היי, לכולם!

American Girl

New member
היי, לכולם!

הייתי היום בבית וב"יס" היה הים את הרט טומב ריידר האמת אף פעם לא ראיתי אותו אנג'לינה שיחקה שם ממש טוב והיא היתה מדהימה אבל לא ראיתי את הסרט מהתחלה ולכן לא הבנתי את התוכן של הסרט ולא ממש התלהבתי אהבתי יותר את עקיצה ב60 שניות ספרו לי קצת על התוכן של הסרט טומב ריידר?

סרט מדהים!!!../images/Emo99.gif אוקיי

ישנו משולש שעוזר לך לשלוט בזמן... הקטע הוא שחצו אותו לחצי(והגרגר שנשאר)וטמנו אותו בצידי העולם... יש את פאוול שהוא המניאק בסרט והוא רוצה את המשולש לעצמו ואז לארה המאאדהימה באה וקורעת אותו וזהו.
אורלי יכולה להסביר יותר טוב(היא ראתה תסרט הרבה פעמים
)

¥EleVatioN¥

New member
5 פעמים../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

וצפיתי בהנאה 131 פעמים בפרסומת שהייתה בהום סינימה ונשבעת לכם שזה 131 אפילו יותר
ספרתי וכתבתי את זה על דף

pinoki

New member
אני מבינה שיש לך yes

אני יספר לך .. העתקתי את זה מהאתר הישראלי הרשמי של לארה קרופט : לארה קרופט היא בת עשירים שהתחנכה בבתי הספר הטובים בעולם, ומוצאת את עצמה מטיילת ומצלמת באתרים ארכיאולוגיים מסוכנים ונדירים ברחבי העולם כשהיא דוברת מספר שפות, מאומנת היטב בלחימה ותשוקתה העיקרית היא הרפתקאות. תשוקותיה האמתיים של לארה הם לפשוט על קברים עתיקים, לגבור על החברה הרעים. המשימה של לארה היא למצוא 2 חלקים של חפץ קדום הקבורים בזמן בחלל ובזמן, בעלות על שני החלקים הללו תעניק כוח עצום לאדם שישלוט בהם. גורל המין האנושי נתון בידיה של לארה כשהיא יוצאת לקבר העתיק של האור המרקד בקמבודיה ולמקדש 10 אלפים הצלילים בסיביר, למנוע את נפילת החלקים לידים הלא נכונות... מקווה שעכשיו הבנת...

