היי לכולם

Hastelloy

New member
הצעתי את זה פה כבר למישהי אחרת אבל פה זה מתבקש

מה אם סטרפ-און כזה שמתלבש על הוואגינה של האישה ומתפקד פחות או יותר כמו זיין מבחינת ההנאה והדינמיקה במיטה בגלל החיכוך והלחץ על הדגדגן ששיפשוף הדילדו יוצר? אתה יכול לעשות ככה לבחורה ביד ולגרום לה לגמור רק בלי שפיך, היא יכולה לחדור אליך גם ולגמור מיזה כמובן. זה עושה לך את זה גם?

dare devil ית

New member
יש הבדל בין פנטזיות למציעות

הרבה פעמים כיף לפנטז על דברים שבחיים לא תגשים (ןיש לי סוד בשבלך - כשתגשים אותם תגלה שהם הרבה פחות מהנים ממה שחשבת, אבל אז אז מה שיקרה זה שתחליף את הפנטזיות ותמשיך לנסות להגשים אותן)
אני (ועוד הרבה נשים) למשל מפנטזת על אונס. אין שום סיכוי בעולם שבאמת אני רוצה להאנס. ברור ששהאונס שאני מפנטזת עלי הוא לא מציאותי. אבל כיף לי לפנטז - זה מביא אחלה אורגזמות.
לא צריך להתרגש יותר מידי. רק להנות.

Hastelloy

New member
את משווה את זה לפנטזיית אונס? פנטזיית אונס קשורה לכוח ושליטה

וכן אפשר לממש משחק תפקידים כזה במקום אונס אמיתי שמין הסתם אי אפשר להינות מימנו. למה להניע אותו מלנסות את זה לפחות?

אתה בסדר גמור
ואין לזה קשר לפשרה.

יכולת לפנטז על עוגות (אמריקאן פאי) או עיזים, או ילדים (
) ועובדה שהמחשבה דווקא על זה מגרה אותך.

יש הרבה גברים שהם בעלי העדפה ברורה למין השני בכל אספקט אחר (זוגיות, סקס הדדי, התאהבות, שותפות, אינטמיות, מגורים משותפים, תא משפחתי ועוד) ויש להם אספקט בי-סקסואלי צר ומאד פיזי, שממלא חלק קטן מאד יחסית בחיים שלהם, אבל חלק משמעותי ומיוחד בפורקן המיני שלהם (ואגב זה לא אומר שזה ככה אצלך, כי אתה טרם התנסית).

ממליצה לראות את הסרט כל הבקרים השמחים על ההויה הביסקסואלית של עומר יפמן.

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-10238,00.html

ממליצה לקרוא קצת עדויות בתחום הזה בפורומים המתאימים, יש כ"כ הרבה גברים שהם ממש אחים תאומים שלך בחוויה הזו.

מוסיפה לדבריה

החכמים של שבלולה:
&nbsp
מיניות זה משהו דינאמי. דברים ש"עשו לי את זה" בגיל 16 לא עושים היום וההפך.
למשל גיליתי שנעים לי להיות באינטראקציה מינית עם אישה- מה שלא מאוד עיניין אותי בגיל צעיר.
קשה לומר האם הפנטזיה שלך היא משיכה מינית לגברים, לכח הגברי שיש בזין או אולי למצב נפשי שלך שמגרה אותך להרגיש מלוכלך וכלי מיני בידיו של מישהו אחר.
מה שזה לא יהיה- אל תתן לזה כותרות גדולות מידי. אל תלך כל היום עם המחשבה "אוי ואבוי! אולי אני בכלל הומו?? מה יהיה??"
קח את זה בדיוק כמו שזה: מדליק אותך לחשוב על זין.
וכמו ששבלולה אמרה- יכול להיות שיתאים לך להיות ביחסים מיניים עם גברים. זה עדיין לא מבטל את המשיכה שלך לנשים או את הרצון להיות ביחסים איתן.

פופאפ

New member
הכותרת שלך זועקת פשרות ולא ממש מתיחסים

אני מזמן טוען שהסיווגיות לגייז, דומיני, נטיה, משיכה, מקורם בפשרה חד וחלק (לגיטימית בערך)
מי שמצליח לו טוב ביחסים לא פוזל לכיוונים של פנטזיות אלא מממש הטרוסקסואליות סוערת.
ציינת בפרוש שלא מצליח לך עם בנות המין היפה ואף אחדבשרשור לא התיחס לכך, למה לא?
אם ננתח את הפנטזיה יש לה בוודאי טריגר מהתקשורת מצעדי גאווה פורנו וכד שמפתים אותך להתנסות
מאידך יש גורם מרתיע והוא התנהלות גברית בחברתך אנטי הומואית, תחרותיות+אגו שחוסמים משיכה אינטימית ודוחים
קירבה. ההצעה שלי להפעיל טיפה דמיון ולחשוב לאן זה יוביל אותך. הפנטזיה שלך היא סוג של שבירת טאבו
ביחס לגברים. הרי לגעת בזין של גבר אחר נחשב לסטרייט סוג של השפלה ודחיה...
אם נשווה לפנטזיה שצויינה כאן לאונס הרי גם בה יש נסיון לשבור טאבו לחצות קוים וכד.
ובכל מקרה נסה לטפל בחוסר ההצלחה שלך עם נשים לפני הכל להתפשר אולי בבנות זוג לכאלו שיעניקו לך תחושת הצלחה.

למעלה