היי לכולם

saras11

New member
היי לכולם

יש לי אתגר עבורכם , בעבודה שלי התקילו אותי בחידון (אני חושבת שממש משעמם להם שם..) אנ יאמורה לפתור אותו ואז אתקבל לאיזה השתלמות אליה נרשמתי במסגרת העבודה . (אחרי שקראתי את השאלון הבנתי שאני לא עד כדי כך רוצה לכלת דווקא להשתלמות הזו ואין לי בעיה ללכת לקורס אחר אבל.. נו מילא ניתן לזה צאנס ) אז אחרי ששברתי את הראש נזכרתי בכם תמיד התפעלתי מהכישרון שלכם בפתירת החידות המעצבנות במשחקים השונים (חידות שבלעדיכן לא הייתי מבינה בחיים) אז אני זורקת לכם אתגר בתקווה שתוכלו לסייע ... להלן החידה : אחת ועוד אחת הן שתיים שתיים ועוד שתיים גדול משלוש ירושליים ובאר שבע עומדות על הראש איזה כובע לחבוש ? זו החידה עלי לענות על השאלה ואז להפוך את זה לחמשיר !!! כאילו משעמם גם לי בחיים . השאלון אמור לבדוק את החדשנות והיצירתיות שלי ....ואין לי ...

Lady in red2

New member
באמת לא פשוט...

אם לא יצליחו לענות לך כאן, נסי בפורום חידות

saras11

New member
כן חשבתי על זה גם אבל..

רציתי לתת לכם את הבכורה ..
מקס איפה אתה ?

מקס6

New member
היי ,,אם את אמורה להפוך את זה לחמשיר ,,,,

אז את צריכה אולי סוג של כובע שמתחרז כמו למשל "טרבוש" ככה ההיגיון מבקש או סוג אחר [חושב]

saras11

New member
איזה קטע

גם אני חשבתי על תרבושלמרות שזה לא ממש מתחרז העניין הוא שצריך לקשר את זה לשאר המשפטים למשל ירושלים ובאר שבע עומדות על הראש? המנהלת שלי חשבה שאולי צריך לראות במפה..

Lady in red2

New member
חשבתי אולי היפוך אותיות, אבל זה לא מוביל

לכלום... אולי משהו בדרך שבין 2 הערים?

saras11

New member
ניסינו לשרטט קו דימיוני

בין שתי הערים על המפה ואז לקחנו קו מכל עיר בצור האלכסונית כך שנוצר משולש כשהקודקוד מוביל או לצפון או לדרום וניסינו לראות לאיזהעיר זה יכול להתאים ...לא הצליח

מקס6

New member
אולי יש איזה קלבוש בין שתי הערים או,,,,,,,,,

איזה מוסד למשוגעים[ מתחרז לשתיים]

3 שרונית

New member
קרית ארבע

זה מה שאני מקבלת מקריאה ראשונית וההסבר : אחת ואחת- חברון וקרית ארבע הן שתי "ערים" שהן בעצם אחת שתיים ועוד שתיים - רמז לקרית ארבע ממוקמת בדיוק בין ירושלים וב"ש, (עומדות על הראש) איה כובע לחבוש? שביס או כאפייה? בחמישירים אני גרועה.......

saras11

New member
שרונית ומקס

שני הפתרונות שלכם נשמעים לי האמת .. שרונית אני ממש מתפעלת ! אין לי מושג מה התשובה האמיתית אולי מדובר בכמה תשובות ? בכל מקרה אני אכניס את החידה לפורום חידות ונראה מה הם יאמרו . ברגע שתהיה לי תשובה בין אם מהם ובין אם ממציאי החידה אעדכן .. תודה רבה על העזרה

למעלה