היי לכולם יום מעולה לכולנו...
M M i c h a l y U S A New member 5/6/13 #4 תמונה יפה לעומת אלו שהיית שם. כניראה גם גדלת. שיהיה לך בהצלחה. ולא..אני לא רואה משהו משונה בסיפור שלך. בסופו של יום..אתה תמצא משום שאתה מאוד עקבי ונחוש. יאללה תעשה חיים
תמונה יפה לעומת אלו שהיית שם. כניראה גם גדלת. שיהיה לך בהצלחה. ולא..אני לא רואה משהו משונה בסיפור שלך. בסופו של יום..אתה תמצא משום שאתה מאוד עקבי ונחוש. יאללה תעשה חיים
א אישעםשם New member 5/6/13 #5 תגיד גבר, מה נסגר איתך? אתה לא יכול להעלות תמונה מבלי שאצטרך לסובב את הראש? נתפס הצואר.... לעתים אתה מעלה את הסעיף, אבל אתה מאוד נחוש בהצלחה
תגיד גבר, מה נסגר איתך? אתה לא יכול להעלות תמונה מבלי שאצטרך לסובב את הראש? נתפס הצואר.... לעתים אתה מעלה את הסעיף, אבל אתה מאוד נחוש בהצלחה
אופק דגנית New member 5/6/13 #10 שאלה לי.. כלכך הרבה זמן כאן יזמת פנייה כלשהי או שאתה בעמדת המתנה...תמיד?
ג גבר בניחוח צעיר New member 5/6/13 #11 הרבה זמן לא הייתי פה.. וכן הערב קצת אחזר .. אבל כן לפעמים יש הפתעות פה..
M M i c h a l y U S A New member 6/6/13 #12 עכשיו אני מבקשת שיתוף אילנה זה לא שהוא משתף אותך..[תמיד את משתפת..עכשיו בואי ניתן לילד הזה הזדמנות] אז עכשיו ספר לנו מה היו ההפתעות..בלי הרבה רמזים שלא יהיה כאן סוג של אאוטינג.. אבל יהיה נחמד לשתף אותנו לא?
עכשיו אני מבקשת שיתוף אילנה זה לא שהוא משתף אותך..[תמיד את משתפת..עכשיו בואי ניתן לילד הזה הזדמנות] אז עכשיו ספר לנו מה היו ההפתעות..בלי הרבה רמזים שלא יהיה כאן סוג של אאוטינג.. אבל יהיה נחמד לשתף אותנו לא?
ג גבר בניחוח צעיר New member 6/6/13 #13 חוץ מזה שיהיה לצידך גבר צעיר אמיתי ורומנטי גם מאהב .. וחבר טוב יודע טוב מאוד להקשיב ולהיות שם שצריך נשקן מעולה גובה 1.88 יודע לעטוף ולחבק ואם מישהי מעוניינת לשמוע עוד תמיד אפשרי בפרטי
חוץ מזה שיהיה לצידך גבר צעיר אמיתי ורומנטי גם מאהב .. וחבר טוב יודע טוב מאוד להקשיב ולהיות שם שצריך נשקן מעולה גובה 1.88 יודע לעטוף ולחבק ואם מישהי מעוניינת לשמוע עוד תמיד אפשרי בפרטי