היי לכולם

stagadam

New member
היי לכולם

רציתי את תגובתכם בנוא מסויים. יש בחור שרוצה לצאת איתי אבל הוא גדול ממני ב-8 שנים. למרות שהוא ניראה יותר צעיר וגם מתנהג באופן צעיר. וזה גורם לי לתהות שאולי הוא לא רציני. כי הוא אומר שהוא לא רוצה ללחוץ עלי אבל בכל פעם שאנחנו מדברים בטלפון אז הוא מנסה להתחיל איתי. הוא שולח לי הודעות שהוא אוהב אותי וזה נראה לי מוזר שמתאהבים כל כך בקלות. הוא גם אומר כל דבר בצורה של צחוק ולכן קשה לי לקחת אותו ברצינות. למרות שאני רוצה אותו, אני משחקת איתו משחקים, הוא בטח חושב שאני אחת כזאת שמתעללת בבחורים. זה בכלל לא נכון, אני לא כזאת. אלא אני רוצה אותו אבל לא יכולה להגיד לו כן כי המשפחה שלי בחיים לא תקבל אותו בגלל הגיל. כי ההורים שלי קצת פרימטיביים בעניינים האלה, והדעה שלהם מאוד חשובה לי. וגם אני לא יודעת אם זה כדאי להתעמת עם ההורים בשביל בחור שאני לא יודעת בכלל אם הוא רציני. ומצד שני אם אני לא אנסה אז אני לא אדע. בקיצור אני מאוד מבולבלת. אמרתי לו את זה והוא נתן לי זמן לחשוב, אבל זה לא עוזר לי כי זה לא תלוי בי, או אולי כן? מצפה לתגובתכם, מה אתם חושבים? מה עלי לעשות?

אקווה

New member
את

יכולה לשאול אותו אם הוא רציני... המצב קצת מסובך אם ההורים שלך באמת שמרנים בקטע הזה, אבל אני מאמינה שאם הוא מוכן להבין שהמצב הוא כזה ובכל זאת הוא לא מרפה - יכול מאוד להיות שהוא כן רציני.. אם את מרגישה אליו משהו וחושבת שאת יכולה לתת בו אמון על כך שהוא רציני (בהנחה שזו תהיה תשובתו) - אני בעד שתלכי על זה למרות דעת ההורים. אחרי הכל - אלה הם החיים שלך, לא שלהם...

stagadam

New member
אקווה

אני לא בטוחה אם הוא רציני. לפעמים אנחנו מדברים ואז פתאום הוא אומר שלא חייבים תמיד להיות רציניים, ולא אכפת לו אם נהיה רק ידידים, ואז שוב הוא מנסה להתחיל איתי

Caged Bird

New member
בואי נראה אם הבנתי,

1. הוא בן 27 ואת בת 19. 2. בעיית ההורים: "הם בחיים לא יקבלו אותו..." 3. מצד אחד למרות שהוא מבוגר ממך הוא מתנהג בצורה פחות רצינית ממה שאת היית מצפה לבחור בגילו. 4. מצד אחד הוא אומר לך שהוא אוהב אותך, אבל גם מסכים לכך שתהיו ידידים. 5. את משחקת איתו. אז ככה: 1 אם הוא מוצא חן בעינך העובדה שהוא מבוגר ב 8 שנים לא אמורה להפריע (זה לא שאת בת 15 והוא בן 23....
) 2. כמו שכבר הגיבו ואמרו, אלא החיים שלך, לא החיים של ההורים שלך... 3. יכול להיות שזה פשוט האופי שלו, לוקח כל דבר בהומור. כל עוד זה לא ממש מוגזם, מה רע? 4.יכול להיות שהוא רוצה להיות אפילו "ידיד" שלך כדי להקל על עצמו להשיג אותך במועד מאוחר יותר. 5. מכירה את השיר (הדי ישן) "לא לשחק עם לב של גבר..."? בכל מקרה מקווה שעזרתי בהצלחה, דרור

stagadam

New member
דרור, תודה רבה על העצות

באמת שעזרת לי מאוד. עכשיו אני רואה את הדברים בצורה יותר ברוה

המממ... מוכר לי הסיפור הזה...

