היי לכולם!

speedy123

New member
היי לכולם!

חזרתי! אני פשוט בזמן האחרון כל הזמן בפורום של אבריל לווין ואתם מוזמנים לבוא לשם! וואי איך לומר יפה - הפורום יבש...... מה קרה לתוכניות הגדול שלכם בשבילו?(אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה)

אהם אהם.....

בקיצור? אתם רוצים שאני יגיד משהו? אממ... אני חושבת שהתגובות שיתקבלו אם אני יכתוב מה שאני באמת רוצה יהיו: 1)מזמן לא ראינו אותך! חזרת?(או משהו בסגנון) 2)טאז: נא לא לכתוב הודעות אוף בשרשור רגיל כי השירשור ימחק! 3) הודעות כועסות על זה שטאז מחק תשרשור אז אני פשוט יכתוב: ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ והיות ורובכם מכירים אותי, תחשבו קצת אי בטוחה שתגיעו בסוף פחות או יותר למה שרציתי לכתוב.... * אני לא חזרתי אל הפורום, אני בכלל לא יצאתי ממנו, הוא פשוט התחיל לשעמם אותי אז הפסקתי להכנס.... ** תפוז החליטו להתעלם מההצעה שלי לפתיחת פורום חדש.... טוף.. אני יפתח פורום במקום אחר ויודיע לכם..... עד אז כולכם יכולים להכנס לפורום של האתר שלי: city.boom.co.il/201314911 הפורום עדיין ריק אבל אני סומכת עליכם שתמלאו אותו..... מותר לכתוב הכל! (עד רמה מסויימת של קללות.. אני לא מתכונת שילכו שם ממש מריבות)אבל תכתבו על חוויות תמונןת(אם יש את האפשרות)מה שאתם רוצים לומר!

למעלה