היי לכולם...

tomash1985

New member
היי לכולם...

פעם ראשונה לי פה אז קבלו אותי.... מחפש שירי ראפ שקטים כאלה.. יפים..לא רעשנים ולא קצביים שקטים כאלה .... מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון....

Psycho MC

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

חפש שירים של סנופ דוג... זו ההמלצה שלי למה שאתה רוצה... יש לו קול רגוע ושקט... נחמד ביותר!

Hypnotize

New member
../images/Emo182.gifבבקשה..

Chaka Demus & Pliers - She don´t let Nobody When The Rain Begins To Fall 112 - Anywhere Brandy - Have You Ever Allure & 112 - All Cried Out Monica - For You I Will KC and Jojo - All My Life TLC - Red Light Special Brian McKnight - Back At One Usher - U Got It Bad Sisqo - Incomplete Mariah Carey&Krazie Bone - I Still Believe Boys II Men - Water Runs Dry

EmGee

New member
בקשר למוניקה

באמת שיר ענק (אפילו שהוא לא נכלל להגדרה של ראפ), לקוח מהפסקול של ספייס ג´אם ולמרות שהוא לא כל כך הצליח בזמנו אני חושב שהוא אחד מהשירים היותר יפים שם. ולמי שאין את הפסקול שירוץ ויקנה

Stinkin Fish

New member
אהלן וסהלן!!!

תתחדש!!! אני ממליץ לך על מוסיקה שחורה רק בעיברית. רק בעיברית.

tomash1985

New member
מה יש בעיברית????

חוץ מסאב והצל הגדולים!!!!! ולא נשכח את סיוון שלנו!!!!!

Stinkin Fish

New member
יש מלא

בויאקה הדג נחש הרביעייה הפותחת חלוצי החלל מוקי שב"ק ס כלא 6 ש"ס פישי שורטי חן ש"י 360 סניקרס ועוד מלא!

EmGee

New member
מי זה חן?

אם אתה מתכוון לcherry on the cream אז זה טיפה מוקדם כדי לשים אותה ברשימה אחת עם כל מי שהזכרת

DJ JuVi

New member
עם כל הכבוד...!!!!

"טיפה מוקדם"?! אני חושב שזה אפילו מוגזם לשים אותה ברשימה אחת עם מי שרשום שם. ועם הרבה כבוד לחן...בכל זאת...!

EmGee

New member
בעברית היחיד שעולה לי בראש זה

אמורא - תן לזמן לנצח

למעלה