היי לכולם

WELCOME../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום חיפה!!!!!
חחחחח טוב שלא שאלת מה עושים פה,ואם תרצי הסברים תסתכלי בעמוד הזה באחד השרשורים,אני מאמינה שדי תמצתתי את מה שהולך פה
בכל אופן nice to meet you!!!!
LOVE ענת.

הסבר......./images/Emo13.gif

שרשור זה קבוצת הודעות.... כמו זאת...... שיש הודעה אחת ואז ממנה נמשכות עוד ועוד הודעות...זה נקרא שרשור. הייתי ברורה?
LOVE ענת.

girly1

New member
כן היית מספיק ברורה

עכשיו אני מתחילה להבין מה הולך פה..

ronen1981

New member
ואלה בתולה יותר ממני........

שרשורים=פתיל =רצף הודעות המקושרות אחת לשניה כמעיין עץ ושורשיו.

ronen1981

New member
ברוכה הבאה........

היום היתי לכלוכית ממש כולה רציתי להכין לעצמי פטריות מטוגנות לבשר הסיני שהיה לי ולפני שהבנתי מה קורה מצאתי עצמי שוטף כלים ומכין מרק לכל הבית לשבוע. יצא לא רע המרק דוכא,אפשר להוריד עכשיו עוד מהדרישה של האישה שלי לעתיד זה בסדר אם לא תדע לבשל כי אני כבר יודע. (נראה לי בקצב הזה נצמצם את הדרישות לטובה במיטה בלבד וליודעת לספק אותי :) ).

ronen1981

New member
אני מבהיל?!?!?! ../images/Emo9.gif

רציתי שישר תכנס למיים העמוקים ותבין מה קורה פה

ronen1981

New member
טוב תשמעי תראי תביני....

אני בחור טוב ,אז אצלי זה מיים עמודים
.

tankgirl21

New member
רק שתדעו שאני כאן...

היו לי בעיות עם הnet וסידרתי אותם... רק בודקת את השירשור הנוכחי ועוד מעט מצטרפת אליכם....

אחותיייייייייייי../images/Emo24.gif

תבואי מהר מהר מהר.....כי אני עוד כמה דקות בורחת לראות את הסדרה שלי. אופו את?????????? LOVE ענת.

עד שאת באה.......

אני הלכתי לראות את הסדרה שלי ואני אחזור ב-22:00........... עד אז.................... ENJOY
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אחותייייייייייייייייי

בלי הרבה קטנוניות.... כבר 22:02 ואת לא פה... יענו איחור של שתי דקות מלאות...

tankgirl21

New member
ואיפה....

ריסטטטטטטטט שלייייייייייי שקודם למד ואמר לי שהוא יהיה פה בערב.... איפה.... דרך אגב לכולכם יש ד"ש מאחותי המאמצת... טלי טל בשבילכם....

אני פהההההההההההה../images/Emo3.gif

כן אני יודעת שהיה איחור של כמה דקות......... התסלחי לי אחותי?
LOVE ענת.

raistlin23

New member
אני פה...

ועכשיו אני כבר לא :) שיהיה לכולם לילה טוב.... ן.... ו..... im sorry והמבין יבין רייסט שלא מבין כל כך מה קורה איתו....

למעלה