היי לכולם.

היי לכולם.

אני יודע שלא הייתי כאן ביומיים-שלושה האחרונים. אני התחלתי ללמוד שלשום, ועכשיו אין לי כל כך הרבה זמן להיות כאן. מדי פעם אני קופץ לקרוא את ההודעות פה, אבל לא תמיד אני מוצא לנכון להגיב. מאחל לכולכם חג פורים שמח. תומר

הי תומר

הדיאטה הלכה לא רע, הורדתי כנראה 4 קילו, אני לא לגמרי יודעת כי יש לי בעיה עם המשקל.. זה באמת השפיע עלי ואני עכשיו מרגישה פחות דחף לאכול בכלל ולנשנש. אשמח רק לדעת לגבי איזה שתיה מותר, מה עם דיאט קולה?? בי בינתיים, פורים שמח ניב

צר לי ניב

אסור שום משקאות מוגזים (גם לא דיאט). את זה אני אומר בוודאות. מותר לשתות תה ללא סוכר (אבא שלי טוען שמותר סוכרזית). בנוגע לקפה, גם כן מותר משהו, אבל כמובן שזה בלי סוכר...(אני לא זוכר את הניסוח המדויק) מזל טוב. חזק ואמץ....! ואיך אומרים? תאכל מרק! תהיה חזק! בהצלחה בהמשך

שטויות, אין בעיה..

לגבי קפה ותה, אני לא שותה.. לגבי המרק, יש לי בעיה עם ירקות מבושלים, אז אני מכניסה לבלנדר, כי ככה, הוא אפילו די טעים, ואני שונאת סלרי, אבל לא מורגש.. ממש לא רע.. במיוחד אם מטבלים טוב.. אשמח אם תבדוק לגבי הקפה, כי אני רוצה לתת את זה אולי להורים שלי ואז אני צריכה לדעת את כל הפרטים.. ושוב תודה. ניב

למעלה