היי לכולם!!

hadarblue

New member
היי לכולם!!

היי! היום התקשרתי לאסותא לגבי ניתוח טבעת. המשקל שלי הוא 98-99 והגובה שלי הוא 1.68 דיברתי עם המזכירה של ד"ר אבינוח והיא אמרה לי שבמידה ולא יהיה לי אישור לעשות את הניתוח ( bmi 37 ) הרופא לא יוכל לנתח אותי באופן פרטי כי זה ההסכם שלו עם מכבי. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפנות לרוא שינתח אותי באופן פרטי? הזמני המתנה לתורים הם מאוד ארוכים ואני לא רוצה להימרח ולהתמהמה בשביל כלום... מה עושים?? תודה רבה!

אופירA

New member
מנהל
אין לך מחלות נלוות?

מה הקשר לתורים להמתנה? הבעיה שלך אינה התורים, אלא שלא תקבלי אישור מהקופה לניתוח במימונה, אם לא יהיו לך מחלות נלוות. ה-BMI שלך אינו 37, כי אם 35, לפי המשקל והגובה שנתת. לא יודעת מי חישב לך 37, זה לא נכון. מחלות נלוות: סכרת, מחלת לב, לחץ דם גבוה, בעיות מפרקים עקב השמנה, דום נשימה בשינה, בעיות פריון. אם את רוצה ניתוח טבעת וד"ר אבינוח מנוע מלנתח פרטי, תבררי עם רופאים מנתחי טבעת אחרים. למשל, ד"ר סובחי באיכילוב (יש פורום "ניתוחי קיצור קיבה", ששם הוא עונה ומפרט וגם נותן הטלפון של המרפאה באיכילוב והשר"פ). או רופאים אחרים שמנתחים טבעת, לפי הרשימה שתמצאי באתר wecan. אבל חשוב ביותר שתבררי לעצמך מהו ניתוח הטבעת ואם את מסוגלת להתמודד איתו ולהפיק ממנו את מירב התועלת. כי אנשים במשקל נמוך צריכים להיות מסוגלים להתנהג בצורה הנכונה ביותר, כדי להפיק מניתוח הטבעת את התועלת. אחרת הם לא יירדו מספיק במשקל בעזרת הטבעת.

hadarblue

New member
היי אופיר

האמת שאין לי בעיות בריאותיות, לא ממה שידוע לי כי המון זמן לא נבדקתי. משקל 99 זה לא ממש משקל נמוך... אם כי המזכירה של ד"ר אבינוח אמרה לי שה bmi שלי הוא 37. נראה לך שינתחו אותי באופן פרטי?

אופירA

New member
מנהל
המזכירה טעתה

תעשי חשבון בעצמך: 1.68 * 1.68 - 2.82 99 לחלק ל-2.82 = 35.1 מאיפה בא לה 37? 99 הוא משקל נמוך יחסית, כי עודף המשקל שלך הוא 28 ק"ג בלבד. זה לא עודף משקל שיורד במהירות. מנתחים אנשים מעודף משקל של כ-40 ק"ג ומעלה, בהתאם לגובה. לניתוח זה עודף קטן מידי. ואם אין מחלות נלוות לא יאשרו לך ניתוח. באופן פרטי לחלוטין - אין לי מושג.

למעלה