היי לכולם

היי לכולם

פעם ראשונה אני בפורום הזה. שמרתי אותו עכשיו במועדפים. רק רציתי לומר שאני אשמח אם תפרסמו כאן גם אודישנים לתאטראות רגילים או בכללי אודישנים ........ מעיין

היי גם לך מעיין

שמחים שגילית אותנו והצטרפת - ברוכה הבאה
כבוד הוא לנו שכבר צורפנו לפייבוריטים שלך
בקשר לבקשתך אנחנו תמיד שמחים לפרסם מידע על אודישנים או כל מידע שאנחנו חושבים שיכול לעזור ולסייע לחברינו כך אנחנו גם עושים מעת לעת וברגע שמגיע למי מאיתנו מידע - אנחנו תמיד מעלים הודעה ומשתפים. ממש לא מזמן העלתי הודעה על אודישן בטלוויזיה החינוכית וכל עשו גם שאר חברי הפורום גם את מוזמנת לעשות זאת אם תדעי על משהו עד אז נשמח לשמוע עלייך יותר האם את שחקנית? בובנאית? כותבת? יוצרת? גם וגם??? בנתיים המשך חג שמח

היי דודי

כן אני שחקנית. למעשה אני מסיימת בעוד שבוע את לימודי המשחק שלי. למדתי בביס של יורם לוינשטיין. ואני בחיפוש אחרי עבודה........ אשמח אם תשמע על משהו וכמובן שגם אני אגיד שאני אדע.....

ברכות לסיום לימודי המשחק ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אין ספק שבית הספר למשחק של יורם לוינשטיין הוא חממה נפלאה
אני תמיד עוקב אחרי הפעילות המיוחדת שלו!!! מאחל לך הצלחה והנאה ביציאתך אל העולם ואל ה"שוק" החופשי. גם אני בא ממקום של משחק למרות שמאז ומתמיד שילבתי בעבודתי גם בובות האם תחום זה מעניין אותך? מבטיח ליידע על הזדמנויות שיכולות להתאים ולעניין אותך
חג שמח

אמ...

האמת שאני יותר אוהבת לשחק על במה. היהלי פעם סצנה עם בובות גרב .....והיה לי נחמד לעשות אותה. די מצחיק.. למה שאלת?

משהו שאולי יכול לעניין אותך

מצאתי לך פרטים על אודישן למחזמר - פרטים בקובץ המצורף ואני מודה לאתר מיוזיקלס על המידע אם תחליטי ללכת שיהיה בהצלחה
* מצ"ב גם קישור לאתר עצמו שבו מתפרסמות לעיתים הודעות על אודישנים אז תציצי מדי פעם
למה שאלתי עם עבדת\את אוהבת בובות
ראשית, בכל זאת זה פורום תיאטרון בובות על כל סוגיו וגווניו שנית, כדי לתת לך מידע שיתאים לך אני מאווווד אוהב לשחק על הבמה כשחקן אבל מצד שני נהנה ואוהב לשחק לצד בובות, מאחורי בובות ואפילו בתוך מבנה קלאסי

אויי תודה רבה לך דודי!

אני ממש שמחה שהערת את תשומת ליבי... אשמור את האתר במועדפים. אם תצטרך שחקנית לתאטרון בובות אז למה לא?

למעלה