היי לכולם

היי לכולם

אני איתכם מרופא לרופא עד שאתמול מצאו לי מה הבעיה אז ככה שאני עדיין בסימן שאלה מתי יעשו לי ניתוח אני בינתיים אשתדל להיכנס לפורום ליראות מה המצב עם כולם עד בוא ניתוחי למרות שאני שונא מאוד את המילה"ניתוח"זה משאיר אותך בדילמה האם אני אצא או האם אני לא אצא זאת השאלה אבל מה נעשה אלא החיים שלנו אנחנו פה בשביל לעבור תיקונים של כול מה שעשינו בגילגול הקודם שלנו ויש לי שאלה לכולם למה לפעמים אנשים אומרים לבנאדם שמוכר להם יש לי דה ז'ה וו מי שידע את התשובה הנכונה אני אדאג לפצות אותו אבל רק מי שיגיד לי את התשובה הנכונה נ.ב. אני שמח לשמוע שנהנתם במחזמר של מייק

M i k e s F a n

New member
דז'ה וו- קורה לי הרבה../images/Emo6.gif

מייק אני מקווה שתרגיש טוב ותעבור את הניתוח בשלום, ובלי מחשבות אובדניות בבקשה!! ואת השאלה שלך.. לא הבנתי! אולי תלך באמת למחזה (לא מחזמר) של "מייק"? אני בטוחה שהרגשתך תשתפר

היי סיגל

זה הדבר האחרון שאני אחשוב עליו מתי שהוא ירצה אותי שיקח אני לא חושב לעשות את זה לבד למה לאנשים יש דה ז'ה וו לפעמים שהם רואים מישהו או מישהי שמוכרים להם או מתי שהם עשו עושים משהו והם אורים שהם עשו את זה כבר ולא זכור להם מתי ואיפה זאת השאלה

annie11

New member
hello mikes fan, annie here

oh this photo is so cute, he looks so handsome, love it, , love annie.xx

מייק גם אני לא ממש מבין תשאלה שלך

אתה שואל למה יש לאנשים "דה ג'ה וו"? חח לדעתי כי היה להם מקרה דומה בעבר והמח זיהה את זה ובגלל זה הם אומרים שזה כבר קרה להם ושם עשו את זה כבר,זה ההסבר הכי הגיוני,אני לא חשוב שהיסטוריה חוזרת על עצמה חח

היי לכם

בקיצר אני צריך להסביר לכם את הכוונה שלי שניפגש אני אפרט אנמק ארחיב אסביר את כוונתי

Kelin

New member
היי מייק

אני מציעה שתחיה את החיים ותזרום איתם לאן שלא יקחו אותך...אף אחד לא אוהב ניתוחים אבל אסור לחשוב על זה כי כולנו מפחדים ממשהו ומתמודדים איתו בשלב כזה או אחר...שיהיה בהצלחה זה הכי חשוב ותדע שאנו מחזיקים לך אצבעות ומחזקים אותך ! קבל
ממני קלי

מייק

מייק החלמה מהירה והוולאי שתעבור את הניתוח בהצלחה אני יתפוס לך את האצבעות שלי ..שהכל יעבור בשלום הילה נ.ב. היה הצגה של מייק מממש מממש יפה הם עשו עבודה ממש טובה השחקנים ששיחקו ודן שפירה שיחק ממש יפה

למעלה