היי לכולם,

blue eyes angel

New member
היי לכולם,

האם אני אוכל לשים פה הצעת מחיר אשר קיבלתי מחברה מסוימת לגבי 2-3 סוגים שונים של מחשבים ניידים והאנשים הותיקים פה אשר מבינים בנושא זה יכולים לאמר לי באם הדיל אשר קבלתי משתלם ?

blue eyes angel

New member
היי לכולם + הנה ההצעה :

מחשבים ניידים ‏GIGABYTE‎ - ‏Gigabyte W566U-DC17M‎ ‎Model‎ ‎W566U-DC17M‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2™Duo Processor T5450,2MB L2 Cache,1.66GHz,667MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel ® Crestline GM 965 / GMA X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎ ‎Gigabyte GN-WI01GT‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎ ‎ Ports‎ ‎ ‎ ‎ 1 IEEE 1394 Audio jacks 3: Headphone-out (SPDIF Out), Mic-in, Line-in 4 USB ports v2.0 1 S-Video out 1 RJ11 connector for Modem 1 RJ45 connector for Ethernet 1 Port Replicator Connector ‎ ‎ OS‎ ‎ No‎ ‎ Weight‎ ‎2.7 KG‎ ‎ Warranty‎ ‎שנתיים אחריות בבית הלקוח ע''י מור לוי טכנולוגיות בע''מ היבואנית הרשמית של Gigabyte בישראל שאלות : איך המחשבים הניידים של ג'יגה בייט ? המחיר הוא 3790 ... תודה לכול העונים :)

RoyBO

New member
אנחנו לא נוהגים להמליץ פה על ג'יגהבייט

זו חברה לא מספיק ותיקה בתחום.

blue eyes angel

New member
אבל הלא החברה הזאת מייצרת חומרה בתוך מחשבים ?

אכן הבנתי כי רק לאחרונה הם נכנסו לשוק של המחשבים הניידים ... אבל הלא מספיק הוכיחה את אמינותה בתחום של ייצור פנים מחשבים ? תקן אותי באם אני טועה בפרט זה או אחר ?

blue eyes angel

New member
אחלה תשובה, מקובל עליי ...

אתה יכול להתבונן על הפירוט של שני המחשבים ששמתי מתחת ולאמר לי מה אתה חושב עליהם ? המון תודות על היחס.

RoyBO

New member
בעקרון שניהם דומים במפרטים שלהם

רק שהדל מגיע ללא מערכת הפעלה זה טוב אם אתה יודע להתקין לבד את XP הלנובו מגיע עם ויסטה והוא לטעמי חלש עבורה ומגיע רק עם 1GB זיכרון פנימי שזה מאוד מעט בעוד הדל מגיע עם 2GB. לדל יש 3 שנים אחריות מול שנה אחת של לנובו- זה הפקטור הכי חשוב מבחינתי והדל מנצח. *ראיתי שהשידרוג ל2GB בלונובו הוא חינם (תמוהה).

blue eyes angel

New member
בחברה הם אמרו לי שהם מתקינים לי את הכל כולל

הכול במחיר שאני ציינתי בכל מחשב נייד. זה כולל אופיס ותוכנת הפעלה ... האם אני מבין מתשובתך כי המנצח הוא DELL ועליי לרכוש אותו ? ושאלה נוספת, מבלי להמליץ לי על המחשב של ג'יגה בייט, איך הנתונים שיש למחשב זה לעומת DELL ? עדיין DELL עולה גם עליו ?

RoyBO

New member
איזו "חברה"?

הג'יגבייט עם HD גדול יותר , מעבד עם FSB גדול יותר אך מהירות שעון נמוכה יותר. אני הייתי מעדיף דל.

RoyBO

New member
זה אומר שמהירות התקשורת או קצב העברת נתונים

בין הלוח אם למעבד קטנה יותר.

RoyBO

New member
אתה לא מבין.

זה רק הבדל בניהם לא אמרתי שזה "על הפנים" בשניהם המעבדים יחסית "מיושנים" לעומת הסדרות החדשות בשוק

למעלה