היי לכולם

Hagay35

New member
היי לכולם

בעקבות שיחה עם רב מירושלים הוא טוען שבני אדם יכולים להזיק לי ולגרום לעיכובים הוא השתמש במושג קפדה.
א.אשמח להסבר על המושג הזה.
ב. בחיי פגעו בי בני אדם מילולית מתוך קנאה כנראה מעצם נוכחותי בבגרותי דנתי את כל האדם לכף זכות ,ולא עשיתי מיזה עניין נכון שאז זה כאב אבל נשכח במהרה ,האם יצא שאני הקפדתי על אנשים בלי מכוון?
ג.האם עד כדי כך זה יכול לגרום לעיכובים בנושא זיווג ופרנסה ?
ד.אני מאמין בבורא עולם ומה שהשתמע מדבריו על אף האמונה והביטחון שלך בבורא בני אדם אם יקפידו עלייך הבורא יכול לעכב לך דברים אפילו אם אתה לא אשם בכך.
מה אתם אומרים על כך?
ה.אני סרוג סטרייט מטבעי פעם ב אוהב שגברים מפנקים אותי באזור האהבה:) יוצא לי פעם בחודש לקבל פינוק בכיף.
ו.בראש השנה חשתי צורך עז לאונן בעקבות עובדת במלון נשית ברמות על התאפקתי התייסרתי הרגשתי שזה עלול להפריע לי בתפילה וכו ותודה לאל אתמול הגעתי הביתה והתפרקתי בטירוף ,הגעתי למסקנה שזה טבעי ובעזרת השם שאהיה נשוי אז אוכל לשמור על זה שלא לאונן אלא אהיה עם אשתי ,כרגע מאוד מאוד מאוד קשה וזה מפריע לי לריכוז וכו .
תודה לכם וסופ"ש נפלא:)

avitano

New member
עזוב, שלא יספר

רשמת את זה בציניות אבל הוא עלול לפרש את זה כאמת

avitano

New member
סטרייט - הגדרה

סטרייט = ישר, ללא נטיה, ללא סטיה

אם אתה מקבל "פינוק" פעם בחודש מגבר, אתה נמשך -גם- לגברים

צר לי לנפץ לך את הבועה ידידי, סטרייט אתה לא
אל תוליך את עצמך שולל
יכול להיות שאתה דו ונמשך 90% לנשים, סבבה
אבל עדיין סטרייט אתה לא.. :]

Hagay35

New member
היי

גיליתי שאני אוהב את הפורקן של היצר,גיליתי את זה על עצמי שאם לא הייתי שולט הייתי יכול לחוות המון חועות מיניות עם בת הזוג,ואכן היצר הוא לא קל הוא בעיקר להתפרק בגלל הרווקות וכשאין בת זוג קבועה אז זה עלה פה ושם ונשמר על פעם בחודש,פורקן עם גבר, ולכן המבחן האמיתי יהיה עם אישה ולכן אני רוצה זןגיות במהרה בכדי לראות אם אני יכול לשלוט בזה וגם באוננות !

avitano

New member
אתה בעצם רוצה לעשות ניסוי על אישה?

אני מצטט
"אני רוצה זוגיות במהרה בכדי לראות אם אני יכול לשלוט בזה"

ואם לא?
מה עם האישה?
למה לאמלל אותה?

give me a break

לא עדיף לעבור טיפול במידה ואתה לא שולט בדחפים המיניים שלך?
יש אנשי מקצוע שישמחו לעזור לך
אני מציע לך לפנות קודם לרופא המשפחה, יש חיסיון מלא
אתה גם לא חייב ללכת לרופא הקבוע שלך אתה יכול ללכת לכל רופא

או לעשות טיפול פסיכולוגי

זה עדיף מלעשות ניסויים על נשים
מצטער שאני ישיר כל כך
אבל מאסתי בתירוצים דתיים כדי לאמלל נשים

הי אופיר.. נסחפת טיפה נשמה..

איפה אתה רואה ניסויים על נשים?
הבנאדם רוצה לראות אם הוא יכול להיות נשוי בלי לאונן
כולה, לא לראות אם הוא יכול בלי גבר..

הגזמנו קצת טיפולים עניינים....

avitano

New member
חבוב, הוא אומר מפורשות

שהוא מקיים יחסים עם גבר פעם בחודש
ושאולי אם יהיה נשוי זה יעבור לו
מה זה אם לא ניסוי?
האישה לא שיקול בכלל

אני בעד טיפול ובמיידי

על אף החדות, הדברים כל כך נכונים וחשובים ולאנשים כל כך נוח להתעלם מהם ולפטור אותם מסיבות שונות.

Nחמן

New member
אינני רוצה להיות חשוד

כי אתה יודע היטב, שכאשר אינני מסכים אתך, אינני מתבייש לכתוב זאת מפורשות.
הטעות של "לחייך תמיד" היא, שהוא לא קלט את העובדה, שמדובר בבחור מבוגר יחסית, שעדיין לא סגור עם עצמו, אם הוא הומו או דו והוא מקווה, שהאשה תוציא ממנו את החשק לפנטז על גברים. לכן אני סבור, שכתבת "דברים כדרבונות" ואין צורך לומר לעניין. תבורך!

ציטוט:

"פעם בחודש,פורקן עם גבר" (שם, שם)

כולנו יודעים שההגדרות יכולות להלחיץ, ואנשים עם נטייה הרבה יותר חזקה לגברים כבר התכחשו אליה לגמרי. על פי מה שהוא מתאר, הוא בעיקר נמשך לנשים (כנראה), אבל יכול להיות שמספיק כדי להיות יותר מכמה אחוזים זניחים (והמימוש מראה על אחוזים רציניים יותר). חוץ מזה, רוב האנשים לא בקיאים בהגדרות האפורות בין "הומו" ל"סטרייט".

באנגלית זה נקרא (בלעג) BI-CURIOUS

אינספור גברים שאינם מסוגלים לקבל את עצמם כהומואים קוראים לעצמם דו-מיניים סקרנים. "אני לא ממש הומו, אבל אני סקרן לדעת איך ההרגשה..." וכו'.

מסכנים הדו-מיניים שמשויכים ל"סקרנים" האלה...

סטיגמות ועוד סטיגמות.
אני מכיר את המושג pansexual, שזה מישהו שנמשך לשני המינים בלי קשר למגדר שלו (אם אני לא טועה). מדהים כמה הגדרות חדשות צצות כל בוקר.
מצד שני, לא צריך לזלזל בכך שיש אנשים שבאמת ובתמים לא מתאימים לקונבנציות הנוכחיות.

Nחמן

New member
אני מבין

שאתה מפרש את הודעותיון באופן שונה. זכותך.

למעלה