היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אהלן קניתי תה דרלינג ותה ירוק סיני מה היתרונות של תה כזה ולמה הוא בריא לגוף? ב. מה אתם אומרים על חברת לאקוסטן מבחינת איכות המוצרים הטבעיים שעל בסיס צמחים ושמנים אתריים? תודה לכם

נעמי66

New member
אם התה הירוק הסיני מכיל קפאין...

זה חסרון רציני לעומת היתרונות שאולי יש בו.

טאוֹ

New member
סוגי תה

תה דרג'ילינג הוא תה שחור, הנקרא כך על שם מחוז דרג'ילינג (יש גם עיר בשם זה, במחוז הנ"ל), שנודע בתה האיכותי שלו. תה ירוק הוא תה שלא עבר חמצון בתהליך העיבוד אלא הורתח מיד לאחר הקטיף. הוא נקרא "סיני" משום שהוא מופק מצמח הקמליה הסינית - שממנו מופקים למעשה כל סוגי התה - תה שחור ותה ירוק - למרות שיש הרבה זנים של תה, שאחד מהם הוא כאמור הדרג'לינג. תה נטול קפאין אינו מיוצר מעלי הקמליה הסינית, אלא מחליטה של צמחים אחרים, שבהם אין קפאין. לפעמים משווקים תה ירוק עם צמחים נוספים, כמו נענע, לואיזה ואחרים. על סגולות המרפא של תה ירוק אתה יכול לקרוא כאן.

k976

New member
אהלן

אשמח לדעת על כל סוגי התה שאת מכירה ולמה זה מועיל כל סוג וסוג? אני קניתי 100 גרם דרלינג ותה סיני ירוק . תודה לך

טאוֹ

New member
שאל את קאקוּזוֹ אוֹקאקוּרה

הוא כתב: "ספל התה הראשון מלחלח את שפתי וגרוני, הספל השני מוציאני מבדידותי... הספל השלישי נובר בקרבי השומם, ולו אך למצוא חמשת-אלפי אותיות חסרות-פשר. הרביעי מעלה דוק של זיעה ומפריש מנקבוביות עורי את הבלי החיים, בספל החמישי אני מטוהר, והששי מביאני אל סף האלמוות... הספל השביעי – אה, איני יכול יותר לשתות! אני אך מרגיש נשמת הרוח הקרירה נושבת בשרוולי גלימתי..." (מתוך ספר התה) את הנ"ל מצאתי בעזרת חברו הוירטואלי הטוב של האדם, גוגל. כנ"ל לגבי הקישור שצירפתי להודעתי הקודמת. אתה מוזמן לחפש "תה ירוק", סוגי תה", "תה בריאות" וצירופים דומים וללמוד על הנושא.

0 אור 0

New member
אבל גוגל אוהב אותך יותר מאשר אותנו

תמיד יש לך כאלה קישורים יפים

0 אור 0

New member
בהמשך ללאוקיסטן

אני אשמח אם תסביר לי משהו, אני מבינה שכבר קנית מהמוצרים שלהם, אתה מאד אוהב טוב, מרגיש שהם עושים לך טוב, בדקת את ההרכב וראית שהוא טבעי באחוז מאד גבוה - מה שחשוב לך, אז למה בעצם אתה מחפש חיזוקים של אנשים אחרים שלא בדקו ולא ניסו את המוצרים האלו? אני אישית מאמינה מאד בהקשבה לגוף ולתגובותיו, אז אם המוצרים טובים לך - תרגיש טוב עם זה ותמשיך אתם. בנושא קוסמטיקה וטיפוח, לפעמים במשך השנים אנו משתנים - אז אם בעוד שנה, שנתיים, עשר המוצרים כבר לא יתאימו לך, אז תמצא אחרים. בינתיים, תיהנה

hal767

New member
תה אינו משהו בריא לגוף.

תה ירוק בוודאי שמזיק בגלל הסמים המעוררים שהוא מכיל ובגלל חומצת השתן שהוא מייצר בגוף.

למעלה