¥EleVatioN¥

New member
טומבריידר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אני מסביר
אז ככה לארה קרופט-מי לא מכיר?! כוכב משחקי המחשב טומבריידר [ואני בעתיד] עכשיו על המסך בגדול! [באוגוסט השנה הסרט השני] קיץ הסרט מתחיל בסצנה סוערת שלארה נלחמת בסיימון [חחחח סיימון
] ובאותו לילה היה לה חלום מוזר שנפסק בגלל תקתוק של שעון, ולארה הלכת לחפש איזה שעון זה, וזה לא היה שעון רגיל הוא ספר אחורה. היום שאחרי היה היום שבו התחילה המערכה הראשונה של התהליך הזה שכל הכוכבים מסתדרים בשורה בזה אחרי זה [זה קורה פעם בה 5000 שנה אם אני לא טועה] ואז לארה החליטה לקחור את השעון והלכה לחבר של אבא שלה שהיה מומחה בשעונים. כשהוא ראה את השעון הוא ידע מיד שזה משו שקשור לכוכבים או משו ועשה הצגונת שאין לו מושג. אז אחרי שלאר הלכה הוא טילפן לאיזה אחד ואמר לו שיש ללארה שעון כזה וכזה, [היה קטע קורע שהתפוצץ לה המנה מוכנה במיקרוגל
]. אותו האיש ולארה קבעו פגישה והיא הביאה איתה תמונות של השעון ומסתבר שהאיש ההוא הוא "עורך דין" ושעונים זה "תחביב" שלו ושקוראים לו מר.פוואל. מר פוואל החביב החליט שלנות ללארה את השעון [זאת הסצנה האהובה עליי ביותר
עם השיר של פאט בויי סלים מואאה
] ואז יש סצנה נועזת ומלאת אקשן שלארה נלחמת בכל האנשים של פוואל. ובסוף הם מצליחים לקחת לה את השעון. יום אחרי לארה קיבלה מכתב מאבא שלה שנתן לה כל מיני רמזים והסביר לה על משולש האור [בתרגום חופשי] הזה, ואיך שהוא החריב עיר שלמה וומי שמחזיק בו יכול לשלוט בזמן, ובגלל שהוא החריב את העיר חצו אותו ל-2 כל חלק בקצה אחד של העולם הראשון-איי שם במקדש הצל המרקד [משו כזה] בקמבודיה והשני באיזה מכתב ברוסיה.ואיך שחייבים להצמיד את 2 החלקים ברגע שהכוכבים מסתדרים בשורה. וכך יצאה לה לארה לקמבודיה עם ג'יפ הורס ומכנסיים וגופיה צמודים ביותר ומצאה את הכניסה למקדש לפני מר. פוואל שהלך לשם גם בשביל החצי הראשון של המשולש. כשהם הגיעו אל תוך המקדש לארה כרגיל הצילה את המצב [שמצאה את המקום האמיתי שצריך להניח שם את השעון שהיה גם מפתח
] ואז ככה הם מצאו את החצי הראשון במקדש, אבל מה התעוררו פתאום מיליון פסלים ושוב היה אקשן ומכות לרה מצאה את החצי הראשון, פוואל עדיין החזיק בשעון. ואז התעורר הפסל הגדווווול וכולם ברחו ורק ארה נשארה והיא ניצחה אותו [גו לארה גו לארה
] ואז ככה היא עפה לה מהמקדש, ואדז שכולם ראות אותה רצו להרוג אותה, והיא ברחה לאיזה נחל ואלכס ווסט -חבר ילדות שבסיכסוך איתה [חחחח
] איים שהוא יהרוג אותה-ובדיוק היה מפל-ולארה קפצה קפיצת ראש מדהייייימה
וכך הגיע אל מן עיירה קטנה איי שם בקמבודיה משם היא מתקשרת למר. פוואל והם קבעו להפגש בונציה. הם כמובן חייבים לעבוד ביחד כי אין להם ברירה אחרת אצלה-החצי השני אצלו השעון. אז הם נפגשו בונציה [הייתה סצנה מזה קורעת שאלכס היה במקלחת
] ומשם הם יצאו ביחד אל המכתש שברוסיה. שם היה משו שדומה לדגם של מערכת ה
[נו כל הכוכבים] ואז שם הם מצאו את החצי השני. ואז הדיע הזמן-כל הכוכבים היו בשורה אחת ראש האגודה הזה של האילומיטני [איגוד שמר. פוואל שייך אליה וכך גם אבא של לארה-והוא אפעם לא סיפר לה על זה/קיים באמת דבר כזה
] בא לחבר את 2 החלקים, ומר. פוואל נתן הוראה להרוג אותו-כי הוא רצה לחבר אותם. והוא חיבר אותם-אבלח ייבוש הם לא התחברו. כמובן שלארה ידעה איך מחברים אותם אבל הוא החליט לעשות דווקא, והוא זרק סכין שפגע בדיוק באלכס והוא נפל למים-ועכשיו יש באמת הפתעה
לארה קפצה למים אחריו-אבל הוא נתקע במשו והיא נ-י-ש-ק-ה אותו [הבושה
] ואז לארה מצאה איזה עין כזאת [העין הרואה הכל all seeing eye-אני חושבת
] ושמה אותו באמצע של המשולש והחלקים התחברו. ואז היה מרוץ בינה לבין מר. פוואל-היא ניצחה וחזרה לראות את אבא שלה שאמר לה שהיא צריכה להשמיד את המשולש-וככה היא עשתה. אבל קודם היא חזרה והצילה את אלכס-הסכין חזרה למרץ פוואל. ואז הכל חזר להווה והכל גם התחיל לקרוס. מר .פוואל היה פצוע קשה והוא התגרה בה עם תמונה של אמא שלה [שגם היא מתה] אז לארה נשארה שם לבד עם מרץ פוואל שהכל נופל עליהם-היא הרגה אותו ולקחה לו את התמונה-וברחה על נפשה. ואז יש את החלק החמוד הזה שהיא צוחקת את הצחוק המדהים שלה ועם הכלבים חיחי
ואז רואים אותה בבית היא לובשת שמלה [אבויי
ועוד איזה שמלה תקעו לה
] והולכת לבקר את המצבה של אבא שלה. ואז שהיא חוזרת סיימון מחכה לה מוכן מזומן לעוד קרב כהה נגמר הסר שהיא לוקחת את האקדחים ובאה לראות [וברקע השיר של בייסמן ג'אקס] כן אני יודעת את כל הסרט בע"פ
, תקראו לי מושפעת תקראו לי מכורה תקראו לי איך שבא לכם
לקח לי מלאאאאאאא זמן לכתוב את זה
ואני מקווה שתתיחסו בהתאם
ניסיתי לסכם את זה כמה שיותר בקצרה [רואים אה
]

pinoki

New member
אורלי...

קודם כל לסיכום שלך שהוא אחלה... צריך לשים
אחד גדול... ותודה שלקחת את היוזמה לפירוט המפורט הזה... אני מקווה שהיא הבינה...

pinoki

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

למעלה