היי לכולם

שלגיה 14

New member
היי לכולם

אני חייבת לשתף אתכם בתחושה שלי בימים האחרונים. יש הרגשה שמאז התחלתי לנהל את הפורום, יש ירידה בכמות התגובות. אני לא רוצה להגדיר את זה כ"חרם", אבל זה די דומה. חשוב לי להבהיר מספר דברים, כדי למנוע אי הבנות. קודם כל, אני לא כל כך חדשה פורום כמו שאתם חושבים. אני מלווה אותו כבר הרבה זמן. דבר נוסף, ההחלטה למנות אותי כמנהלת, היתה החלטה של "תפוז", שאיננה קשורה בכלל למשהו אישי. אני התחלתי לנהל את הפורום פשוט מפני שאני מכירה את אוהד, בקשר רציף איתו ולכן יכולה להביא את כל העדכונים החמים ולעזור לפורום לגדול, שזה בעצם התפקיד של המנהלת.. מעבר לכך, חשוב לי להבהיר שלאוהד לא היה שום חלק בהחלטה הזאת. לא הוא מינה אותי. והדבר שהכי חשוב לי לבקש – זה באמת לנסות לזכור את המטרה האמיתית שלמה הוקם הפורום, שהיא כמובן אוהד חיטמן. דווקא עכשיו, שזו תקופה שאני בטוחה שכולכם חיכיתם לה – סינגל חדש ומצליח, אלבום חדש בדרך, - חבל להרוס את האווירה המדהימה שהיתה כאן. אמרתי כבר ואני אגיד שוב – מנהלת זה רק תואר טכני! כל הרעיונות שיש לכם ובא לכם לעשות, אתם עדיין מוזמנים לעשות בשמחה. אני מצטערת אם נשמעתי מתנשאת. זו ממש לא היתה הכוונה. זהו, אני אמרתי את שלי, ועכשיו תורכם להגיב. שיהיה המשך יום מקסים. אגב, אני בת 24! (לכל אלה שחשבו שאני בת 14
)

גלי...../images/Emo24.gif

ממי! אני ממש לא חושב שזה משהו אישי הפורום לא היה פעיל במיוחד לפני שניהלת אותו (וזה בלשון המעטה) ולאט לאט ייכנסו אנשים חדשים לכאן בעקבות הסינגלים.. אל תשכחי שאוהד היה בשתיקה תקשורתית תקופה ארוכה. אני ממש לא חושב שלמישהו יש בעיה שאת מנהלת את הפורום, במיוחד שאנשים כאן לא באמת מכירים אותך, במילים אחרות, אין לאף אחד אינטרנט לכעוס עליך או להתעצבן שאת מנהלת את הפורום!
שום חרם ושום כלום! "הכל מהמם"
נ.ב - רציתי מאוד לכתוב ביקורת על ההופעה, וממש לא יצא לי אנימאמין שיותר מאוחר או מחר אעשה את זה, שום דבר אישי ! נשיקות

מאיה54321

New member
זה ממש מגניב שאת מכירה את אוהד באופן אישי!!!

אני חושבת שאנחנו נהיה בין הפרומים היחידים שמנהלת הפורום מכירה אישית ובקשר רציף עם מושא הפורום. זה ממש מעולה, ויתרום לנו המון מבחינת מידע עדכני על אוהד! אני לגמרי מבינה מדוע בחרו בך בתפוז אם כך לנהל את הפורום, ומאז שהגעת את עושה עבודה מעולה ומשקיעה
לפי דעתי מי שעוזב את הפורום רק בגלל שלא יצא לו לנהל את הפורום זה רק בגלל אגו. אם אנחנו באמת אוהבים את אוהד ואת המוזיקה שלו, אנחנו צריכים להיות נאמנים לו תמיד, ולא לעזוב פתאום את הפורום רק בגלל משחקי כבוד. ויותר חשוב מכל, אם אוהד בקשר איתך ואת מכירה אותו, אני חושבת שבהחלט ניתן לאמר שזה אומר הרבה דברים טובים עלייך. ובכלל, אני מאוד אסירת תודה על כך שאת מוכנה להשקיע מזמנך ולנהל את הפורום(למשל אני יודעת שלי לא היה תמיד זמן להשקיע), כי אני יודעת שבתפוז לא מקבלים שום תשלום על ניהול הפורמים, ובעצם על העבודה מתבצעת בהתנדבות וללא שכר.

למעלה