היי לכולם!

ח ו פ י ת

New member
היי לכולם!

שלום לכולם! השניה גיליתי את הפורום הזה ואני נורא שמחה כי אני מאד מתעניינת בגרפולוגיה
אני מחפשת מקום שבו מלמדים גפולוגיה,וגם שיקבלו אותי למרות שאני דיי קטנה(17) אני נורא אשמח אם מישהו יספר לי על מקום כזה. חוץ מזה, רציתי לשאול מה דעתכם על אילון בן יוסף- הוא יודע דברים שאי אפשר לדעת בעזרת גרפולוגיה, (לפחות עד כמה שאני מתמצאת בגרפולוגיה), וזה נראה לי ממש מוזר, לא?
ביי בינתיים

SMOLANIT1

New member
אני מציעה לך לקרוא

במאמרים של הפורום את הדעה של האנשים כאן על אילון בן יוסף ועל הספר שלו....

ח ו פ י ת

New member
קראתי...

אבל אני לא מבינה- אם הוא כל כך לא מוצלח, אז איך זה שהוא מצליח לומר לאנשים פרטים כל כך מדוייקים על עצמם? ואיך זה שהוא כל כך מפורסם, הרי אם הוא לא היה מוצלח, הוא לא היה מתפרסם... בקיצור, המאמר לא ממש ענה לי על השאלה. אשמח לקבל תגובות נוספות

ליטן א

New member
אני אספר לך סיפור

על המורה שלי לשעבר במחשבים. הוא גאון מחשבים. פשוט גאון. אבל - מה לעשות, הגאון הגדול - לא יודע ללמד בגרוש.. נאדה, זיפ, כלום. פשוט לא יודע ללמד.. כל קשר בינו לבין לימוד - מקרי בהחלט... מה אנחנו מסיקים מכך? שגם אם הבחור יודע את החומר - זה לא אומר שהוא יודע להעביר אותו לאחרים... אילון בן יוסף יודע את החומר, אבל הספר שלו פתאטי. עוד דבר, שנאמר עליו כאן הרבה בפורום - הוא משתמש הרבה באינטואיציה, ובעוד דברים - שקשורים יותר לצד המיסטי מאשר לצד הגרפולוגי (למרות שיש כאלו שיגידו שגם זה סוג של מיסטיקה..
) אבל זה לא הוכח לעולם, ונשאר בגדר השערה.. ביי בינתיים ליטן, שמרוצה על כך שהרוויח בסביבות ה-600 ש"ח היום מה-WINNER, אך מאוכזב שהוא ילך לעשות מועד ב´ במתמטיקה, כי הבגרות היום היא בגדר כישלון..

ליטן א

New member
פירוט הזכיה..

ביום שישי הייתי בכרמיאל בבוקר, ולפני שסגרו את הדוכן של הWINNER (כלומר, את הדוכן של הטוטו), החלטתי "לבזבז" את המטבע הקטן של ה-10 ש"ח שהיה לי בכיס באותו רגע, על טור ווינר של 4 משחקים... אז הימרתי שארגנטינה תנצח את ניגריה בהפרש שער (יחס זכייה של 2.8) והימרתי שמקסיקו, קבוצתי הנערצת, תנצח 1-0 (היחס לניצחון של מקסיקו היה 2.75, והיחס למשחק של מקסימום שער אחד היה 3) והימרתי שהמשחק של פארגוואי תסיים בתיקו עם דרא"פ (יחס זכיה של 2.9) עכשיו - תכפילו הכל: 10*2.8*3*2.75*2.9=669.9, כלומר, אם אני אחסיר מזה את סכום ההשקעה, 10 ש"ח, אז זאת אומרת שזכיתי ב659 שקלים חדשים, ותשעים אגורות... הלוואי שהייתי מצליח בבגרות שלי במתמטיקה כמו שהצלחתי עכשיו..

עטרה ב ט

New member
ליטן, טעות בידך בקשר לאילון

כך שאולי בהימורים שלך זה דוקא ילך. סבתא שלי תמיד אמרה: אין מזל בקלפים יש מזל באהבה וגם זה משהו
. אילון בן יוסף איננו משתמש בגרפולוגיה כפי שאנחנו מכירים אותה. במובן הזה מה שהוא כתב בספר זה מה שהוא יודע ואלו לא דברים שאנחנו מסכימים אתם, פרט לכך הספר כמו ששייקה כתב כנראה ערוך בצורה לא טובה. אני לא קראתי את הספר ואני סומכת על שייקה שעשה את העבודה כמו שצריך
. מה כן אילון עושה? אילון מתקשר. מכירים מזה? מתקשרים או channelers יוצרים קשר עם מדריכים רוחניים, ישויות שאנחנו, האנשים ה"רגילים" לא נתקלים בהם בחיי היומיום וצריך להיות "מדיום" בשביל זה. המדריכים נותנים להם הוראות, תובנות ואמירות לגבי אנשים אחרים ולגבי העולם ככלל. ספרים מפורסמים שיצאו שהם דברים של מדריכים רוחניים הם סדרת סת´. יש עוד כל מיני, גם על מלאכים כל מיני. מתקשר לא חייב להכיר מדריך רוחני ספציפי, לפעמים דרך מדיה מסוימת, כמו למשל כדור בדולח, הוא פשוט רואה דברים, או כמו למשל קלפים, הוא פשוט רואה דברים. יש לו סימנים ודרכם הוא פשוט רואה את התמונה. את הסימנים אי אפשר כל כך להעביר מאחד לשני וללמד אותם. זוהי תכונה שאו שיש לך או שאין לך. פעם אמרה לי קוראת בקפה: אפשר ללמד את הסימנים, אבל לעשות את האינטגרציה ולהוציא מזה את התמונה הנכונה והנתונים הנכונים, זה אי אפשר ללמד. או שיש או שאין. התרשמתי שזאת היתה מישהי עם יכולות מיסטיות גבוהות. הכלי שאילון משתמש בו לראות את הדברים שלו, זה כתב היד. לכן הסימנים שלו שונים משלנו ולכן התוכן שהוא מוציא זה תוכן שאי אפשר למעשה להוציא מגרפולוגיה. זהו תקשור דרך כתב היד. בגרפולוגיה לעומת זאת, אין ענין של תקשור, יש הגיון והסברים מאחורי הסימנים וזה קשור לשפת גוף, מתח שרירי, קונוטציות פסיכו-דינאמיות, תפקודי מוח ועוד ועוד. הרבה אנשים טועים לחשוב שכולנו מתקשרים דרך כתב היד ולכן חושבים שגרפולוגיה זה מיסטיקה או לחילופין שגרפולוגיה זה שטות שאפשר "להאמין" או לא "להאמין" בה. אז הנה אחת ולתמיד ההסבר. הגרפולוגיה איננה נשענת על ידיעות אינטואיטיביות, אם כי כמו בכל מקצוע אינטואיציה בהחלט עוזרת (ותשאלו את המדענים הגדולים איך הבזיק להם הרעיון פתאום כשהם המציאו את הדבר שעליו קיבלו את הנובל) אבל גרפולוגיה מהסוג שאילון בן יוסף עושה, בהחלט קשורה במיסטיקה והיא בהחלט משהו שקשה ללמד ושאיננו מדעי.
שיהיה לכם המשך שבוע מקסים
עטרה.

mgirl

New member
אצלי המורה יותר גרועה...

אני יודעת יותר ממנה במחשבים. כל מה שהיא עושה זה לצלם לנו עבודות מספרים.

למעלה