היי לכולם !

היי לכולם !

אני רק בתחילת העונה השביעית התחלתי לראות בנות גילמור ופשוט התמכרתי ! ! ! אז קיצר, פספסתי ה ר ב ה דברים [: אז יש לי כמה שאלות : 1-איך לוגאן ורורי נפגשו ? 2- מתי לוק ולורליי התחילו לצאת ? ולמה רק אז ? 3- וכמה זמן רורי והאחיין של לוק היו חברים ולמה הם נפרדו ? תודה רבה לעונים [: ואם אתם יכולים לשים את הקטע שבו רורי ולוגאן נפגשים ? תווווווודה רבהרבה !!

עוד שאלות חחח שצצו לי עכשיו [:

1) איך כריסטופר ולורליי נהיו שוב חברים ( בעונה ה-7 )? 2) למה לוק ולורליי לא התחתנו ? מי שעונה לשאלות מללללך
תודה רבה לעונים [:

תשובות

1. מרטי ידיד של רורי היה מוזג במסיבות של לוגאן. 2. לורליי ולוק התחילו לצאת בתחילת העונה החמישית, אאל"ט. עד אז לורליי היתה במערכות יחסים אחרות וללוק לא היה אומץ להציע לה לצאת איתו. 3. נראה לי שהם היו חברים רק במהלך העונה השלישית, אני לא יודעת כמה זמן. הם נפרדו כאשר ג'ס לא הגיע לבה"ס באופן קבוע ולוק דרש ממנו ללכת לבית הספר או שלא יגור אצלו. ג'ס החליט לעזוב והוא לא הודיע לרורי. 4. לוק ולורליי לא התחתנו בגלל שלוק גילה שיש לו בת, הוא רצה לדחות את החתונה והרחיק את לורליי מהבת שלו. לורליי לא הסכימה לזה. 5.לורליי הציבה אולטימטום ללוק, להתחתן מיד או בכלל לא, לוק אמר שלא. לורליי נסעה נסערת לכריסטופר ושכבה איתו. מקווה שעזרתי.

למעלה