היי לכולם!

• פותח הנושא bisty
  • פורסם בתאריך

bisty

New member
היי לכולם!

מצטערת על ההיעלמות...אימי עברה ניתוח ברגליה לפני 10 ימים ולכן כשאני כאן זה יותר לצורכי עזרה וחברה ופחות לצורכי הפורום לצערי... מה גם שהתחלתי לעבוד וגם זה מעסיק אותי... לא הספקתי לקרוא הכל אבל- גל, ליבי איתך, אני בטוחה שתחזיקו מהעמד,כשתפגשו שוב תראו שהיה שווה לחכות,אני בטוחה ובסוף תהיה ביחד לתמיד! עדי,שתהיה חופשה נעימה (איפה שזה לא יהיה) בליקסי,מיכל וכל השאר...בעולם מושלם אולי היה לי אינטרנט בבית אבל בעולם הזה כנראה שהופעותי כאן יצטמצמו מעט. אבל לא שכחתי ואני מתגעגעת כל הזמן. (ומה עם מפגש פורום? מישהי מחו"ל באה אולי לבקר פה בקייץ?) ביי מיכל

GalGula

New member
היי חמודה ../images/Emo13.gif

אז מה שלום אמא שלך? איך היא עכשיו? ואיך בעבודה החדשה?

blixgirl

New member
ביסטי חמודה ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

דרישת שלום לאמא ואני מקווה שהיא חשה בטוב ושהכל כבר מאחוריכם
לא שוכחת אותך אפילו אם את לא כאן כל יום
בליקסי - סקוטלנד

bisty

New member
היי יקירות!

האמת היא שאמא שלי די על הפנים, זה ניתוח לתיקון בעיה בעצמות בכפות הרגליים וההחלמה קשה וארוכה,היא מרגישה חוסר אונים וכאבים וזה די מבאס בשבילה ובשביל כולנו...אבל גם זה יעבור. חוץ מזה עובר עלי שבוע פסיכי,היל בכל מיני בעיות מעצבנות עם האוטו (דווקא כשהכי צריך אותו כמובן) וכלה בזה שהעבודה החדשה שלי היא מגעילה בטירוף. קודם כל העבודה עצמה מגעילה,דבר שני האנשים איומים ונוראים,מסתובבים שם כל מיני סיפורים אייך לא מאשרים לקחת ימי חופש ועושים כל מיני סנקציות שממש עושות הרגשה רעה,במיוחד כשחדשים במקום ואני מניחה שגם בכלל. בא לי להתחפף משם הכי מהר שאני יכולה אבל הבני-זונות החתימו אותי על חוזה ל-10 חודשים שאם אני עוזבת צריך לשלם להם 1700 ש"ח...וחוץ מזה אנחנו צריכם את הכסף ואני צריכה עבודה כדי שנוכל להתקדם קצת בחיים ולהתחיל לעבוד על המשפחה שאנחנו כל כך רוצים... בקיצור,בא לי למות,מרוב לחץ ןעצבים גם כואב לי הראש בטירוף!

bisty

New member
ומשהו קצת יותר נחמד...

אתמול סיימון פגש בחור אנגלי שנשוי לישראלית ויש להם ילד,הוא דיבר איתו קצת והחליפו טלפונים,סיימון קיבל את הרושם שלבחור בכלל לא מזיז שלא נותנים לו אזרחות והוא נהנה לו מהחיים עם משפחתו ומסתכל על הצדדים הטובים שזה נחמד, אני חושבת שזה עודד קצת את סיימון למרות שבזמן האחרון באופן כללי הוא מרגיש בסדר ודי השלים עם זה שאנחנו פה. עוד דבר באותו נושא ולא כל כך נחמד - אתמול היה בחדשות במקומיות של "תבל" בראשון כתבה על שתי בחורות לא יהודיות שנישאו לישראלים (לאחת גם יש ילד) וקרתה להם טרגדיה איומה,הבעלים נפטרו וכעת משרד הפנים הפסיק את תהליך ההתאזרחות של שתיהן שהיה בעיצומו, אחת מהן היתה אפילו באמצע גיור וגם זה לא עוזר. פשוט כואב הלב מהאטימות והגזענות הזאת פה, לפעמים אני לא מאמינה, לא ברור לי אייך ל"אנשים" האלה אין טיפת אנושיות.

GalGula

New member
גם הודעה שהכותרת שלה חיובית

חייבת להסתיים בדכאון???....
קודם כל, אני מאד מקוה שאמך תרגיש טוב בקרוב. לגבי העבודה - תבדקי את זה - עד כמה שלי זכור, זה לא ממש חוקי החוזה הזה. את יכולה לעזוב בלי לשלם את הסכום הזה. לא בטוחה, אבל תבדקי את זה. מה שהייתי ממליצה לך זה לא לעזוב כל עוד אין לך אופציה אחרת. המצב היום פשוט זוועה בארץ (לא שאני צריכה לספר לך...). תהיי בקשר
גל

bisty

New member
ברור שלא אעזוב עד שלא

אמצא משהו אחר, כסף זה כסף וצריך לשלם שכ"ד ועוד כל מיני דברים נחמדים. התחלתי כבר לחסוך במיים ובחשמלף כל מיני דברים שבחיים לא הייתי שמה לב קודם...המצב באמת על הפנים,יש לנו חסכונות אבל הם מיועדים לעתיד ואנחנו לא רוצים לשבור אותם כי מרגע שמתחילים זה נעלם מהר מאוד. נראה לי שהחוזה בעבודה כן חוקי,הרבה מקומות עושים את זה בטענה שזו עלות ההכשרה אשר במהלכה הם כמובן משלמים,שכר מינימום אבל משלמים. בכל מקרה תודה. ומה עם מפגש פורום? סיימת כבר את המבחנים? ביי,מיכל

GalGula

New member
את המבחנים לא סיימתי

אבל לפחות את אלה שהיו לי - עברתי
. נשאר לי עוד מבחן אחד (לפחות לתקופה הקרובה). אפרופו מים, חשמל וכו´ - היום עם העלאות המחירים - גם כשחוסכים מגיעים לאותם סכומים... המצב הולך ונעשה בלתי נסבל כאן
.

למעלה