היי לכולם

היי לכולם

וואיייייייי איזה בוקר התחיל מקסים ואחר כך ידיד טוב מהעבודה שלי מזה פגע בי כאילו אם מישהו אחר היה אומר את הדברים לא הייתי שמה קצוץ אבל בגלל שזה הואאאאאאאא כמה בכיתי מזמן לא בכיתי ככה לא בקלות יכולים לגרום לי לבכות וכשהוא ראה שאני מסתובבת והרגיש שהוא עבר את הגבול אני בטוחה שהוא מצטער אחר שאל אם הכל בסדר מה יש לי לענות אין לי מה לענות לא פלא שבמקומות עבודה גדולים אנשים במשך הזמן הופכים להיות רובוטים אני אחרי 3 שנים מרגישה שזה מה שקורה לי

Crossface

New member
היי נופר

כמו שאת בטח יודעת, אנשים פוגעים אחד בשני כל הזמן אם מתכוונים ואם לא מתכוונים, לפעמים אפשר לסלוח להם מהר ולפעמים מי שפגע ייצטרך לעבוד קשה כדי לקבל את הסליחה הזאת ואם הוא כבר הצטער (אולי לא במילים) אז אולי תעשי לו את החיים קלים. לכעוס זאת הרגשה רעה, אני יודע ואת בטח מרגישה את זה עכשיו אני יודע שאצלי קיימת ההרגשה שאני לא ייתן לאותו בן אדם שאני כועס אליו את המתנה הזאת והפסיק לכעוס והאמת, זה משהו דפוק אצלי, כי צריך לסלוח,לא בשבילו אלא בשבילי, אני עוד צריך לעבוד על זה ואת תחליטי מה את עושה ומה בכלל אני מקשקש????

אתה בכלל לא מקשקש

אני יודעת שברגע שהוא יבוא ויסכים שזו טעות שלו אפילו שהוא פגע בי על יד אנשים גם אם הוא יבוא כשאני לבד אני ישכח אני בחיים שלי לא שומרת כעס אני כרגע פגועה וזהו

mariana

New member
היי נופר

גם אני בדעה של אביחי, אנשים לפעמים פוגעים בלי לשים לב, אבל כשהם רואים שאת לא שמה את הגבולות, הם חושבים פעמיים לפני שהם מוציאים משהו מהפה, דוגמא אני שמה את הגבולות שלי ולפעמים אנשים באים אליי ומספרים לי דברים כאילו מנסים להחליק את זה ולספר לי את זה בעדינות, כי הם ידעו אחרת הם מתים אצלי. ומה שטוב אצלי גם אני לא אוהבת לשמור טינה, אבל אם הבן אדם לא יבקש סליחה אני אמשיך לשמור לו טינה ואני אמשיך להיות פגועה ויהיה לי ממש קשה להיתקרב לאותו אדם.

Crossface

New member
......

לא קל לפגוע בי צרקיך להיות מישהו ממש קרוב אליי כדי לפגוע בי בגלל זה, אם מישהו פוגע בי הוא יצטרך לעבוד קשה כדי לקבל את סליחתי

mariana

New member
גם אני ככה

מה שלא טוב אצלי שאני אוהבת את כולם ולא שונאת אף אחד ולכן אני חושבת שכולם אוהבים אותי, אבל המציאות הראה לי בדיוק ההפך ואז התחתי להיות יותר חזקה, אנשים עוברים אצלי מבחנים בלי שהם ישימו לב. ולכן מי שיכול לפגוע בי זה מישהו ממש קרוב וגם הוא לא יקבל מהר את סליחתי, חוץ מאריאל שלו אני תמיד סולחת. למרות שזה תמיד ההפך
אני צריכה לבקש בסופו של דבר את הסליחה

סוף טוב הכל טוב

הידיד הזה לא היה מסוגל להכנס לחדר שלי אבל מה לעשות ואנחנו עובדים ביחד וצריכים אחד את השני אז נכנסתי להעביר לו חומר והוא פשוט חיבק אותי ואמר אני מצטער אמרתי לו שכל אדם אחר הייתי מצפצפת אבל הואאאא טוב הכל נסלח ואני מזה אוהבת אותו

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gifראשית

אין לי ממש זמן לענות לך ריפרפתי...סוווורי לדעתי הוא עוד יתנצל ברגע שידע שפגע ועד הפעם הבאה.....צללתי לניירת צ´או

למעלה