היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

בזמני הפנוי אני עוזר לאנשים ,ואני רוצה לעלות את הנושא של בגידות רומנים,סליחה על האריכות. אז ככה מה גורם לאישה הממוצעת בימינו פשוט לנאוף בידיעה שזה אסור מבחינה דתית ואמונה ומסורת מעצם היותה כאשת איש? ב. האם אישה בימינו לא מבינה את משמעות היותה אשת איש מכל היבטים? ג. האם ניתן לגלות פרופיל אישיותי כזה בזמן החברות כמו משחק באש עם אנשים מסויימים או לא פנויים ?גד. האם זה יכול לקרות לכל אחת ברגע של משברון קל בחיים? או ד.שזה דמויות שאנחנו פוגשים במהלך חיינו ונגררים למגע לא רצוי או לקרבת ייתר שגורמת לנו להסתבך ? ה. האם מנסיונכם בחיים נתקלתם באנשים שמלכתחלה לא משנה מה לא יכנסו למצבים מביכים ? אלא יסיימו קשר ויתחלו חדש. ו.מהו הריגוש שזה שמדברות עליו הפרפרים שעם הבעל כנראה שלא יקרה או יכול לקרות ? ז. האם קשר טוב ויציב ימנע תסבוכות כאלו או שזה תלוי עם מי מתחתנים ואיזה פרופיל אישיות יש לה בכדי שלא יקרה תסבוכות למינהםאו שפתאום נתקלים באדם והוא עושה את הבלבלה מה שנקרא. אם היו יודעות שבגלל חטא הניאוף הנכדים משלמים על זה כבר מלכתחילה לא היו חושבות על פלירט כי העונש הוא מאוד חמור כי הברית הופרה וזה מעגל של אנשים ילדים פגועים חברה אנושית לא בריאה ,אני מדבר על שרשרת גילוי הבגידה הטירוף הרציחות הילדים הפוגעים התוצאות הנלוות לכך מכל היבטים. המון תודה לכם

5halo

New member
וואוו

לשים באותה קטגוריה ניאוף ורצח ילדים לא לא נסחפת לגמרי בכלל לא הגיוני לחלוטין אתה צודק ניאוף זה אותו הדבר כמו רצח ילדים ודעתי דרך אגב..... אני מאמינה במערכות יחסים פתוחות מונוגמיה זה לא בשבילי וזה לא קשור כמה אני אוהבת את בן\בת הזוג שלי

למעשה יש לי תשובה לכל שאלותייך

אבל התשובה שלי היא מדעית ולא דתית ולכן תהיה התייחסותך אליה לפי ראות עינייך ואני לא מתכוונת לכפות עלייך את עמדותיי. המונוגמיה (מערכת יחסים עם בן זוג אחד) היא תופעה שקיימת לא רק אצל בני האדם בעלי התרבות, הדת והמסורת אלא גם אצל בעלי חיים אחרים כמו רוב העופות ו5 אחוזים מהיונקים. אם כן - המונוגמיה היא לא בהכרח תרבותית אלא ביולוגית. מסתבר, שקיים גן האחראי על מונוגימיה הגן הזה יוצר קולטנים במוח האחראיים על חומר שקוראים לו ואזופרסין והוא גורם לנו לרצות להיקשר לבן זוג אחד. מכיוון שהגן האנושי קיים בשבע עשרה אורכים לפחות, יש שבע עשרה מידות שונות להיותה של האשה או להיותו של הגבר בוגדני או נאמן. או כמו שמתארת זאת ד"ר לואן בריזנדיין בספרה יוצא הדופן והמרתק "המוח הנשי": "הבדיחה הרווחת בקרב מדעניות היא שהאורך שצריך להדאיג אותנו יותר מכל אצל בני זוגינו הוא אורכו של גן הוואזופרסין ("גן המונוגמיה") " לכן, אין שום קשר בין דת/תרבות/רצח ילדים לבין בגידה. הקשר היחיד הוא לתרכובת הגנטית איתה אנחנו נולדים ואשר שולטת במוחותינו.

xorgad

New member
תרגיע, חבר

דויד המלך לא זו בלבד שנאף, אלא גם פעל כדי לחסל את אוריה החיתי, בעלה של בת שבע.... דויד המלך לא בא על עונשו, יתרה מזאת: הוא מהולל בפי העם כגיבור! כנראה אותה פיקציה הנקראת "אלוהים" ממש לא מתרגשת מ"בגידות" ואפילו מרצח. בחיים האמיתיים, החוכמה של בני הזוג ה"בוגדים" זה להיות סולידיים, מחושבים ולא להשאיר עיקבות. תאמינו לי - נאפתי הרבה ועדיין... וזה פשוט ת ע נ ו ג !

