היי לכולם:)

היי לכולם:)

קוראת סמויה כאן כבר כמה שנים, ואני חייבת לומר שהפורום הזה פשוט נהדר ויש פה אנשים מקסימים שבאמת נתנו
לי הרבה תובנות ללא מעט דברים. מעבר לזה, מדהים שעבר כבר הרבה זמן מאז שיצא הספר האחרון ובכל זאת הפורום שוקק חיים

הממ.. לעיתים יוצא לי לתהות מה היה קורה אילו.. למשל מה היה קורה אם וולדמורט היה הורג את
הארי ולילי הייתה נישארת בחיים.. אתם חושבים שהיה סיכוי לקשר בינה לבין סנייפ? היא הייתה
רוצה לחיות בכלל?

אשמח לשמוע דעות נוספות

ושאלה נוספת - ביום שוולדמורט הרג את ההורים של הארי, פטיגרו היה הרי שומר הסוד והוא גילה אותו לוולדמורט ולכן
וולדמורט הצליח להיכנס לביתם של הפוטרים, מה שמוביל אותי לשאול למה בעצם הם לא התעתקו משם? הרי ההגנות הוסרו..
תודה מראש מכולם

יעלי1232

New member
היי
ותשובות

כי אני לא מפספסת הזדמנות לחפור על הארי פוטר

לגבי לילי- סנייפ, אני די משוכנעת שלא. סנייפ היה אוכל מוות. והיא לא אהבה אותו כבר מהרגע שהוא נהיה כזה, המריבה האחרונה שלהם כשהוא קרא לה מאדבלאד (בוצדמית) הראתה את זה באופן די בוהק. היו לו הרבה חולשות, הוא אהב אותה מאוד אבל הוא לא היה אדם טוב ,ולדעתי הם לא יכלו להיות ביחד.
גם תחשבי מה היא היתה חושבת עליו אם היא היתה יודעת שסנייפ ביקש מוולדמורט לחוס עליה (ולהרוג את בעלה והבן שלה) . לדעתי היא הייתה מתרחקת מכל מה שקשור לאוכלי המוות ואולי בכלל לעולם הקסמים.
ובכל מקרה, אם כבר, היא הייתה יותר עם רמוס וסיריוס שהיו חברים קרובים כל השנים האלו, מאשר סנייפ . שהדרכים שלהם התפצלו מזמן. שוב, למרות שהוא מאוד אהב אותה.

לשאלה הנוספת שלך- הם לא ידעו שההגנות הוסרו, עד שוולדי הגיע וזה קצת מאוחר מדי כדי לפעול , לג'יימס לא היה את השרביט עליו בכלל, ואני לא בטוחה שללילי היה. וגם, במצבי לחץ אנשים לא תמיד פועלים באופן הגיוני, הם עשו מה שהאינסטינקט שלהם הורה באותו הרגע.
עוד דבר- אני לא בטוחה שאפשר להתעתק עם תינוק. אבל זה לא נאמר בשום מקום חוץ מבראש שלי

ניחוש לגבי ההתעתקות

הם הטילו קסם שימנע התעתקות על הבית כדי שלא יוכלו להתעתק לתוכו ובגלל זה לא התעתקו ממנו

יעלי1232

New member
כחלק מהפידליוס-

אי אפשר להתעתק אל ו מ בית המוגן בכישוף הזה
(כמו גרימוולד 12 , הם תמיד יצאו מעבר לדלת להתעתק בחוץ)
אז כמו שאמרתי, הם לא ידעו שההגנה הוסרה... ואז חשבו שעדיין הבית מוגן ולכן אי אפשר להתעתק ממנו

למעשה ההגנה לא הוסרה

כי פטיגרו שיתף את ולדי בסוד-הרי כמות האנשים שיודעים איפה הבית המדובר לא משנה. הקטע של הכישוף שרק אדם אחד יכול לספר על המיקום שלו.

HassiD

New member
הי, ברוכה הבאה...

אז אמנם כבר די ענו לך לשאלות, אבל אני רק אוסיף משהו קטן לגבי השאלה השניה:
כפי שכבר ציינו - ההגנות לא הוסרו, פשוט וולדמורט ידע את הסוד.
וגם אם באמת ההגנות היו מוסרות, ונגיד שהם לא היו בלחץ ושום דבר, ניתן להניח בצורה טובה שלא היו עליהם שרביטים, ולכן הם בעצם לא עשו כלום (הרי הם שניים, אז כשהלורד תוקף אחד - השני יכל לתקוף אותו, ואנחנו רואים שלא היה כלום, פרט להגנה הנואשת של לילי שניסתה איכשהו להגן על הארי). ככה שלדעתי, חוץ מזה שהם היו מופתעים ולחוצים - השרביטים לא היו בהישג ידם באמת...

יותר מזה על ג'יימס לא היה שרביט

את זה אנחנו יודעים בודעות מהזיכרון של ולדי בשבעי. הוא ניסה לעצור אותו בגפו.

אם כבר התעתקות

במקום שההגנות הוסרו אז,
צריך לשאול אתזה על השלישיה באוהל לפני שלקחו אותם לאחוזת מאלפוי כשהארי אומר את השם.
שם ההגנות הוסרו אז למה הם לא התעתקו מיד?
אבל שוב, מצבי לחץ...

OKDeSign

New member
היי בורכה הבאה :)

אז ענו לך לשאול ואין לי הרבה מה להוסיף,
אבל אני שמחה לראות שיצאת מאזור הסמויים

למעלה