היי לכולם

Hagay35

New member
היי לכולם

מחכה לראיון היום בערב עם אילנה דיין,למרות שהיא פישלה בעבר ובית המשפט פסק שהיא תשלם 300 אלף שח על לשון הרע ואשמה של הריגת ילדה על ידי מ"פ. מה שנעשה אם אתם שואלים אותי זה פשוט כמו זיקית לתפוש אותך בנפילה , הרב לדעתי כונתו הייתה טובה רק שיש הרבה קרימנלים בעולם שלנו הרבה רוע קנאה שנאה רצון לראות בנפילת עמיתך ,לגרום מפחי נפש ולשלם לעורכי דין. היום פשוט נזהרים יותר בפרט במערכת הציבורית ,לא יודע מה קרה שם בפועל במשרד ראש הממשלה אבל פשוט היא נכנסה לפלונטר וכל הלשכה שם ,וייתכן וייחבו אותה להיחשף ובכוח כזה לנסות להפיל את ראש הלשכה בנושא הטרדה. לדעתי לא היה ייעוץ לרב בנושא הזה של תלמידים ורבנים בנורמות החוק של בתי המשפט ,וחבל כי אולי הוא היה חושב אחרת והיה שם את הגבול בעצמו. לשאר הנאשמים לדעתי טוב סטלין היה נוהג כך לתפור תיקים ולהחתים בעינויים על הודאה בתיק בכדי להפליל,ופה התקשורת שוחטת אותך וכו. את דרעי פשוט הוא תפס כוח והיה לשון מאזניים וכו אז רצו להוריד אותו ,הוא בסך הכל שיחק את המשחק שמפאי וכל מי שהיה בשלטון שיחק. קצב סיפור עצוב כנראה בגלל התנתקות רעש גדול עצוב כי הוא התחיל מלמטה ,מכל התדמית של אחד שמזיין כל היום מכל "המתלוננות " רק על אחת ממשרד התיירות על סמך המילה שלה הכניסו אותו לכלא,זה נפל עליהם כפרי בשל התקדמו על חשבון התיק שלו אני לא תמכתי או חסיד שלו ,פשוט להבא מי שיקרא לו תשלם 30 אלף דולר שיהיה לה בית משלה ,ולא ייצא כל הסיפור החוצה ואם אתה איש ציבור תזיין נערת ליווי עם מסכה על הפנים ככה לא יפילו אותך ,ואם חלילה אתה מזיין אשת איש תדע שיש עסק עם בורא עולם, אונס כמו שמתארים לא היה שם היה יחסים בהסכמה שזה התגלגל והתגלגל ואז לא היה קידום שהובטח ואז יצר ייצר נקמנות. חיים רמון פתח תיק עם ביינש ולכן חטף בגלל נשיקה תיק ,ולכן כתגבה דניאל פרידמן נבחר לשר משפטים ומירר אותה. מסקנה להיזהר מבני אדם ומקולגות ומשונאים ומאנשים פגועים .

ראיון מאלף! מי שלא ראה, הפסיד

בשיאו אילנה אמרה לרב "הרב-תתמודד עם הזהות שלך" רק לי היה ברור שהיא מתכוונת לזהות המינית? בכול אופן הרב ענה לה-כול יום אני מתמודד...

Nחמן

New member
לא ראיתי את הראיון

עם זאת בציטוט הנ"ל אינני רואה כל בעייה.\ אילנה דיין אמרה לרב: "הרב! תתמודד עם הזהות שלך" אני רואה בזה שגיאה גסה מצד אילנה. סוף בוף היא על תקן של עיתונאית ולא חוקרת משטרה. בעשותה כן ניסתה לחרוץ דין ללא משפט. אין ספק, שהיא התכוונה לזהות המינית, ואין ספק, שהרב אלון הבין זאת היטב. בתשובתו השיב לה מנה אחת אפיים: "כל יום אני מתמודד". זוהי תשובה חכמה והיא כוללת כל אדם. כל אדם מתמודד עם היצר הרע שלו (לאו דווקא בתחום המיני) וגם הרב איננו חסין מפני תקיפת היצר. עם זאת בשום אופן אין לראות בתשובתו הודאה במעשה כלשהו (וכמובן אינני נכנס לפרטים, אם עשה או אם לא עשה, אבל כיהודי מאמין אני חייב לשמור על כבודו עד שלא יוכל אחרת).

Hagay35

New member
לגבי הראיון עם הרב אלון

טוב ראיתי עדיין לא מקשר את המגע להומוסקסוליות ,פשוט בגלל שהוא איש ציבור החומרה איתו חמורה יותר. היום כבר לא תהיי את הבעיה הזאת כי כולם מתרחקים או לא מקבלים נשים. אם היו מתלוננים ,זה כמו במקומות עבודה התלוננו עלייך מי התלונן בוא נעמת אין תגובה . צריך לראות מה יתברר במשפט,הוא הביע התנצלות ופשוט לא הבין באיזה נורמות נמצאת החברה בישראל היום . שוב קשה לי לראות כי אן תצלומים וכו ,שוב מילה שלו מול מילה שלהם. פשוט קשה גם לו זה לא קל המצב הזה .

