היי לכולם:)

היי לכולם:)

חדשה פה, הילה בת 17 ובשבועות האחרונים התמכרתי לסדרה באינטרנט, למרות שיש לי הוט
מה שאני לא יודעת זה מתי הפרקים ברשת נגמרים כרגע... כי אני לא מצליחה למצוא את פרק 15 עונה 6 בקום מקום. אם למישהו יש קישור אני אשמח :)

or19951

New member
ברוכה הבאה! :)

אני מכיר אותך.. לא בטוח שאת זוכרת אותי
כמו שכבר אמרו לך, בשבועיים האחרונים הייתה פגרה אז לא שודרו פרקים. פרק 615 משודר ביום שני הקרב (אצלנו שלישי לפנות בוקר)

איך אני לא אזכור אותך../images/Emo6.gif

תודה על קבלת הפנים והוספת האינפורמציה:p איך בה"פ הספר BTW? אתה עדיין כזה פעיל שם?

or19951

New member
כבר פחות ../images/Emo10.gif

אין לי המון זמן להיות במחשב.. אז כשכבר יש לי אני יותר בפורום שאני מנהל (שישיסטים).. אבל אני עדיין חלק מהפורום..

אחחח אני מתגעגעת לימים הטובים שם../images/Emo3.gif

מבחינתי הם עברו, אבל טוב לדעת שהם נצורים לעד בארכיון
חחח הפורום כבר לא מה שהוא היה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif קודם כל ברוכה הבאה D:

דמות - עונה - פיירינג אהובים? ואגב, למרות שכבר אמרו לך שלא יצא עדיין אני אוסיף ואומר שעל הורדות וצפייה ישירה, עם כל כמה שכולנו מכורים אליהן פה - אסור לדבר כי תפוז ישחטו לנו את הצורה. XD

תודה../images/Emo140.gif

הדמויות שאני הכי הכי נהנית לראות על המסך הם בארני ולילי. בארני קצת יותר... אבל גם לילי אדירה
מארשל מתוק וטד פשוט מרגש אותי, אני חולה על כולם. אולי רובין מקום אחרון, אבל בכל עונה אני מחבבת אותה קצת יותר
לגבי העונות אני לא יודעת. קצת מתערבב לי איזה פרק שייך לאיזו עונה... אבל אולי השלישית והרביעית אדירות במיוחד כרגע. לא... אין לי מושג! מה זה פיירינד? ד"א, מה קורה פה עם ספוילרים? צריך לסמן וכאלה? ליתר ביטחון,
לעונה חמישית:|פוילר| מה שכן, יש לי פרק שנוא. הלוואי שלא היו משדרים את הפרק שבארני ורובין נפרדים. בארני שמן... איכס, אוי, זה כל כך היה לא הם וגם לא מצחיק כמו שזה היה עצוב...
סוף
אני חושבת שהסוד של הסדרה הזאת, מה שהופך אותה לכל כך גאונית היא הרציפות הזאת, כל הזמן יש קריצה בהומור לפרקים קודמים בסדרה. זה לא שבאת אפשר להתחיל לראות אותה מפרק רנדומלי, צריך לראות את הפרקים הקודמים וזה מה שהופך אותה למדהימה כל כך, כאילו כל הזמן רצות בדיחות פרטיות, פנימיות, בין הצופים לבין המסך. ואנחנו מרגישים ככה, חלק מהחברה הטובים שם..
זהו, סופרת דקות לפרק הבא!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif טוב אז ככה ../images/Emo3.gif

פיירינג זה זוג, בארני ורובין, טד ורובין, מארשלילי וכדומה. ספוילרים אנחנו כותבים רק איפה שכתוב מידע משבש עלילה (חחחחחח אני והיציאות שליXD) לפרקים שלא שודרו בארץ, שזה במקרה שלנו הפרקים של עונה שש. מי שלא ראה את העונות שכבר שידרו ונמצא בפורום הזה... טוב, על אחריותוXDD ובד"כ נהוג לסמן את הספוילר אם יש התייחסות רצינית אליו בכותרת. אה, ולא כותבים ספוילרים בכותרת XDD וטוב... כולם מתים על בארני

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif היי גם לך וברוכה הבאה לפורום הלג'נדרי

שלנו
את תאלצי לסלוח לאחותי האדומה על היציאות הלא מובנות שלה. מתרגלים. בכל מקרה כמו שכבר אמרו פה ספוילרים אנחנו מסמנים על פרקים שעדיין לא שודרו בארץ, כלומר ביס, כלומר נכון לכרגע העונה השישית וכל מה שקשור אלייה
(טוב, אז גם לי יש יציאות! שתקו!) עוד משהו זה שבאמת אסור לדבר על גבי הפורום על כל דבר לא חוקי, אז די.
(אהמ-אבל-את-מוזמנת-לפנות-אליי-במסר-אם-בא-לך-אהמ-שיעול-שיעול.) וסתם כי שכחתי, היי, אני ירדן, אני בת 17 וחצי ואני אדומה ומגניבה!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif זהו? אייקון צוחק? זה מה שאני מקבלת

אחרי הודעה מרגשת כל כך? נפגעתי קשות...

אוקייי, אני אהיה מפורטת יותר../images/Emo3.gif

כשקראתי את ההודעה שלך חשבתי: 1. סושי מאומץ! הל יההה, סושי זו הסטייה הכי גדולה שלי. אינסייד אאוט טומאגו ומעדיפה קריספי עם המון טריאקי. וצריך לאסור חוקית על ייצור ווסאבי. 2. בארני היה כל כך מצחיק כשהוא אכל ווסאבי
3. איך אני מקנאה במי שיש לו יס
4. בארני
5.
6. עליי להזהיר אותך כי אם לא שמת לב בלי קשר למה שאני מסתכלת עליו תמיד כל מחשבה שניה שלי היא - בארני
7. אף פעם לא הייתי אדומה
8. באאארר- wait for it - 9. גמאני בת 17 וחצי
(התחליף האולטימטיבי להיי פייב) 10. ני.
. כשעושים ממוצע של כל האייקונים פה את צודקת, בכלל לא הייתי צריכה לבחור ב
הוא לא מופיע פה בכלל אבל לאדעת, זה מה שעלה לי.

למעלה