היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

אני תמיד מופיעה פה בניק אחר שאני משתמשת רק לפה, אך כעת אשתמש בניק המקורי שהרבה מכאן מכירים.. אוקיי, אז החלטתי לפרוש! אחרי צעדים משמעותיים שעשיתי בחודש האחרון שזה כולל פרידה מהחבר שהיתי איתו חצי שנה, הפסקתי לשמוע שירים, לראות סרטים וכו.. ועוד מלא קבלות. אז הצעד האחרון וההכי משמעותי שאני עושה לך ה` יתברך, אני מתנתקת בעז``ה מהאינטרנט ומי יתן שבזכות צעד קשה זה יזכה עמ``י לשפע וברכה בכללם אני. ו.. אני כותבת הרבה הרבה הרבה שירים. אבל היום, כשדיברתי עם מישהו ובגללו החלטתי להתנתק. בסיום השיחה התחלתי לבכות וכמו מאליה לקחתי דף ועט ורשמתי. התוצרת מוגשת לפניכם תנו עליה דעתכם. השיר יכתב בתגובה, היא מאד ארוכה. מאד אשמח לתגובות עוד כמה שעות אני פורשת. חיים מקסימים לכולם אתם פשוט מדהימים ואפשר להגיד שנהנתי מהפורום הזה. ה` תן לי כiח... להתראות לכווווווולם!!

אז השיר הוא כזה...

ה`, בת ישראל אליך זועקת. ה`, מליבה היא מצטעקת. הרבה בחייה עברה. אך נשבר ליבה בקרבה. אליך היא שבה אבינו. רחם עליה מלכינו. אותך, ורק אותך אני אוהבת. אליך, רק אליך צועקת כואבת. תן לי כוח לעבוד אותך בלב שלם. שבך אפעם לא אכלם. רוצה לחזור בתשובה שלמה. אבא, כמה?? כמה??. כמה צרות ויסורים. כמה שטויות וחטאים. מחליטה החלטות צועדת צעדים. אבל היצ``הר אותי תמיד מקדים. פעם אחר פעם נופלת במוקשים. לא סלולות הם הדרכים. אז זהו, החלטה התקבלה בליבי השבור. גם השכל אליו חבור. אני שבה אליך אבא, אבא אוהב. מאיתך כוח כל אחד שואב. שבה אליך אבא שבשמיים. בטוחה שפתוחות הן הידיים...

הקטן 18

New member
את תותחית

באמת כל הכבוד לך חיזקת את כולנו שה` יעזור לך ולכולנו שמעתי שבן אדם מקבל עליו קבלה הוא יכול לבקש דברים מהקב``ה והוא עונה לו אז בבקשה ממך תתפללי על כולנו שנצליח לעשות את הצעדים שאת עשית ושנעשה כולנו את רצונו יתברך שמו אמן

100ANTI MACBI

New member
יפה יפה באמת

אני בחיים לא הגעתי לדרגה שאני ירצה לעבוד את ה` כל הכבוד לך

בiטחת בi

New member
עדיין לא מצאתי תמילה משפט המתאים!

להגיד עד כמה זה יפה, מרגש, נכון וכואב!! המון הצלחות בכל!

שומר 23

New member
ידיו פתוחות שנאמר: ``ונענע לי בראשו``

אמרתי לו.. יהי רצון מלפניך שיכבשו רחמיך את כעסך ויגולו רחמיך על מידותיך.. ותתנהג עם בניך במידת הרחמים ותכנס להם לפנים משורת הדין.. ``ונענע לי בראשו``

השיר

רדוד וגרוע... אם לא יודעים לכתוב שירים, עדיף לא לכתוב אותם. ואם כותבים, אז לחשוב לפני הפרסום

100ANTI MACBI

New member
יש לי שאלה

למה כל מי שפורש עושה הודעת פרישה כאילו תפרוש וזהו או שתגיד לכל מי שאתה מכיר שלום?זה כאילו הצומי האחרון...

The Aecerola

New member
כל הכבוד! אבל צעד צעד זה בטוח יותר!

פשוט לאט לאט להתחזק זה מבטיח יותר הצלחה..

למעלה