היי לכולם.

wolfman3

New member
היי לכולם.

אני מסתכל בפורום שלכם כבר חצי שנה ואני רוכש ידע רב אודות גורדי שחקים. הפורום שלכם מאוד מעניין והתמונות מרהיבות. יש לי שתי שאלות: 1.כמה קומות יש במגדל הנמוך של שער העיר?(לא כדי להתפוצץ עליו ) 2. יש תצפית בשער העיר או שהקומות העליונות מיועדות לפנטהאוזים? נ.ב:אתם יודעים שעלות של פנטהאוז מסכן בשער העיר היא:1,300,000 דולר וזה הרבה מאוווווווווד!

DerBleistift

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אז ככה... מקווים, קודם כל, שאתה באמת לא מתכוון להכנס בסיטי גייט, כי אחרת יש לך עסק איתנו!
לסיטי גייט 67 קומות מעל לקרקע (כמה פעמים שאלו את זה לפניך...
), ולא, שום תצפית או מסעדה. האלפיון העליון דאג לכך שהקומות הגבוהות ביותר בארץ יאכלסו אותו, ולא אותך.
עצוב, כואב... אבל מה לעשות.

wolfman2

New member
תשמע:

ב9 במרץ אני ואבא שלי נוסעים לפתח תקווה לסידורים. אני אשתדל לקחת מצלמה כדי לצלם כל מיני דברים בתל אביב(if you now weat i min). איזה מנייקים הם! סך הכול זה באמת מקום מרהיב ואדיר אבל רק בגלל שכמה עשירים לקקנים מכפר שמריהו רוצים איזה פנטהאוז בקומה ה65 או ה66 זה לא אומר שהוא יבטל את המצפה והמסעדה. אני מניח שכול חברי הפורום היו טסים לשם אם מר אביב בכבודו ובעצמו היה פותח את המצפה והמסעדה לא כך?

wolfman2

New member
../images/Emo9.gifאה.

האב היה הקבלן? כי אני לא מבין ממש בקבלנים..

oren*

New member
הוא לא "ביטל את המצפה והמסעדה"

כי לא היו אמורים להיות מצפה ומסעדה. ה"כמה עשירים לקקנים מכפר שמריהו" הם אלה שאיפשרו את הקמת המגדל (לא מתחילים לבנות לפני שאחוז מסויים מהדירות והמשרדים נרכשים). היות ובעזריאלי יש מצפה, אין סיבה לפתוח עוד אחד במרחק מאה מטר (מי שראה את התורים במגדלי התאומים, יודע על מה אני מדבר ועד כמה זה לא מתאים שיהיו תורים כאלה בכניסה למגדל מגורים).

DerBleistift

New member
יש צדק בדברי אורן

מבחינת בעובדה מעולם לא בוטלו התצפית או המסעדה מאחר והם מעולם לא תוככנו בכל מקרה. עם זאת, אינני מסכים שאותו אלפיון עליון אשר רכש את דירות המגדל, אפשר את בנייתו. תכלס, אפשר היה גם ללא הדירות הללו, וגם איתן, אילו "הפקיעו" קומה או שתיים לטובת מסעדה מסתובבת ותצפית, עדיין למגדל הייתה (או לא הייתה), אותה הכדאיות. לא זה מה שיש משנה את התמונה מן הקצה אל הקצה. גם התורים אינם בעיתיים, מאחר וכאשר הכניסה אל המצפה נעשית מכניסה נפרדת אל הבניין, זה לא ממש מפריע לדיירי הבניין. עם זאת, אורן צדק. אין הצדקה עבור מצפה נוסף באזור ת"א, ועוד כ"כ קרוב אל עזריאלי. זוהי, למעשה, הסיבה אמתית להעדרותו. פשוט, אי כדאיות כלכלית. אין מספיק מקהל היעד של המצפה, אשר יגיעו אל הבורסה סצם ככה, ומעטים יגיעו במיוחד עבור המצפה.

asaf2000

New member
שאלה

ליד הסיטי גייט בונים עכשיו מגדל נוסף, הוא ממוקם על אותו מבנה של הסיטי גייט. לכמה קומות הוא יגיע?

DerBleistift

New member
בית "הנהלת דיסקונט" ובית חוגי.

הם אינם בנויים על אותו המבנה של הסיטי גייט, אלא רק בסמוך לבסיס החניה הצפוני שלו. שלד הבניין שכבר די בנוי, מתועד להגיע לכ-21 קומות סופיות. במקור, הוא היה אמור לשמש כמגדל הנהלת בנק דיסקונט, אך בשל בעיות תקציב ועלות, הוא לא ישמש אותם. אינני יודע מה נסגר עם הליך רכישתו של הבניין. היו מגעים עם לקוחות פוטנציאלים, אך אינני חושב שנחתם הסכם. האם מישהו יודע משהו אחר? מולו מוקם מגדל זהה, בית חוגי. ייתכן שיהיה גם עם כ-21 קומות, ייתכן נמוך יותר.

כמה הערות:

1.שער העיר לא נמצא "מאה מטר" ממגדלי עזריאלי אלא משהו כמו 10 קילומטר. 2. שער העיר לא נבנה רק בשביל מגורים אלא גם בשביל מ-ס-ח-ר. הרי מלכתחילה אמרו שהוא יהיה גם קניון.מר אביב לא היה רוצה שהאנשים ידרסו בדרך לקניות באלרם סנטר או איילון. 3.מה זאת אומרת לא יהיה מצפה ומסעדה? בטח זה יקח לאנשים הרבה זמן לרדת במעלית ולהיבדק ע"י שומר רוסי והם יזילו ריר בפרצוף לא ככה? זהו. תענה לי מהר אוקיי?

DerBleistift

New member
10 ק"מ????????? ../images/Emo5.gif

בקו אווירי, מדובר במספר מאות מטרים בין עזריאלי לסיטי גייט. משהו סביב הק"מ וחצי, אני מניח. בשביל מסחר?! למה דווקא מסחר? אני חושב להתכוונת למשרדים. הוא לא נבנה בעיקרו למגורים, אבל עוד פחות מכך למסחר. בקושי יש בו שטחי מסחר ביחס לגודלו העצום! (במונחים ישראלים) הסיטי גייט לא יועד להיות קניון, ואין בו שטחי מסחר רחבי ידיים. ולא הבנתי את הקטע עם השומר הרוסי. על מה דיברת?

זה משהו כמו 8-10 קילומטר..

התכוונתי למסחר כללי כמו חברות חניות משרדים. בקטע הזה עם השומר הרוסי התכוונתי לאיזה סוג של שומר שיבדוק את התושבים בגייט.

איליה.

New member
המצאת הגדרה חדשה למלה קילומטר.

המרחק בין עזריאלי לשער העיר רמת גן הוא 1.5 ק"מ בקו אווירי. אתה מוזמן לפתוח מפה ולהיווכח בעצמך.

יש לך קנה מידה קת מעוות

המרחק בין חופי צפון תל אביב (תל ברוך) ליפו הוא 14 ק"מ.. עשרה ק"מ?? ממש לא. אורכו של כל האיילון בתל אביב הוא 10 ק"מ.

oren*

New member
כדאי לבדוק עובדות לפני שמגיבים

מאיפה הבאת מרחק של 10 קילומטר?

למעלה