היי לכולם..

elidarel10

New member
היי לכולם..

קודם כל, מורי מזל טוב
תקשיבו, הפורום פה כ"כ משעמם, שזאת רק הפעם השנייה שאני נכנסת לפה מאז שנרשמתי. יש פה יותר מדי מעריצות של פיט וונטז X.X הקטע הזה פשוט מזעזע. אני לא יתפלא אם אין פה מעריצות של ג'ו. כמוני למשל. ת'אכלס, החתונה של פיט ואשלי כ"כ לא במקום. כ"כ תוקעת. והראיון של ראש 1 עם פיט, זה חרא ראיון. הוא כזה תוקע. אבל שווה לקנות אותו.יש שם המון תמונות של פוב
וזהו. אה, אני עורכת חיפושים למעריצות של ג'ו. או של פטריק. למרות ששל פטריק אני כבר מכירה (; אז.. מי שמעריצה או מעריץ את ג'ו מוזמן לדבר איתי.. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 209161440 וזהו.. בתקווה שנמצא כאלה.

Fall Out Liel

New member
יש גועל בהודעה שלך ../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

למה את מסיקה שכל המעריצות פה הן של פיט? אני למשל לא אוהבת את פיט, כאילו אני אוהבת אותו אבל בתור אמן, בדיוק כמו שאני אוהבת את פטריק, ג'ו ואנדי. יש לי כלפיהם הערכה עצומה הן בתור להקה והן בתור אנשים. לבוא ולהסיק מסקנות כאלו על הפורום שלנו זה גם פזיז וגם לא נכון. אנחנו בתור פורום פול אאוט בוי לא צריכות לדבר כל הזמן על מה הם עשו רק בתור להקה, יש כאלו שזה מעניין אותן לדעת מנה הם עושים גם בחיים הפרטיים שלהם. בינתיים החתונה של פיט זה הדבר הכי חדש שאפשר למצוא עליהם, הם מקליטים אלבום ונמצאים בסיבובי הופעות שאין ממש חדשות עליהם, וגם זו תקופת לימודים נורא קשה עכשיו, כי הרוב כאן הם כאלו שיש להם בגרויות ולא אפשר להיכנס כל שנייה לפורום ולכתוב. אז לפני שאת באה וכותבת דברים שאותי אישית נורא מכעיסים תבדקי, או לפחות תכתבי את ההודעה שלך בלשון יחיד ובלי הכללות. זה לא יפה

chen010189

New member
גם בלי הכללה זה עושה חור במח כבר. הבנו.

כל שני וחמישי מתייצב פה איזה חכמולוג שבא לבדוק שחס וחלילה הוא לא המעריץ היחיד של פאטריק/ג'ו/אנדי שמוקף בים מעריצות-פיט-וונטז המלחיצות שלא נותנות לו לישון בלילה. בחיי, אנשים פה חיים בסרט מטורף. שכל אחד יעריץ את מי שבא לו, באיזה רמה שבא לו ואיך שבא לו{אדם מפיולד ביי ראמן הראה משלוח שהגיע אליהם עם קצוות שיערות לפאניק אט דה דיסקו מאיזו מעריצה שביקשה מהם לשמור על זה ושזה הוכחה לאהבה שלה...אז תתנחמו בזה, כבר עדיף לתת למעריצות הישראליות של פיט וונטז לקלל את אשלי כל היום, גם ככה זה בעברית..והשיער שלהן נשאר במקום.} להתחיל לשבור את הראש בגלל ההערצה של אחרים זה יותר פאטתי מלהחליט שהחיים בזבל רק כי פיט וונטז נשוי. אם עוד פעם אחת ייכנס לפה מישהו כזה אני מתחרפנת....יאללה נמאס

chen010189

New member
אוי ואבוי../images/Emo6.gif ההגזמה וההשוואה להמחשה בלבד../images/Emo11.gif

Bedussey

New member
חחחחחחחחחחחחXD../images/Emo217.gif

חחח השיער שלהן נשאר במקום
[באמת חברה שלי אוהבת לקלל את אשלי
]

HandsStainedRed

New member
תקשיבי,|לין-זי|../images/Emo198.gif

פה בפורום הזה יש הערכה עצומה לכל הלהקה ואין רק "מעריצות של פיט" או רק "מעריצות של ג'ו" או של פטריק או של אנדי או של כל חבר להקה אחר. ומה זה החתונה של פיט ואשלי לא הייתה במקום? הם זוג מאוהבים והם רוצים לחיות את החיים שלהם ביחד כמו שאת או אני או כל אחד אחר פה יעשה באיזשהו שלב בחיים שלו... ותאמיני לי שלכל מעריצה של פול אאוט בארץ יש הערכה עצומה גם לג'ו. אהיה שמחה אם תחזרי בך.

chen010189

New member
תערכי חיפוש גם למקוריות אחותי.

