היי לכולם

k976

New member
היי לכולם

אהלן חדש בפורום . מצא את עצמי לאחרונה מאזין לקול השלום הייתי נער האזתי לדיסקו שואו. אשמח לקבל לינק מתי התוכנית התחילה . מצחיק לשמוע עכשיו לדעתי גד ביטון שדרן טוב חופר קצת .לדעתי מתאים לו תוכנית שנות ה80 בצהריים. אהבתי בתור נער את המגה מיקסים . עדיין אוהב את המגה מיקסים של שנות ה90 אבל זה ערוך לא הכי אולי DJ יעשה את זה כמו שצריך. אהבתי את אלון מורדו ברדיו סנטר מה קורה איתו היום? לדעתי האינטרנט הרס את היופי ברדיו וכל הערוצים חוץ מ100 אף אם כל השאר על הפנים. עדיף לשמוע באינטרנט אני שומע האוס ושנות ה80 אבל חסר לי שם משהו. בכל אופן אשמח לקבל לינק על כל השדרנים של קול השלום. ולינק לתחנה שמשדרת מיקסים של שנות ה80 ותחנה שמשדרת ניו יורק האוס ולטינו האוס מי שמכיר את הסגנון של דני תובל. תודה לכם נשתמע. בחיוך חגי

djgabi

New member
לגביי גד...

גד ביטון לא חופר,גד ביטון זה קלאסיקה,דיסקו שואו שודרה כל יום שישי בין חצות ל2 בלילה,אם אני זוכר נכון. גד היה מביא את המיטב שבמיטב באותה תקופה,הוא היה כמעט בלעדי בסצנה,למרות שפעם לא ממש קראו לזה "סצנה" גד הביא רוח אחרת,רמיקסים,מגה מיקסים,קו אחר,להיטים אחרים,לא משהו שמוצאים בכל מקום,רק דברים מיוחדים. זוכר את עצמי יושב בלילות ופשוט מחכה לתוכנית הזאת,יושב מקליט,סופג,נהנה,היה מדהים כל פעם מחדש! דיסקו שואו הייתה מיוחדת,נדירה,וזה מה שהפך אותה לתוכנית כל כך מצויינת. הוא ממשיך לעשות זאת מצויין גם היום,כמו שרק הוא יודע.

k976

New member
היי לך

את צודק ב100 אחוז. אשמח דרך אגב לקבל חומר מי הגה את הרעיון של התוכנית דיסקו שואו. והקלטות מהתקופה ההיא. חלילה לא ביקרתי אני שומע את התוכנית ואפילו ביררתי אך מורידים את התוכנית לקבצי אמפי 3 אתה אולי יודע אך? פשוט מה ששומעים בגיל 16 שונה קצת בגיל 33. נהפוך הוא אני אוהב את השידורים שלו

olli3

New member
מנהל
אלון מורדו

משדר ברדיו לב המדינה 91/93.3 בימי שישי בשעות הצהרים, משדר את תוכנית הרמיקסים של המוסיקה הישראלית.

mbarak2

New member
djgabi

איך יכולת להקליט שירים בתוכנית של גד ביטון. זכור לי שהוא לא הפסיק לשניה אחת לדבר ולקשקש על השירים עצמם.

שלום חגי

תוכניות הדיסקו שואו שולבו ברצועת "קול השלום" שברדיוס 100FM בדצמבר 2007, גד ביטון הצטרף לצוות השדרנים ששידרו בתחנת קול השלום המקורית ועכשיו משדרים את תוכניות קול השלום ברדיוס, בין השדרנים תמצא את טים שפרד, ג'ון מקדונלד וגיל קציר יחד עם שדרנים מקוריים שמתארחים מדי פעם בתוכנית. את כל תוכניות הדיסקו שואו תוכל למצוא בארכיון שלנו כמו גם את כל תוכניות הספיישלים של קול השלום,מצורפים לינקים למטה. מאחל שעות של הנאה. הלל אברמוביץ -עורך תוכניות קול השלום ברדיוס

למעלה