היי לכולם!

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
היי לכולם!

אממ...רציתי לשאול אם יש למישהו מכם מושג היכן ניתן למצוא את אותו ראיון שג'קו התנצל וקודמו ? מאז הפרשה כבר עבר המון זמן, אבל מעולם לא הבנתי על מה היה מדובר כל-כך... אפילו לא ראיתי על זה או קראתי משהו.. סתם...שמועות מפה ומשם. הייי שמח אם מישהו היה מעלה את זה לכאן בשבילי, במידה וזה קיים איפשהו ברשת : ) אגב, חייב לציין שאני אוהב ג'קו, וחושב שהוא בנאדם מקסים. תודה גיא.

יש כתבות שאתה יכול למצוא בגוגל זה הכי פשוט

תקליד ג'קו אייזנברג התנצלות או משהו כזה ותמצא את הכתבות הישנות מאז. הסיפור היה דבילי סתם עוד עוול ליוצר מוכשר מאוד חפשו אשמים למלחמה וכו'. אתה מוזמן להסתכל גם בארכיון הפורום היו לנו המון דיונים על כך ותשובות שנתנו כפורום שעומד מאחורי ג'קו לכל מיני חנטרישים כאלו ואחרים שהשמיצו אותו. שתהיה לך השתלבות מהנה פה אתה מוזמן לבוא ולהתעדכן בהופעות הקרובות של ג'קו .

GMjoy

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

אני אנסה לחפש וגם להסתכל בפורום כמובן... באמת עשו עוול לבנאדם, ולדעתי, ג'קו בחור מקסים, ואני אוהב אותו מאוד - בלי אפילו להכיר אותו. ראיתי כמה ראיונות איתו אחרי הפרשה ההיא, והוא ממש מקסים! מאחל לו המון בהצלחה בכל המשך הדרך, וגם שהפורום יפרח כל הזמן!

GMjoy

New member
שכחתי לציין

שאהבתי את הדיסק שלו מאוד!! הלחנים והטקסטים נהדרים! ויש לו מראה....ווואווווו !!! באמת דומה לישוע - שאני אגב - גם מאוד אוהב!!! שיהיה לכולכם ערב נהדר!

למעלה