כשהייתי בגילך התחתנתי עם בחור שהיה מבוגר ממני בשמונה שנים. אני מציעה לך שקודם כל תראי לאן הולך הקשר הזה, לפני שאת מביאה אותו הביתה להורים. כשאת תהיי שלמה עם הקשר, ההורים יאלצו להתמודד עם זה. כמו שאמרו כאן לפני, אלה החיים שלך, את צריכה להחליט מה נכון לך לעשות ועם מי טוב לך להיות, לא אף אחד אחר. אבל שמונה שנים בגיל הזה זה בכל זאת פער, אז אולי כדאי לקחת דברים לאט ולבחון אם יש התאמה ואם אתם על אותו קו. אם אני מבינה נכון את מה שכתבת, ההתנהגות שלו לא תמיד רצינית מספיק לטעמך ולכן את לא בטוחה שהוא רציני לגבייך. לדעתי אין קשר בין הדברים. הוא יכול להיות קליל בהתנהגות באופן כללי ועדיין להיות מאד רציני כשזה מגיע למערכת יחסים. לא הבנתי למה את משחקת איתו משחקים. את מנסה להרוויח זמן? לגבי הרגשות שלו כלפייך, כל אחד מתאהב בצורה שונה, אי אפשר לדעת. מה שלא תעשי, לכי לפי המצפון שלך, אל תתני ללחץ מצד ההורים או הבחור להשפיע עלייך. עשי מה שעושה לך טוב. בהצלחה.

stagadam

New member
נקודת מוצא

הייתי רוצה לדעת אם לא היה פער משמעותי בתפיסות בגלל פער הגילאים? האם הקשר החזיק מעמד בסופו של דבר? האם את מתחרטת על זה? או שהיית חוזרת על זה? ובני כמה הייתם כשהתחתנתם? מצטערת על כל השאלות, מקווה שלא שאלתי יותר מדי

להיפך, בשמחה...

כמו שאמרתי הייתי בגילך כשהתחתנתי, הקשר "החזיק מעמד" שנתיים וחצי בערך ונגמר מסיבות שלא קשורות כלל לגיל. היו פערים, בוודאי. בגיל 18 הייתי בטוחה שאני יודעת הכל. ככל שהתבגרתי הבנתי דבר מעניין - כמה שאני יודעת יותר - אני מבינה כמה אני לא יודעת. אם אני מתחרטת? ממש לא. חוויות. מכל דבר שעשיתי בחיי למדתי. אם הייתי חוזרת על זה? הממ... לא יודעת לענות על זה. קחי את הדברים בערבון מוגבל יקירתי, מה שנכון לאחד לאו דווקא נכון לאחר. עשי מה שנכון לך.

stagadam

New member
נקודת מוצא

אני משחקת איתו כי אני לא רוצה להגיד לו "לא" כי אז אני לא אשאיר בכלל סיכוי, אבל מצד שני אני גם לא יכולה להגיד לו "כן" כי אין לי מצפון לפתח איתו מערכת יחסים בלי ידיעת ההורים שלי

תראי

משחקים לא יובילו אותך לשום מקום לדעתי. כנות לעומת זאת תפתח בפנייך את האופציה להכנס לקשר בריא אם תחליטי ללכת על זה.

stagadam

New member
נקודת מוצא

דיברתי איתו לפני כמה דקות והסברתי לו שאני מוכנה להתמודד מול ההורים שלי רק אם אני אהיה בטוחה שהוא רציני. הוא אמר לי שאני לא רצינית ושאני לא רוצה להפגש איתו. אמרתי לו שאני רצינית לגביו והוא אמר שהוא לקח את זה לתשומת ליבו והוא נשמע מאוד רציני (לא מתאים לו). קבענו שהוא יתקשר. אני לא יודעת אם אני עושה את המעשה הנכון...

Caged Bird

New member
יופי, באמת בהצלחה,

ודיר באלאכ את לא חוזרת לכאן ולעדכן....
דרורוש

אקווה

New member
אחלה!

גם לדעתי עשית את המעשה הנכון... שיתקשר, תפגשו, תדברו בארבע עיניים בכנות, תבחני שפת גוף, מבטים, תשמעי מה הוא אומר ותחליטי איך לפעול. אני מאמינה שזה יסתדר בסדר.. ומצטרפת לבקשות שתחזרי לעדכן...
!

stagadam

New member
בקשר לפגישה

בנתיים לא קבענו להפגש וזה בגלל שהיום הוא נוסע אבל הבטחתי לו שכשהוא יחזור העניין כבר יהיה מסודר. אין לי מושג איך אני אעשה את זה, אבל אני מעדיפה לחשוב שזה אפשרי ביי בנתיים

למעלה