היי לכולם!!!

turrican

New member
היי לכולם!!!

כן זה אני מריו. אחי מתחתן בעוד שעתיים ויש פה לחץ היסטרי. באתי לומר שלום.. ואני רוצה להקדיש לכם את השיר הקיטשי עד אימה של סטיבי וונדר i just call to say i love you . טוב נו..אז גם White wedding של בילי איידול הולך. אני עושה כאן חיים משוגעים.. שמעתי בצער רב על הפיגוע בחיפה.. ואז נזכרתי בכל התחלואים של המדינה. מה איתכם? מתגעגעים אליי??

turrican

New member
כמה שלומות...

נשיקות מריו דה ז'נרו
לטופית,אלפא,אלדין,שמש,עדי,חפי,טורה,סיסקו, טל-יה ,ענת וכמובן לכל מי ששכחתי ולכל החדשים.. ותודה לאריק חייט שמחליף אותי נאמנה עד שאחזור מברזיל.

sysQo

New member
חבר אתה חסר ../images/Emo163.gif

מתגעגעים אליך, הפורום לא כמו תמול שלשום
העיקר תעשה הרבה כייייייייף (צלם תמונות של ברזילאיות בחוף קופה קבנה) ותחזור בשלום

adiville

New member
מתגעגעים המון אלכס !!!

מקווה שניפגש במסיבה הבאה של אלפא ורותם
תהנה בחתונה !

טל-יה

New member
יוווווווווווווווווווווווו.. תראו

מי בא לבקר.... וואו נו איך לא נתגעגע... הא? וכמו שכובע
אומר רק אל תעשן חשיש.... ואיך אני אומרת? תעבור במסלול הירוק לא באדום.. למרות הרשימה הארוכה עם הנייר הרציף של כל הבקשות שלי שהכינותי מראש. לכל המתנות שביקשתי מ ה..תותי -פרי אל תשכח לשיר "הבאנו שלום" והבה נגילה לקראת הנחיתה בארץ המולדת. אל תשכח למחוא כפיים ולעשן סיגרע בשירותים. ושאתה עוד בברזיל אל תשכח לצרוח שם אניייייייייייייי מנהל פורום שנות השמונים בתפוזינה אבל תצרח את זה בעברית MAN במילא אף אחד לא יבין ולא יכתוב כאן . מקווה שסער נדלק שם על איזה חוטינוקת אחת.
והנה כמה שירונים קטנים שתיזכר מאיפה באת ולאן אתה חוזר בעצם. הבה, הבה נגילה הבה נגילה, הבה נגילה גילה ונשמחה. הבה, הבה נגילה, הבה נגילה, הבה נגילה, הבה נרננה הבה נרננה הבה הבה נרננה מוכרחים להיות שמיייח מוכרחים להיות שמייח. מוכרחים מוכרים להיות שמממממממממיייח. הבאנו שלוםםםםםםםםם עליכם הבאנו שלוםםםםםםםםםם עליכם הבאנו שלום עליכם הבאנו שלום שלום שלום עליכם אלה עיבודים חדשים מתוך אריך נגן חדש דנדש שהוציאו חברי להקת ברונסקי ביט להופעת קאמבק המחודשת.
אהה כן מזיייל טוייףףףףףףףףףףף לאח'צלך ....

sysQo

New member
נא לדייק בבקשה ../images/Emo163.gif

"ושלא תשתה לי שם חשיש, אתה שומע אותי?!" בחייאת רבאק, משפטי מחץ ישראליים

טל-יה

New member
אופססססססססס

איזה שגיאית מצ'או אבל מזל שיש אותך כאן לתקן אבן-כובע(שושן)

tofit

New member
היי אלכס,

שמחה לשמוע שאתה עושה חיים משוגעים מקווה שהחתונה היתה מוצלחת... נשיקות מלאן

למעלה