאים כאן באמת מתנדנדים לכל מקום.

Miss CB

New member
תודה... =)

אין לכם מושג, ממש חששתי שלא יקבלו אותי פה... אבל אתם ממש חמודים...! אז בקשר לדייר סטרייטס - אני לא מכירה את כל האלבומים וגם לא את כל השירים אבל יש לי אלבום אוסף ועוד איזה שניים נדמה לי. בקשר לפיראטים - סבבה אני לא אגיד על זה כלום. בקשר לפוליס - לא יפה! אוקיי אולי זה לא מתוחכם כמו הסטרייטס (הסטרייטס... חיחי... מתנהגת כאילו אני מכירה אותם אישית) ועמוק כמו הביטלס אבל זה סגנון שאני אוהבת לאללה אז אני לא אקח את זה אישית. בקשר לבירדס - לא התכוונתי לבירדס עם ה-Y, אבל גם על מי שעוד ציינתם שמעתי אז מה זה משנה בעצם! ואחרון חביב בקשר לביטלס - הכי אני אוהבת את ג'ורג' אם תהיתם, אגב היום בדיוק קיבלתי (לא מתנה אני הולכת לשלם על זה...) את בריינוושד! יאיי! אפילו עוד לא הספקתי להאזין לו! אז שוב תודה על קבלת הפנים ואני בטוחה שיהיה כיף... ב-
טלי

למעלה