Fantasy WRC
New member
היי לכולם
לאלו שלא מכירים אותי, שמי יניב
בכל מקרה הייתי מבקר בפורום הזה בעבר ונחמד לדעת שהוא עדין חיי ובועט... בכל מקרה הייתי עסוק בפיתוח משחקים תלת מימד, קודם ב VB6 ואחרי זה VB.NET וקצת על C ישן. כיום אני מתכנת בעיקר בסי שארפ. בכל מקרה, התגעגעתי לדברים בנושא פיתוח משחקים ומכיוון שאני עובד הרבה ויש לי חי משפחה עם ילד בן 3 חודשים קצת קשה לי "לחזור" לענינים. אורן הציע לי לחקור את unity3d , אף שאני לא כל כך מת על דפיתוח משחקים עם כלים קיימים, כי אני יותר אוהב לפתח משהו מיסוד ע"י קוד מקור מלא. (אף שב unity יש גם אפשרות לכתוב קוד מובנה בJS או בסי שארפ - תלוי במה בוחרים) אז התחלתי לחקור, ראיתי שיש לתוכנה הרבה אפשרויות (זה בעצם מנוע כרפי גם) הבעיה שאני אפילו את terrain לא מצליח ליצור
מה קרה לי?
בכל מקרה אני חושב שיש לי שוני בין גרסאות של זה יש ברשותי (כנראה 3.5) בין דוגמאות שיש ב youtube (אולי כרסה שם קודמת יותר) בכל מקרה אני רוצה להמשיך לבר פה ולראות דיונים ממש מעניינים בנושא כי הלכתי אחורה בערך 6 עמודיפם וראיתי דברים חדשים כמו אתר שבחור פה העלה בנושא opengl וסי שארפ ועוד דברים, הצעות וכו אני מאוד מקווה שאני אמשיך לבקר בפורום כדי לעדכן וללמוד על דברים חדשים שאנשים מספרים פה כי אני מרגיש שנתקעתי בזמן
... מכאן אמשיך עם unity3d - מטרה הראשונה שלי היא להצליח ליצור עולם כלשהו עם עצים שמים וכו (ללא דמויות זזות בנתים) תוך שימוש ב textures הקיימים בתוכנה (או באתרים שונים המציעים tex חינם) מקווה שתקבלו אותי אף שאני נוטה לעזוב כל דבר שאני נמצא בו
.
לאלו שלא מכירים אותי, שמי יניב