טחנו את המשפט "שיואו כמה מעריצות של פיט! בדוק אני המעריצה היחידה של....פאטריק למשל?" לפחות 700 פעם בפורום צאו מזה.

Bedussey

New member
פאטריק../images/Emo217.gif

כותבים פטריק עם א'? אף פעם לא ראיתי מישהו שכותב ככה
[חחח הגבתי עכשיו את הפיגור הזה רק בגלל שהגבתי להודעה הזאת וזה נמחק או משהו..
]

talkl10

New member
אפשר גם וגם P:

ששומעים אותם מדברים הם אומרים פאאאאאאאאטריק [עם המבטא האמריקאי
] וזה גם תעתיק של השם מאנגלית.. אז אפשר גם עם א' וגם בלי >< LMAO

Bedussey

New member
אעאע

מבטא אמריקאי
חחח O_0
[טוב! אז אני כותבת מעכשיו פאתריק
XDDD]

BrokenRainbow

New member
חחחח בואנה

מה את חשה ילדה? XD "אני לא יתפלא אם אין פה מעריצות של ג'ו. כמוני למשל." מאיפה לך שאין פה מעריצות של ג'ו?! כנראה שאת באמת לא נכנסת לכאן הרבה, כי בזמן האחרון התופעה הזאת של האובר הערצה לפיט הולכת ונעלמת פה [וטוב שכך
] ורואים פה יותר על אנדי, ג'ו ופטריק. טוב האמת שיש לי עוד מלא מה להגיד בנושא הזה אבל החלטתי שלא שווה להשקיע כ"כ הרבה אנרגיות על הודעה כ"כ מטופשת כמו שלך. שיהיה לך יום טוב :)

Bedussey

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo217.gif

ה"יותר מדי מעריצות של פיט וונטז" הם בדר"כ אלה שרואים את פוב כ"פיט ולהקתו". ומי שנמצא בפורום פוב הוא בוודאי לא אמור להיות כזה, פה אין להעריץ מישהו יותר [למרות שאפשר להתאהב באחד מהם מהצד
] וניראה לי שאמרו פה כבר את מה שאפשר להגיד, אז התגובה שלי יצאה הכי קצרה

Bedussey

New member
התגובה חזרה!!! ../images/Emo217.gif

מה זה? התגובה נזאת נעלמה, היא לא הייתה פה קודם!!! קודם היא הייתה, ואז נעלה, והנה היא שוב!! :S לא, לא השתגעתי!!

טוב אחי.

אם הפורום משעמם מה את עושה פה? ואני לא מנסה להעיף אותך או משו כזה >< אין פה אף אחת שמאוהבת בפיט ולא בלהקה אל תתייחסי לכינוי שלי. אני בטוחה שכולם פה אוהבות כל חבר להקה באותה הרמה כולם פה מעריכות את ג'ו אבל גם את פיט אנדי ופטריק ובקיצור?כולם פה מעריצות ומעריכות את פו"ב.

Bedussey

New member
../images/Emo207.gifשאלה [ותגלית../images/Emo6.gif]

האמ... איפה השרשור יצירות? יש לי כמה יצרות נחמדות משיעורי אלגברה גיאומטריה והיסטוריה
[אני כן מקשיבה! המורות פשוט נתנו עבודה
] ו... מישהי שמה לב P.S שזה נ"ב באנגלית [ניראה לי], זה קיצור של פאתריק סטאמפ? חח עליתי על זה באחד משיעורי ההיסטוריה

Bedussey

New member
.../images/Emo217.gif

שמתי לב שרשמתי 'מישהי'..
אמורים להיות פה גם בנים לא?

adiozery101

New member
ההודעה הזאת הייתה כ"כ לא במקם ../images/Emo6.gif

כאילו מזה משנה כמה מעריצים יש לפיטט ?! וחוצמזה מעריכים פה את כולם ולאמשנה שאני חושבת שיש יותר מעריצות לפטריק אבל שיהיה חוצמזהה זה ממש מעצבןן ומעליב שאת אומרת שפיט דוחה כאילוו זה מעצבןן שאתה מעריךך מישהוו ממש ממש ואז אומרים שהוא דוחה או משהו כזזהה P: והחתונה של פיטט כ"כ כןן במקוםם מזה השטיות האלה כל אחד יתחתןן מתי שבא לוו ומתי שהוא מרגיש שזה נכוןן P: ד"א הפורום לא כזה משעמםם

למעלה