היי לכולם

היי לכולם

סליחה מראש על החפירה. נכנסתי לעניין החלומות הצלולים בעבר והפסקתי דיי מהר, בלי סיבה מיוחדת, למרות שדווקא היה פוטנציאל. לאחרונה חזרתי לזה, הולך די בסדר. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה התחילו לי סיוטים. מגוחך קצת, אני יודעת. זה קצת מפריע לכל הנושא אבל בעיקר - הפחד משיתוק שינה. קראתי על שיתוק שינה ואני יודעת שהפחד מתלווה אליו בהתחלה ושאין קיצורי דרך, אז החלטתי לא לגעת בזה עדיין, אבל המודעות לכל זה פשוט אוכלת את הראש. יש לילות שרק מהפחד משיתוק שינה והמחשבות על הפחד הזה אני בטוחה שאני הולכת לחוות אותו, אז אני מנסה להמנע מזה, בדרך כלל אני פשוט לא הולכת לישון עד שאני נרדמת כמעט ללא שליטה, קוראת לכלב שלי או ישנה על הבטן או עם כרית על הראש. (יש בכלל השפעה לאחד מאלה?) לפני יומיים קרה לי משהו שאני קצת מתקשה להחליט אם זה היה סתם חלום או שיתוק שינה, אני כבר לא זוכרת כל כך פרטים, אני זוכרת רק שהיה משהו מפחיד, ואז התחיל רעש כלשהו, והתחלתי להלחץ ממש. לא יכולתי לזוז ולא ראיתי כלום, ניסיתי לפקוח את העיניים, ואפילו היה לי קצת קשה לנשום (חח דרמה קווין) באותו רגע חשבתי שזה היה שיתוק שינה, אפילו שמחתי קצת. אבל מאז אני יותר בטוחה שזה היה פשוט חלום.. נראה לי שאני פשוט מבקשת דרך להמנע מזה.. מישהו יודע? תודה לעוזרים :)

ליזי133

New member
זה היה שיתוק שינה......

כאן את יכולה לקרוא על התופעות שקרו לך: http://www.halom.co.il/a/a5 בהצלחה

makron2

New member
שלום...

ברוכה הבאה לפורום. הסיכויים לחוות שיתוק שינה בעת ההרדמות הראשונית בלילה הוא כמעע אפסי - אז פשוט תשכחי מזה
,צריך תנאים דיי ספצפיים כדיי לחוות שיתוק שינה. את יכולה לעשות את שיטת המיילד ובה מזהים שחולמים בגלל ששמים לב לפרט מוזר בחלום - לרוב זה גורם לזיהוי באמצע החלום לאחר ששיתוק השינה ועוד התרחשו.

danny1990

New member
נראה לי אני יודע מה זה

אם חשוך מסביבך ומלחיץ ממש ואת לא יכולה לראות כלום או לזוז ואת לא מצליחה לפקוח עיניים ואפילו קצת קשה לך לנשום - סימן שיש לך כרית על הראש

למעלה