דויד המלך

היה גבר... אני מניחה שהפיקציה (כדברייך) השוביניסטית (תוספת שלי) הנקראת אלוהים מעלימה עין מחטאיהם של זכרים. שים לב שחברינו שואל לגביי *אשה* שבוגדת על אף שהיא אשת איש ולא על איש שבוגד... (שעל פי הדת כמובן גם לבגידתו של הגבר יש הסבר שבסופו האשה אשמה כי היא פיתתה את הגבר התמים וכו' וכו' )

xorgad

New member
"בגידת" גבר או אשה? היינו הך!

החברה הגברית ולא רק, נוטה, במקרה והבגידה נעשית על ידי האשה, לגנות את הבוגדת ולהצמיד לה כינויי גנאי. וזאת מבלי שהזכרתי שיש חברות בעולם שנשים כאלה נרצחות ללא שהיות. בעיניי, כשיש "בגידה" אין האשה "אשמה" יותר מהגבר! הנה הבהרתי את הנקודה.

לא הבהרתי את עצמי כהלכה ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שאתה השוביניסט. אמרתי שההודעה המקורית בראש השרשור, שכתב אדם דתי (ככל הנראה) מתייחסת לנשים בלבד ותגובתך הייתה על מקרה של גבר. לפי מה שאני יודעת, החברה הדתית נוטה להעניש נשים בוגדות בחומרה רבה הרבה יותר מגברים בוגדים. על כך תוכל לקרוא בספר "ואל אישך תשוקתך" של נעמי רגן המציג יפה את העמדה המקובלת בעולם הדתי בנושא זה.

ולא די בכך אלא שתולדה של

יחסי המין של בת שבע ודוד הולידו את שלמה המלך! כל העם היהודי והנוצרי (ישו נצר לבית דוד) מבוסס על יחסי מין מחוץ למוסד הנישואין.

בגידות הן לא נחלת נשים בלבד

שלום רב בגידות זה נושא מורכב ביותר. אין בפגיעה הזו היבט דתי בלבד, אלא פגיעה במשפחה, בזוגיות, באדם עצמו המתנהל כך יהיו סיבותיו אשר יהיו. מה שהיה קשה לי בפנייה שלך היא בכך שנגמה כי זה מכוון כלפי נשים הרבה יותר מאשר כלפי גברים וזה העיוות המחשבתי. גם גברים בוגדים, לא רק נשים. אפילו אני יכולה לשער שהם עושים זאת ביתר קלות כי חברתית זה נראה יותר מקובל כאילו לגבר יש יותר צורך בכך. אבל בעיני המשקל והאחריות של שני הצדדים קיימת ומעידה על בעיה בקשר. מציעה לשקול אפשרויות אחרות להקלת קשיים בקשר.

xorgad

New member
מנסיוני כגבר...

שכבתי, ועודני עוסק בזה (בכיף מיוחד) עם נשים רבות! 90 אחוז מהן הן נשואות. זה מצב שלפני שנות דור לא היה קרוב בהיקפו לנוכחי! כיום, אשה רוצה למצות את העונג בדיוק כמו הגברים. הדבר החשוב במלאכת הקודש בזאת היא - הזהירות! להיזהר לא להיתפס על ידי בן/בת הזוג ובא לזיון גואל!

orsher

New member
גבר, אני רק שאלה

90 אחוז נשואות?! גם אתה נשוי?! הכרת אותן בעבודה/מסגרת או מקרי. יזמת הן יזמו (כאילו מישהו יזם אחרת זה לא היה קורה אני מתכוון יוזמה גלויה ויוזמתית...)

xorgad

New member
סקרן?.. הא?... כנס!

אני נשוי, מנהל סטודיו לעיצוב גרפי במרכז תל אביב. נשים נמשכות אליי (אני נראה טוב, תודה לאל). מעדיף נשואות. רק באזור המשרד שלי כבר שכבתי עם כ-20 נשים. הנשים יוזמות בלי בושות, וכמובן אני לא טומן ידי בצלחת העמוסה כל טוב!

orsher

New member
יוזמות - בסימנים דקים שאתה

יודע לקרוא או בעבים שגם אני הייתי מבין?

למעלה