היי לכולם

sunny16

New member
היי לכולם

היי אממ רציתי לעלות נושא או שירשור חדש בקשר לכל מי שכבר עבר או בשלבים.. ההורים שלכם שאלו אתכם לפני שעברתם? רציתם לעבור? ועוד משהו קטנטן.. כמה זמן אתם כבר גרים בחו"ל? לי קוראים מאיה ואני גרה באריאל אצלי הסיפור קצת ארוך ומי שרוצה לשמוע בשמחה: יצא לי להיות חודש בטקסס-פורט וורת´ וחודשיים בקנדה.. וקצת במהלך החודשיים גם שבוע בניו יורק-הייתי אמורה להפגש עם מישהי שהכרתי בטקסס שגרה בניו יורק אבל לא יצא.. קוראים לה אריאל והיא יהודיה.. מאוד נחמד בכל מקרה זה נתן לי נקודת ראיה לגבי החיים בחו"ל בשלוש מקומות בעולם כמובן שכל מקום הוא שונה וגם רק חודש או חודשיים לא ממש מספיק אבל הבנתי לגבי לעבור לחו"ל שזה ממש לא פשוט וגם קצת התחלתי להעריך את אריאל שלי.. בכל מקרה מצטערת על ההודעה החדשה

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

המ......קה,ההורים שלנו כל הזמן שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לעבור. אפילו לפני שעברנו,נסענו לפה לשבועיים כדי לראות מה דעתנו על המקום
(מדהים,אני חייבת לציין!) המ....אני גרה כבר חצי שנה. ועוד משהו: אני לא חושבת שחודשיים של הסתובבות בחו"ל נותן לך אפשרות לבסס דעה על החיים בחו"ל. הרי לא למדת בבצפר,לא גרת בבית משלך\מושכר לאורך זמן ארוך ולא חיית שם בתור תושבת קבועה.

ברוכה הבאה!!!

ואני מסכימה עם סיונו´ש... כן גם אותי שאלו כל הזמן... אני כל הזמן רציתי לבוא.... לא ידעתי כמה אני אתגעגע... אבל עכשיו אני לא ממש מתגעגעת... כי כבר התרגלתי... לא יודעת איך להסביר...

sivani

New member
ברור שאת מסכימה איתי,אני תמיד צודקת

חחח
המ...אני גם מתגעגעת,אבל רק לחברות ולמשפחה

EROTOMANIA

New member
.............

ההורים שלי לא שאלו אותי בכלל יום אחד אמא שלי מתקשרת: "אנחנו עוברים לארה"ב" (למרות שהם תיכננו ממזמן וידעתי את זה) וזהו. חצי שנה אחרי הנה אני פה.

למעלה