היי לכולם!

shirakl

New member
היי לכולם!

חזרתי אתמול בערב! פולין היא ארץ יפה מאוד! כולה ירוקה! זה כל כך נורא! החוויה היתה קשה... אני הרוסה לגמרי... אני כבר ממש שמחה שזה נגמר, ושאני בבית... ב - 3 ימים האחרונים קפאנו מקור... ושלא תחשבו שלא התלבשנו טוב! לבשנו 4 שכבות, צעיף, כובע וכפפות, ועדיין היה קפוא! בניגוד לארץ, באירופה גם בקיץ יש ימים קרים... הסתיו שלהם זה כמו החורף אצלינו, והחורף זה 0 מעלות ומטה... ואת זה אני יודעת כי הלכנו לבי"ס פולני ונפגשנו שם עם בני נוער והם סיפרו לנו שסוגרים את ביה"ס רק אם יש 30- מעלות ומטה... כלומר, הם לומדים גם בשלג, ולא כמו אצלנו... רוב הזמן היה נעים.. לא קר מדי, אלא כמו שמצפים שסתיו יהיה, עם טיפה טפטוף... רק 3 הימים האחרונים היו קפואים כקרח... מחנות השמדה זה עניין מצמרר לחלוטין... אבל בסה"כ נהניתי! זה משהו שכל אחד צריך לעבור אותו בשביל להיות יותר שלם... אני ממש שמחה שנסעתי! אה... ושכחתי לספר.. עקצה אותי שם דבורה בפעם הראשונה בחיי! האמת היא שהיא לא השאירה עוקץ, וגם לא ראיתי אותה... אבל אמרו לי שזו כנראה דבורה! לדעתי אם אין עוקץ אז יש סיכוי שזו צרעה... בכל אופן - זה די כאב... וגם מתישהו היינו באוטובוס, וכולם נרדמו, ואז פתאום נפל על העין שלי בקבוק מים שמישהו ממש טיפש שם במדפים שמעלינו... זה ממש כאב, אבל למזלי לא נהיה לי פנס... ועכשיו, אחרי שהשתפכתי וסיפרתי חוויות... מה שלומכם?

YaLdoNet 4 EveR

New member
דבור. ../images/Emo13.gif

העוקץ של הדבורים הוא לא מסוקס כמו של הדבורים, ובגלל זה הוא לא נשאר תקוע בעור כשהיצור מתנתק ממך.
*גאה להיות מושבניקית
* אניווי... אני סוגדת לשלג, איך זה שלא הבאת לי קצת בשקית?
*סוקלת בעצב* ותמיד אני שומעת אנשים שמספרים שזה מאוד מאוד קשה.. אבל חשוב ללכת לזה בכל מקרה.
אני, בכל מקרה, בהחלט מתכוונת לנסוע לפולין. ועכשיו- נפל לך בקבוק על העין?!!? o_O פאקינג שיט אני הייתי מתה!!
מקווה שאת בסדר..
ממ... בנות גילמור הוחלפה על ידי סדרה מטופשת שנקראת "גנבים" *פורצת בבכי* איזה עלבון!! *מוחה בתוקף
*
איי רסט מיי קייס

shirakl

New member
לא היה שלג...

ובקשר לעקיצה... אל תשכחי את הסיכוי שזו היתה צרעה... ולפי מה שהבנתי יש גם מקרים נדירים שבהם דבורה לא משאירה עוקץ... אני מניחה שאני איאלץ להמשיך לחיות בלי הידיעה...

חחח.... סבבה! ../images/Emo13.gif

It´s good to have ya back! ד"א, אחשלי נסע לפולין ביום.... שני! שלישי?
לא, שני!

LillipooT

New member
גם פה אני אגיש לך שלוווום !!

מה נשמע? איך החיים? אני רק רוצה לשתף אתכם ולהגיד כמה אני מאווווושרת !!!!!! ראיתי עכשיו 3 פרומואים שונים לעונה החדשה של דוסון קריק!! שלושהההה!! אני בשוק!! אני בהלם!! אני מאושרררררת!! כל כך יפה.. כל כך מרגש!! ממ.. *מרגיעה את עצמי*

Kooshoosha

New member
ברוכה השווה(ניסיתי להצחיק,מה יש?!)

אז ככה, גם אני הייתי בפולין בפסח האחרון. מה שנחשב אצלינו לתחילת האביב- שם נחשב לשיא החורף. או יותר נכון- שיא בשבילנו. כידוע לילדים שבאים ממשפחות פולניות (מבינה את כאבכם,משתתפת בצערכם..
) האמהות תמיד דואגות להכניס אקסטרה סוודרים ומעילים וגברי צמר מוזרות משנת הרפפ"ו... אבל למרות זאת- היה לנו קררררררררר!!!! תגידי: קרה לך שלא יכולת לעמוד בלי לקפוא? אנחנו כל הזמן היינו זזים ומקפצים כדי לא לקפוא למוות. (פעם אפילו שיחקנו תופסת..) הכי מעצבנים המקומיים האלה שלובשים חולצה מסכנה ולא קר להם בכלל. בלעעע-היה לנו לילה אחד שלג, וכל הישראלים שבמלון התחילו לצעוק: שלג שלג!! כמו פסיכופטים ואח"כ צעקו עלינו במלון.
בכל מקרה... זהו. גם אני חושבת שזה חוויה שחייבים לעבור! אם את רוצה להעביר חוויות- את מוזמנת לשלוח לי מסרים או מספר אייסיקיו. ועכשיו: נקודה למחשבה- נכון יש סטינגה (סטיגמה) על אמהות פולניות שאומרות :"אל תשכח את הסוודר", אז עליתי על תאוריה שזה בגלל שכ"כ קר שם.. ו...לא יודעת. טוב הרסתי.. * נסקלת ע"י אמי הפולניה* "לכי לישון יעל!" רות,סוף. יעל.

shirakl

New member
אני אשמח לדבר איתך ולהעביר חוויות

אבל אין לי אייסיקיו! אז אני אנצל את ההזדמנות כדי לשאול אותך, וגם את כל שאר חברי הפורום: למי יש מסנג´ר? אולי כל אחד שיש לו מסנג´ר ישרשר את הכתובת שלו לכאן, מה דעתכם?

z O e i

New member
הי, תגידי,

הייתה איתכם הילה בטיול? פכל מקרה, ברוכה השבה
נפל עליך בקבוק????? בלע!! מקווה שהוא היה ריק... אהה אבל מצד שני אם את שמחה שלא היה פנס אז כנראה הוא היה כבד... אממ עזבי
לנו הבני *ונות האלה כנראה יבטלו את פולין
הטיול הכי חשוב בחיים ומבטלים לנו אותו. גררר איגורים סתומים

לאנה

New member
וולקאם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף שחזרת!!!, אוי, מסכנה, נפל עליך בקבוק?..., זה מזכיר לי את מה שקרה לי לפני כמה ימים..., חחח..., כשאני חושבת על זה, זה בכלל לא קרה לי!, אתם תוהים מה?, טוב, מישהו דפק את הראש בשולחן..., אולי זה כן קרה לי?..., לא!, זה קרה ל***!, חחח!, אויש, אני ישתוק.

למעלה