היי לכולם

einat16

New member
היי לכולם

אני חדשה בפורום. היו לי כמה חלומות שאני נופלת ממקום גבוה לנמוך, אבל ברגע הנפילה אני מבינה שזה חלום ואז אני נופלת באיטיות כי אני בעצם שולטת בחולם. האם זה נחשב חלום צלול? יש לזה איזשהי משמעות? מה כל כך מיוחד בחלום צלול? זה אומר משהו מסוים? עושה משהו מסיום?

EshedI

New member
תשובות

1) כן!! 2) לא 3) הידיעה שאת חולמת 4) זה אומר שאת חולמת 5) לפעמים תהיה לך התעוררות כוזבת (זה באמת כיף) או שיתוק שינה (זה פחות כיף, אבל לא קורה הרבה, וזה לא מזיק בכלל)

נׁעה

New member
ובקצת יותר פירוט מהתשובה של אשד -

כן, מה שחלמת זה באמת חלום צלול. חלום צלול הוא חלום שבו את יודעת שאת חולמת, ומה שמיוחד בו זה שכתוצאה מכך, את יכולה לשלוט בחלום, ולעשות בו ה-כ-ל. אני הייתי מציאה לך, בפעם הבאה שזה קורה לך, לנסות לעשות משהו אחר - במקום להאט את הנפילה, תנסי להפסיק אותה, תנסי לנצל את מלוא שליטתך בחלום, תנסי לעשות דברים.

KEiN

New member
נעה ?? ../images/Emo6.gif

אני רואה שלא צריכים אותי פה
חזרתי מטיול ארוך ארוך

einat16

New member
אבל למה צריך להיכנס לחלום צלול?

מה כל כך טוב בחלום צלול?

נׁעה

New member
מה טוב?

המממ... זה בעיקר כיף. אין לך איזה שהם חלומות, רצונות, דברים שאין שום סיכוי שתוכלי לעשות במציאות? כי בחלום צלול את בעצם יכולה לעשות ה-כל - מציאותי או לא מציאותי, הגיוני או לא הגיוני, קיים או לא קיים. רק הדמיון שלך קובע את הגבול. בנוסף לכך, דרך חלום צלול אפשר לרפא כל מיני פחדים כשאת מתמודדת עם דברים שאת מפחדת להתמודד איתם במציאות. אפשר אפילו לרפא מחלות ופציעות - כמו דמיון מודרך.

למעלה