אני רוצה לקנות את ה-די.וי.די של שירים של Andrwe Lloyd Webber יש שני סרטים: THE ANDREW LLOYD WEBBER SPOTLIGHT PERFORMANCE COLLECTION שעולה 425 ו- Andrew Lloyd Webber - The Royal Albert Hall Celebration שעולה 140 מה ההבדל בינם? ואיזה כדאי לי לקנות?
הראשון- אוסף של ארבעה DVD של הופעות מלאות- קאטס, יוסף וכתונת הפסים, ישו כוכב עליון וההופעה באלברט הול. ההופעה באלברט הול היא מעין מופע של לקט שירים מתוך כמה מחזות זמר שלו בביצוע כל מיני זמרים. ההבדל הוא קודם כל הכמות, וגם שהראשון הוא הופעות של ממש בתוספת הDVD השני שהזכרת, שהוא מופע שירים שכזה. אם אתה ממש אוהב את המחזות זמר שכלולים- תזמין את האריזה הגדולה. ותזכור שאתה יכול למצוא בהרבה הרבה יותר זול, למשל כאן- 88 דולר קנדי (כפול שלוש וקצת כדי לקבל מחיר בשקלים), עוד עשרה דולר משלוח, ועוד מע"מ שיגבו בדואר של 18%- יוצא בסביבות ה-370 ש"ח.. הפרש של חמישים שקלים.. תעשה את החשבון לעצמך- הזמן אספקה מקנדה הוא בסביבות החודש..
קוראים לי גומא. לא גומה. לא, לא ראיתי, רק שמעתי את השירים ואני בהחלט רוצה לראות את הסרט איכשהו. יהיה נחמד אם יעשו את זה בארץ, אבל אני בספק, ואין לי שמץ למה זה ירד מברודווי...