היי לכולם כולכם כאן באים ל"מסע"?
M MadonnaFan New member 30/11/02 #5 אממ, זה שנפגשים במגדל האופרה ואז אוכלים שלוש ארוחות ב-10 ש"ח כפי שנאמר לי היום בהפגנה בהתלהבות רבה? לקראת הבחירות ביום שני וכל זה... מציפים את ת"א במרצ.
אממ, זה שנפגשים במגדל האופרה ואז אוכלים שלוש ארוחות ב-10 ש"ח כפי שנאמר לי היום בהפגנה בהתלהבות רבה? לקראת הבחירות ביום שני וכל זה... מציפים את ת"א במרצ.
M MadonnaFan New member 30/11/02 #8 מוזר... היום (בקניון ערים, היית?) אמרו לי מגדל האופרה בארבע וחצי.
נ נעמן סער New member 30/11/02 #12 אני שמעתי היום מהש"ש שלי שי אבן שזה מחר בארבע בתחנת רכבת ת"א מרכז.
M ManicStreetPreacher New member 30/11/02 #13 כל זה נשמע לא הגיוני, בגלל שסניפי הצפון והשרון נפגשים בכלל בחיפה, לא?
נ נעמן סער New member 30/11/02 #14 לא שינו את זה. כולם נפגשים בת"א מרכז, לפי מה שאמרו לי, ועושים הפגנה בת"א. כל הסניפים. ביום שני "צובעים" את ת"א במרצ.
לא שינו את זה. כולם נפגשים בת"א מרכז, לפי מה שאמרו לי, ועושים הפגנה בת"א. כל הסניפים. ביום שני "צובעים" את ת"א במרצ.
נ נעמן סער New member 1/12/02 #19 אני יודע את התוכנית וזה סופי!!!! היום ב-16:00 נפגשים בתחנת רכבת ת"א מרכז ומשם נוסעים למגדל האופרה. זה סופי ביותר ושאלתי את הש"ש שלי!
אני יודע את התוכנית וזה סופי!!!! היום ב-16:00 נפגשים בתחנת רכבת ת"א מרכז ומשם נוסעים למגדל האופרה. זה סופי ביותר ושאלתי את הש"ש שלי!