היי לכולם

פרפרוש

New member
היי לכולם

יש לי אפילפסיה מגיל 20, את הסיפור המלא שלי אולי אני אספר כשאהיה במצב רוח קצת יותר מרומם, בכל אופן, מרגע כשאני מספרת לבחורים שאני יוצאת איתם שיש לי אפילפסיה עפ"י רב הם פשוט מנתקים מגע לחלוטין... האם יש איזה שהוא טיפ או משהו בסגנון שמישהו מביניכם יכול לתת לי על מנת לא היות כ"כ בדאון אחרי כל פעם כזאת.... כי אני כבר דיי אובדת עצות למען האמת, ומפעם לפעם הדאון פשוט משתלט עוד יותר חזק... סליחה על המגילה הארוכה, רחלי.

FrankyFan

New member
וובכן כמה עצות מנסיון אישי..

שלום שלום! מה שאני אכתוב הוא מנסיון אישי בלבד וכמובן רק בגדר המלצה... וובכן, לדעתי קודם כל חשוב להיות בקשר קצת יותר מעמיק עם בן הזוג, ולא לנדב את האינפורמציה בדייט הראשון או השני... ברגע שהרגשות יהיו חזקים מספיק, בן הזוג לא יירתע כל כך. כאשר אני נכנסת לקשר רציני מספיק, בן הזוג לא חושש והוא מקבל זאת בהבנה מה גם שמאוד חשוב להסביר לו קצת אפילפסיה מה היא ומדוע את לוקחת תרופות ואילו, מכיוון שבדרך כלל מי שאינו קרוב בצורה זו או אחרת למחלה ממש לא יודע עליה כלום והיא עלולה להפחיד- חוסר ידע גורר חששות. אם כך לדעתי אם תבצעי את שני הדברים הללו הסיכוי גבוה שלא תיתקלי ביותר מדי מכשולים, ואם בכל זאת כן- הבחור הזה יכול ללכת לחפש, את שווה הרבה יותר!

ק י ש ט ה

New member
מהנסיון שלי בדייטים

זה לוודא שהבנאדם הבין שזה לא משפיע על היומיום שלי. שאין לו מה לפחד שאני אקבל פתאום התקף... אני גם מספרת את זה בקלילות ולפעמים אפילו עם חיוך... זה משרה תחושה שונה למה שמסופר..

מהניסיון שלי...

אני למדתי לא לספר בפעם הראשונה...ולא להציג את זה בצורת אומללות ..הפכתי את זה למחלה כמו שפעת שאני לא משהו תלותי שאני מסתדרת על הכיפק לבד, והסברתי על המחלה בקצרה ושאני יכולה לעשות לבד ה-כ-ל! היו כמה שהלכו ואני באמת סופרת על יד אחת ואנשים שלו פחדו ושבאמת עניינתי אותם נשארו ...

אין סיבה לרוץ ולספר לח'ברה ../images/Emo9.gif

אני מבינה את הקונפליקט שלך! שהגבר שאת יוצאת איתו לא ירגיש שאת מרמה אותו, אולם בהחלט את לא חייבת לספר על הפגישה הראשונה או השנייה! קודם תיבנו מערכת יחסים ואמון וברגע שאת מרגישה מספיק בטוחה תחשפי את המחלה, אך את חייבת להסביר לו במה זה כרוך. מנסיוני הרב בנושא, אלו שבורחים פשוט באמת לא שווים את זה. כי אם הם בורחים עכשיו לפני שראו מה משמעות של התקף, מה המשמעות של החיים לצד אדם חולה, מה המשמעות של תמיכה, גידול ילדים ביחד וקשיים בכלל של החיים פשוט לך עדיף
כול עוד נשמתך באפך!

למעלה