היי לכולם!..

Julia16

New member
היי לכולם!..

רק עכשיו שמתי לב לפורום שלכם,(במקרה אני גם בדיוק מקשיבה למוזיקה של משינה..) אז ממש התלהבתי. אני לא יכולה להגיד שאני המעריצה הכי גדולה של משינה, או שאני שומעת משינה כל הזמן וזה המוזיקה הכי מדהימה בעולם לדעתי, אבל אני בהחלט מסכימה עם זה שהיא הלהקה הישראלית הכי טובה שנוסדה איי פעם ויש להם אחלה שירים. את האהבה למשינה קיבלתי מאח שלי הגדול ששומע הרבה משינה ומוזיקה ישראלית, ואני זוכרת שתמיד כשבאתי אליו לחדר ברקע היו השירים שלהם.. אבל לצערי מתי שהם עוד היו ביחד ההיתי קטנה וטיפשה מידי בשביל להתעניין בהם, ותמיד הצטערתי שלא גדלתי בשנות השמונים במקום שנות התשעים.. בכל מקרה, פה זה המקום להשלים את כל החסכים...! אז see you around!.. ג´וליה!

WELCOME

ברוכה הבאה ג´וליה.... ואחותי, משינה היא מספר 1 בכל העולם!!! והמוזיקה שלהם הכי טוב שיש!!! תבלי בפורום... יום טוב אחותי... "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"

שלמונזה

New member
ברוכה הבאה

וכמו שאנחנו מקבלים כל חבר חדש אלינו מספר שאלות: גיל אזור מגורים ו- 5 שירים האהובים ביותר של משינה
תהני לך!

Julia16

New member
היי שלמונזה!..

תשובות.. אני יהיה בת 16 באוקטובר.. גרה בניוקאסל, אנגליה. 5 שירים אהובים:(אחח.. בחירה קשה..!) אנה שלח לי מלאך אהובתי להתראות נעורים, שלום אהבה היא התווכחה איתו שעות (לא בטוחה שזה השם..) מה כבר הגענו לחמש?!? אפשר עוד אחד? תחזור, תחזור (שיר פשוט מרגש!) ומה שלך? ג´וליה

Julia16

New member
היי נעווה!

תשמעי, זה לא תענוג גדול לגור פה, אבל כדורגל הם בהחלט יודעים לשחק... דרך אגב, אני מחליפה את אחד השירים ליוסף/סוכן חשאי (לא בטוחה בשם..) רק עכשיו שמעתי אותו ונזכרתי בו.. ג´וליה

ניוקאסל! חה! חה! חה!

מצטער, בתור אוהד לידס וחובב סנדרלנד גדול הרגשתי דחף לצחוק... אל תיקחי את זה אישית! ברוכה הבאה! טוב לראות שמכל העולם אנשים באים כדי להשתתף בפורומינו הקט.

N a V e

New member
../images/Emo123.gif *עדיין עצבני*

נו טוב, את גרה בניוקאסל. נוותר לך...

למעלה