היי לכולם!

היי לכולם!

היי חבריי הפורום, אני לוסי. בת 34 מרמת השרון. את האמת שזאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורומים , אז תסלחו לי אם אני לא יודעת איך להתנהג כל כך. אני נשואה לבעלי 6 שנים . אני אוהבת את בעלי מאוד. רק שלאחרונה חווינו מספר בעיות והרגשתי שאין לי כל כך עם מי לדבר אז אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושיש פה אוזן קשבת ואולי אף כמה עצות . בכל אופן , אשמח לקבל תגובות. שלכם,לוסי :)

חשבת...

לדבר על זה איתו?? ולאור שבוע החמלה שמישהו הכריז כאן.... ברוכה הבאה

ברוכה הבאה

ממליצה לקרוא את תקנון הפורום, כדי להיות מודעת שלא כל התגובות תשמחי לקבל. מתאור המתומצת שהצגת לא כל כך ברור על מה היית רוצה לקבל תגובות ועצות. ממה שהצגת עד כה - אתם בזמן "הנכון" להתחיל עם "מס' בעיות", וגם בשלב הגיוני לטפח את הרגשת "אין עם מי לדבר".בכל אופן זה יכול להיות מקום טוב להוצאת הקיטור. אם תשתפי יותר, יתכן שתקבלי התיחסויות יותר קרובות או מועילות לפתרון הבעיה שמביאה אותך הינה. עצתי אליך כאל גולשת "מתחילה" - לקחת כל התגובות והעצות שתקבלי בערבון מוגבל, והכי חשוב - לא לקחת ללב
.

seeyou

New member
"רק שלאחרונה חווינו מספר בעיות.."../images/Emo12.gif

אין זוגיות ללא בעיות-ליתר דיוק אותם בעיות(פחות או יותר) זה הגיוני שיהיו בעיות-מדובר על 2 אנשים שוני המנסים(רוצים) להיות שותפים לחיים. מישל דה מונטן ‏(28 בפברואר 1533 - 13 בספטמבר 1592) היה מסאי ופילוסוף הוא כתב בין היתר: -"אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש." זה בערך תמצית הבעיות באופן כללי ובזוגיות בפרט כול אחד מפרש אחרת. יוסי

למעלה