Hagay35

New member
היי לכולם

התחבטתי עם עצמי בעקבות פרשת אלון אצלי פשוט לא קרה משהו רע חלילה ,התנסות שלי עם המין הגברי כ7 עד מגע בהסכמה,ברגע של ירידה בחיים הבדידות הרווקות המאוחרת הצאטים והמסרים בפרטי שהובילו למפגש. זה לא שאני נמשך ,אני אוהב נשים וכיף לי איתם בחיים פשוט הינה זה הוביל אותי שגברים יפנקו אותי מינית באוטו לא היה חלילה חדירה ,פורקן ידי ואוראלי לא מעבר לכך. האם זה עושה אותי להומו או למישהו בהכשה לדעתי לא זה תקופות בחיים של ירידה חבל רק כשארצה להיות איש ציבור זה בטח ייצא החוצה ואז יהיה סרט. אז ככה מה שאני יכול לומר מנסיוני ומה שאני רואה בני אדם מאוד מסוכנים מאוד אגואיסטים ואספרעל כך ומיזה נסיק אך לנהוג עם בני אדם. אני אדם נראה טוב עוזר ופשוט נשמה טובה הבריות מעידים עלי. בעבודתי בתמימות צירפתי אנשים לפייס הרבה עושים זאת לא משהו שיוצר רתיעה ,הפייס אצלי יש סטטוסים של הכוונה מוזיקה טובה אמונה ,רוב החברים הם נשים ידידות עמיתים חלק וירטואליות וחלק לא,בפייס אצלי יש המון מאמאות ופירגונים מהם כלפי ולהיפך לא בקטע המיני. ראתה אחת בעבודה שכנראה מתוסכלת מהזוגיות שלה או לא יודע מה אחרי שצירפתי התפרסם וגם זה נשמע מימנה ושמעו אחרות בקומה שיש לי המון ידידות וידידות נשואות וכו,ואז עמית לעבודה בקבוצה של עובדים דיברנו לא זוכר מה וכו אז הוא פלט כי הוא שמע את זה מלמעלה שיש לי ידידות ואז הוא אמר שאני מתעסק עם נשואות ואז המנהל שלי לשעבר עזבתי שם מסיבות אחרות מצאתי גוב יותר טוב ,אמר בטיול ליד קבוצת עובדות למה הוא ברשימת החברים שלי רק נשים נשואות וכו והשתמע מדבריו וגם אני מבין שהן חשבו כך שפשוט אני מתעסק מיני או רומנטי. עכשיו תארו לכם איזה בעל היה שומע זאת ומתחיל לרוץ לו סרט בראש מבלי להבין מה באמת יש שם בפייס אצלי? ולצערנו הגברים נהייו יותר קנאים מנשים ,יכולתי לחטוף מכות על לא עוול בכפי ,רק בגלל פירוש מוטעה. אני כבר לא מצרף חברים מעבודה שומר על מרחק לא מנדב מידע ,פשוט הבנתי כמה אנשים יכולים להיות קנאים וכו ,אם נגיד היו קוראים הודעות ורואים שיש משהו אהה מסכים ,אבל על ידי פירגון של אשה לגבר וכו להסיק מסקנות זה עוול. תמיד בני אדם יחפשו את מה שמסתתר מאחורי זה ברוך השם לא נאפתי לא אנאף ולא מחזר או אחזר אפילו אם יש לה מישהו ברקע קל וחומר בעל . זה חומר למחשבה על בני אדם לשמור מרחק לדעת שיש קנאה שנאה רצון להכשיל להכפיש וכו אפילו בשיחה של עמיתים לעבודה. יום טוב לכולם

Hagay35

New member
ולסיכום הפרשה

פשוט עצוב מבחינתי פורום תקנה אך שמקבל תלונות שיעבירו למשטרה,ואן דבר כזה לא רוצה מפחד וכו נפגעת תתלונן תיקח אחריות ,אחרת מבחינתי זה רכילות לשמה. לקחתי את זה רגשית למרות שאני אוהב את הדרשות שלו ,קשה לי להאמין כי בכל אופן החום ואהבה שהוא מקרין זה יכול להתפרש כקרבת ייתר וכו מה שהיום כבר לא יקרה ,לדוגמא שהרבה רבנים לא מקבלים נשים ויהיה את הפרדה בין רב לתלמיד או בין מטפל למטופל או בין עובד לעובדת , עם כל הרצון הטוב לעזור יש גורמים מקצועים להפנות אליהם. אני בגלל פרשנות של בני אדם שהסיקו מסקנות מפרגונים ומחמאות עזבתי מקום עבודה מרצוני ,עברתי ימים של פחד שאיזה מישהו לא יזמר לאיזה בעל שחי בסרט בגלל הפייסבוק. פשוט הבנתי כמה קשה לבני אדם לראות אדם שטוב לו והוא מאושר ואהוב כמה רצון עז יש להכשיל . מסיקים מסקנות מבלי לקרוא או לראות שאין דבר כי אני בחיי עם מישהי שהיה לה מישהו בלב או בפועל לא יצאתי לדייט או פגישה ,אז קל וחומר עם אשת איש ולפתוח חשבון עם הבורא. סופ"ש נפלא ומהנה.

חגי, תשרשר בבקשה

יש לך כאן חמש או שש הודעות בעמוד הראשי כולן כמעט באותו נושא שדוחקות הודעות ראשיות של אחרים. כל הודעותיך באותו נושא צריכות להיות תחת ההודעה המקורית שפתחת.

למעלה