אמממ.. שלום[?] הדר [גרעין ] שבות ב"ש מרכז רוניש, את סוחבת לפה אנשים O:
I isilme New member 31/12/07 #18 ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif אמממ.. שלום[?] הדר [גרעין ] שבות ב"ש מרכז רוניש, את סוחבת לפה אנשים O:
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif אמממ.. שלום[?] הדר [גרעין ] שבות ב"ש מרכז רוניש, את סוחבת לפה אנשים O:
S S a m B o o k i New member 31/12/07 #22 שלום שלום ../images/Emo140.gif מולי , 17 , נצח , אשדוד היו לי היומיים הכי נפלאים בעולם ( היום ואתמול ) אני פשוט מתגעגע למי שעשה לי אותם נפלאים כאלה ...
שלום שלום ../images/Emo140.gif מולי , 17 , נצח , אשדוד היו לי היומיים הכי נפלאים בעולם ( היום ואתמול ) אני פשוט מתגעגע למי שעשה לי אותם נפלאים כאלה ...
ד דודידואית New member 2/1/08 #37 אני מכירה אותה.היא בשבט של מדריכות שלי לשעבר אבל לוידעת אם היא מכירה אותי
ד דודידואית New member 3/1/08 #41 סוג של... נבטים ניצנים ולפעמים גם הרא"ה עושים פעולות שבת בבצפר...וזהו נראה לי...אבל לא הייתי בסניף מלאא זמן
סוג של... נבטים ניצנים ולפעמים גם הרא"ה עושים פעולות שבת בבצפר...וזהו נראה לי...אבל לא הייתי בסניף מלאא זמן
מ מורשתית New member 3/1/08 #42 נדמה לי שכן את מתכוונת לסניף השני שיהיה מורכב מנבטים-ניצנים-דביר? כי אם כן אז הוא נפתח לדעתי..